Mat – hva og pris?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Mat – hva og pris?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Mat – hva og pris?
- Dette emnet har 15 svar, 13 deltakere, og ble sist oppdatert 16 years ago av
sophus.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 83Replies: 1103
Hva koster maten deres? Og hva mat skal dere ha? Trenger ikke ned til den minste detalj altså, men nesten, hihi 😀
Hva ligger en kuvertpris på liksom? Eneste vi vet er at vi skal ha vanilje panna cotta til dessert for det hadde sambo laget til meg den dagen han fridde.
Topics: 16Replies: 415Topics: 8Replies: 52Vi skal ha spekemat og kaker etterpå.
Spekrmaten (til 40 stk), betaler vi 5000 kr for. kakene baker familien. I tillegg skal barna få pølser og lomper. Tror vi kom unna med i overkant av 6000 kr for alt som skal fortæres. Nå skal ikke vi ha et tradisjonelt bryllup akkurat….. Men det er nå en gang det vi betaler!! Tilsammen blir det 50 mennesker (med stort og smått), og siden det egentlig er navnefest til yngstejenta, blir det ikke noe alkohol. Derfor blir det billig!
Topics: 8Replies: 52Frøken
annonseTopics: 133Replies: 2765Vi skal ha tre retters middag + kaffe/avec.
Mat + vin (ca 5 glass totalt + velkomstdrink) er 1000 kr pr kuvert.
Forret: Kremet kantarell på toast, brønnkarse og portvinsirup
Hovedrett: Rensdyr ytrefilet, kremet skogsopp og ristet sellerirot, smørdampede aspargesbønner, Pommes lyonnaise og madeirasauce
Dessert: Pavlova, hvit sjokoladecreme, passionfrukt og mangosaus, sitrusmarinert mango
Alt av kaker, frukt, snacks, konfekt til kvelden tar vi med selv. Der er det venner og familie som stiller med kake.
Bryllupskaken betaler vi 3000,- for.
Topics: 133Replies: 2765Topics: 2Replies: 44Hei!
Vi skal ha fireretters meny:
Kamskjell, hummersuppe, reinsdyr og jordbær til slutt.
For dette skal vi betale kr 395 for kurverten.
Då stiller dei med kokk og 1 person som legg opp maten.
+ at vi får prøvemiddag ilag med forloverer, så vi kan justere tilbehøret om det er nødvendig.
Rekner med at vi blir i overkant av 70 til middag.
Drikke og serveringshjelp kommer i tillegg.
Topics: 129Replies: 2344Vi har innleid kokker og servitører til det lokale ungdomshuset i bygden. De ska lage og anrette 3 retters middag.Er ikke 100% bestemt men tror det blir. Forrett spekeskinke og melon, middag svinestek, dessert karamellpudding. Vi betaler for ingrediensene + timelønn kr 150 for kokker og kr 100 for servitører. Kokkene gav meg en tenkt kuvertpris slik at jeg kunne beregne litt. Det var 340 pr person. Vi skal ha ca 100 gjester 😀
Topics: 40Replies: 391Topics: 59Replies: 7239Vi betaler 1100 kr per kuvert med tre-retters middag, men så skal vi ha festen på et lokale hvor vi ikke gjør noe selv….
I forhold till hva slags mat så har vi ikke kommet lengere enn at vi skal ha fisk til forrett, kjøtt til hovedrett og noe godt til dessert 😀
Frøken
annonseTopics: 27Replies: 72112. apr. 2009 kl. 10:23 #33296«eriksson» wrote:
I forhold till hva slags mat så har vi ikke kommet lengere enn at vi skal ha fisk til forrett, kjøtt til hovedrett og noe godt til dessert 😀
Kommer langt med den planen ☺
Topics: 133Replies: 2765Topics: 2Replies: 6Jeg tenker at jeg vil lage maten selv jeg..blir mye billigere og det er en morsom utfordring!Må jo seff ha litt hjelp!
Tenkte skalldyrsuppe eller skinke og melon til forrett,Stek til hovedrett og pannacotta,sjokoladefondant eller palova til dessert.Og pølser til nattmat!
Noe i den duren jaffal 🙂 Mamma bor i Sverige,så de fleste ingr kjøper jeg der.Kan bli spennende og kokkelere til 70 pers i dagene før bryllupet,hihi 😀 Klarte Pappa det i hans bryllup så klarer søren meg jeg det også!
Topics: 550Replies: 1386012. apr. 2009 kl. 16:08 #33360Vi skal ha 4 retters middag
Harsangerkanape
Blåskjellsuppe
Reinsdyr
moltemous
Vi skal ha et glass vin til de to første og så to til hovedretten og et glass desert vin og regner med å ende opp på en kurve pris på 1400-1500 kr.
Bare maten kommer på 900, så kommer vinene utenom det.
Topics: 2Replies: 28Vi skal ha 3 retters middag.
Forrett: Laksepatte
Hovedrett: Kalvestek, poteter, fløtegratinertepoteter ++++ Vet ikke hva kokken har i tankene sine.. 😀
Dessert: Ut i fra kokken kanskje sorbet til de voksne og is til barna 😀
Vi betaler ca 180 til 200 kr pr kuvert..
Er pappa som holder kontakt med kokken så jeg vet litt lite enda hva som står på menyen..
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.