Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Mat – hva og pris?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Mat – hva og pris?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Mat – hva og pris?

  • Dette emnet har 15 svar, 13 deltakere, og ble sist oppdatert 16 years ago av sophus.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 83
    Replies: 1103
    Rampolina
    11. apr. 2009 kl. 16:31 #1064

    Hva koster maten deres? Og hva mat skal dere ha? Trenger ikke ned til den minste detalj altså, men nesten, hihi 😀

    Hva ligger en kuvertpris på liksom? Eneste vi vet er at vi skal ha vanilje panna cotta til dessert for det hadde sambo laget til meg den dagen han fridde.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 16
    Replies: 415
    Liz
    11. apr. 2009 kl. 16:43 #33253

    Vi skal ha koldtbord, men jeg aner ikke hva prisen blir.

    Settings
    Topics: 8
    Replies: 52
    jippijaja
    11. apr. 2009 kl. 17:22 #33255

    Vi skal ha spekemat og kaker etterpå.

    Spekrmaten (til 40 stk), betaler vi 5000 kr for. kakene baker familien. I tillegg skal barna få pølser og lomper. Tror vi kom unna med i overkant av 6000 kr for alt som skal fortæres. Nå skal ikke vi ha et tradisjonelt bryllup akkurat….. Men det er nå en gang det vi betaler!! Tilsammen blir det 50 mennesker (med stort og smått), og siden det egentlig er navnefest til yngstejenta, blir det ikke noe alkohol. Derfor blir det billig!

    Settings
    Topics: 8
    Replies: 52
    jippijaja
    11. apr. 2009 kl. 17:24 #33256

    å hjlpes…

    7 dager til jeg gifter meg!!!! 😯

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 133
    Replies: 2765
    Jannicke
    11. apr. 2009 kl. 17:48 #33257

    Vi skal ha tre retters middag + kaffe/avec.

    Mat + vin (ca 5 glass totalt + velkomstdrink) er 1000 kr pr kuvert.

    Forret: Kremet kantarell på toast, brønnkarse og portvinsirup

    Hovedrett: Rensdyr ytrefilet, kremet skogsopp og ristet sellerirot, smørdampede aspargesbønner, Pommes lyonnaise og madeirasauce

    Dessert: Pavlova, hvit sjokoladecreme, passionfrukt og mangosaus, sitrusmarinert mango

    Alt av kaker, frukt, snacks, konfekt til kvelden tar vi med selv. Der er det venner og familie som stiller med kake.

    Bryllupskaken betaler vi 3000,- for.

    Settings
    Topics: 133
    Replies: 2765
    Jannicke
    11. apr. 2009 kl. 17:51 #33258

    «jippijaja» wrote: å hjlpes…

    7 dager til jeg gifter meg!!!! 😯

    hihi.. 14 dager til jeg gifter meg. :mrgreen: Tiden flyyyr

    Settings
    Topics: 2
    Replies: 44
    Tone
    11. apr. 2009 kl. 17:57 #33260

    Hei!

    Vi skal ha fireretters meny:

    Kamskjell, hummersuppe, reinsdyr og jordbær til slutt.

    For dette skal vi betale kr 395 for kurverten.

    Då stiller dei med kokk og 1 person som legg opp maten.

    + at vi får prøvemiddag ilag med forloverer, så vi kan justere tilbehøret om det er nødvendig.

    Rekner med at vi blir i overkant av 70 til middag.

    Drikke og serveringshjelp kommer i tillegg.

    Settings
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    11. apr. 2009 kl. 19:20 #33266

    Vi har innleid kokker og servitører til det lokale ungdomshuset i bygden. De ska lage og anrette 3 retters middag.Er ikke 100% bestemt men tror det blir. Forrett spekeskinke og melon, middag svinestek, dessert karamellpudding. Vi betaler for ingrediensene + timelønn kr 150 for kokker og kr 100 for servitører. Kokkene gav meg en tenkt kuvertpris slik at jeg kunne beregne litt. Det var 340 pr person. Vi skal ha ca 100 gjester 😀

    Settings
    Topics: 40
    Replies: 391
    Angel
    11. apr. 2009 kl. 20:25 #33273

    vi ska ha koldtbord me viltgryte av elg å rein til varmrett

    koster 289,- kuvertpris

    kake bakes av famile å bryllupskake baker en vennine:)

    Settings
    Topics: 59
    Replies: 7239
    eriksson
    11. apr. 2009 kl. 21:41 #33281

    Vi betaler 1100 kr per kuvert med tre-retters middag, men så skal vi ha festen på et lokale hvor vi ikke gjør noe selv….

    I forhold till hva slags mat så har vi ikke kommet lengere enn at vi skal ha fisk til forrett, kjøtt til hovedrett og noe godt til dessert 😀

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 27
    Replies: 721
    stine.fabulesa
    12. apr. 2009 kl. 10:23 #33296

    «eriksson» wrote:

    I forhold till hva slags mat så har vi ikke kommet lengere enn at vi skal ha fisk til forrett, kjøtt til hovedrett og noe godt til dessert 😀

    Kommer langt med den planen ☺

    Settings
    Topics: 133
    Replies: 2765
    Jannicke
    12. apr. 2009 kl. 11:01 #33303

    «noe godt til dessert» Syntes jeg hørtes ut som den ultimate plan :mrgreen:

    Settings
    Topics: 2
    Replies: 6
    Meglilliz
    12. apr. 2009 kl. 12:30 #33318

    Jeg tenker at jeg vil lage maten selv jeg..blir mye billigere og det er en morsom utfordring!Må jo seff ha litt hjelp!

    Tenkte skalldyrsuppe eller skinke og melon til forrett,Stek til hovedrett og pannacotta,sjokoladefondant eller palova til dessert.Og pølser til nattmat!

    Noe i den duren jaffal 🙂 Mamma bor i Sverige,så de fleste ingr kjøper jeg der.Kan bli spennende og kokkelere til 70 pers i dagene før bryllupet,hihi 😀 Klarte Pappa det i hans bryllup så klarer søren meg jeg det også!

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    12. apr. 2009 kl. 16:08 #33360

    Vi skal ha 4 retters middag

    Harsangerkanape

    Blåskjellsuppe

    Reinsdyr

    moltemous

    Vi skal ha et glass vin til de to første og så to til hovedretten og et glass desert vin og regner med å ende opp på en kurve pris på 1400-1500 kr.

    Bare maten kommer på 900, så kommer vinene utenom det.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 2
    Replies: 28
    mocca
    12. apr. 2009 kl. 21:00 #33427

    Vi skal ha 3 retters middag.

    Forrett: Laksepatte

    Hovedrett: Kalvestek, poteter, fløtegratinertepoteter ++++ Vet ikke hva kokken har i tankene sine.. 😀

    Dessert: Ut i fra kokken kanskje sorbet til de voksne og is til barna 😀

    Vi betaler ca 180 til 200 kr pr kuvert..

    Er pappa som holder kontakt med kokken så jeg vet litt lite enda hva som står på menyen..

    Settings
    Topics: 11
    Replies: 326
    sophus
    13. apr. 2009 kl. 10:09 #33585

    vi betaler 250 kr per pers for forrett, buffet og dessert.

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search