Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Mat i bryllupet *hjelp*

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Før Bryllupet / Mat i bryllupet *hjelp*

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Før Bryllupet / Mat i bryllupet *hjelp*

  • Dette emnet har 9 svar, 9 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av jeanetteb.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 1
    Replies: 4
    Sweetheart85
    23. feb. 2011 kl. 12:10 #6960

    Hei!

    Vi skal ha cirka 60-70 gjester i bryllupet vårt 23. juli. Jeg lurer på hvor mye dere skal betale for maten? Her i Trondheim synes jeg prisene er generelt dyre. Har funnet en kokk som tar oppdrag på si, virker veldig hyggelig og maten virker også bra (har bl. a egenslakta elgkjøtt).

    Han tar 375 ,- per person og da har han med seg en assistent på kjøkkenet. MEN, han anrett i utgangspunktet på fat, så hovedretten blir bare servert én gang. Hva synes dere om det?? Er egentlig vant med to ganger jeg da… Kokken påstår at maten er veldig mettende og at det har vært «fiasko» de gangene han har servert to ganger…

    Menyer er som følger:

    Menyforslag for Anne Fodnes ca 60 gjester

    F: Vichy sois ( Kald fransk potet/purreløksuppe.)

    Sprøstekt spekeskinke, purreløk, urteolje

    H: Kalv på tre vis, eventuelt elg. ( Jeg er selv jeger og har sinnsykt bra elgkjøtt.)

    Sommer-ratatouille, asparges, potetpure, timiansauce

    D: Sitrus panna cotta

    Jordbærsalat, kryddergranite, jordbær/lakrissauce

    Håper på litt tips og råd her inne. Kanskje noen vet om kokker i trondheim????

    Cateringfirmaer ligger på omtrent samme pris og maten er litt mer «tradisjonell».

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 7
    Replies: 54
    line84
    23. feb. 2011 kl. 12:40 #124139

    Synes dette så ganske bra ut, jeg 😛

    Hos oss tar cateringselskapet 450kr pr kuvert. Men det er med forrett, hovedrett (servering 2 ganger) og dessert. I tillegg leverer de duker, dekker bordene, serverer og rydder. Alt inkludert i prisen 😀

    Settings
    Topics: 1
    Replies: 4
    Sweetheart85
    23. feb. 2011 kl. 12:47 #124140

    «line84» wrote: Synes dette så ganske bra ut, jeg 😛

    Hos oss tar cateringselskapet 450kr pr kuvert. Men det er med forrett, hovedrett (servering 2 ganger) og dessert. I tillegg leverer de duker, dekker bordene, serverer og rydder. Alt inkludert i prisen 😀

    Det var jo billig da! 😁 Jeg må skaffe egne servitører, dekke bordene sjøl og rydde sjøl. Borddekkinga er jo greit, jeg gleder meg til å pynte og styre det med det 😀 Men det var jo det med maten da, synes én servering av hovedrett er litt lite.. hmmm :misfornøyd:

    Settings
    Topics: 55
    Replies: 4059
    vanilla81
    23. feb. 2011 kl. 14:10 #124151

    Synst det ser bra ut jeg 🙂

    Vi betalte ca 350kr pr kuvert, (minus 20% pga rabatt gjennom jobbforbindelser)

    fikk hovedrett servert 2 ganger de som ville ha.

    selvsagt med forrett og dessert.

    duker og pådekking og servitører.

    Og de rydda, så det slapp vi og tenke på.

    (Vi valgte og pynte selv, men kunne ha sluppet.)

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    23. feb. 2011 kl. 16:35 #124165

    Vi skal ha bryllupet på en restaurant og skal ha 6 retter middag der. Da betaler vi 550 kr per pers for dette og så ca 450 kr (skal ikke overstige 1000 kr pr pers)for vinpakke til maten.

    Dette er da inkludert pynting, servering, duker og ja alt som trengs, det eneste vi må ut ekstra, er hvis vi vil ha ekstra blomster i lokalet, så vi tenkte vi skulle legge litt i der.

    Settings
    Topics: 13
    Replies: 302
    Tullepia
    23. feb. 2011 kl. 16:48 #124168

    «Sweetheart85» wrote: Hei!

    Vi skal ha cirka 60-70 gjester i bryllupet vårt 23. juli. Jeg lurer på hvor mye dere skal betale for maten? Her i Trondheim synes jeg prisene er generelt dyre. Har funnet en kokk som tar oppdrag på si, virker veldig hyggelig og maten virker også bra (har bl. a egenslakta elgkjøtt).

    Han tar 375 ,- per person og da har han med seg en assistent på kjøkkenet. MEN, han anrett i utgangspunktet på fat, så hovedretten blir bare servert én gang. Hva synes dere om det?? Er egentlig vant med to ganger jeg da… Kokken påstår at maten er veldig mettende og at det har vært «fiasko» de gangene han har servert to ganger…

    Menyer er som følger:

    Menyforslag for Anne Fodnes ca 60 gjester

    F: Vichy sois ( Kald fransk potet/purreløksuppe.)

    Sprøstekt spekeskinke, purreløk, urteolje

    H: Kalv på tre vis, eventuelt elg. ( Jeg er selv jeger og har sinnsykt bra elgkjøtt.)

    Sommer-ratatouille, asparges, potetpure, timiansauce

    D: Sitrus panna cotta

    Jordbærsalat, kryddergranite, jordbær/lakrissauce

    Håper på litt tips og råd her inne. Kanskje noen vet om kokker i trondheim????

    Cateringfirmaer ligger på omtrent samme pris og maten er litt mer «tradisjonell».

    Det høres ut som en grei pris, det! Hos oss (også i en stor by) tar hotellet ca 350kr pr kuvert for treretters, pluss 75kr for annen gangs servering.

    Hvis dere ønsker to serveringer, så gir dere beskjed om det. Kokken kan godt komme med råd (noe han jo gjør), men beslutningen er opp til dere.

    Selv vil vi nok ha to serveringer av hovedretten til tross for at den serveres på fat. Da kan folk ha roen på at de vil få spise seg mette. Og så lenge toastmaster informerer om at det er to serveringer så vil det neppe bli noen «fiasko». Det har jeg heller aldri opplevd i brylluper og selskaper der jeg har vært til stede.

    Maten dere har fått tilbud om høres veldig godt ut. Er du fortsatt i tvil kan dere be om å få prøvesmake (evt mot betaling, selvsagt, med mindre han tilbyr det gratis).

    Settings
    Topics: 59
    Replies: 7239
    eriksson
    23. feb. 2011 kl. 18:40 #124178

    Åh, nå ble jeg sulten!! Og veldig fin pris da!! 😃 😃

    Settings
    Topics: 33
    Replies: 1370
    Sweet Pink Kitty
    24. feb. 2011 kl. 06:13 #124212

    Synes det høres veldig billig ut. Vi betaler ca 1300 kr per pers for fire retters med alkohol og kaffe avec og velkomstdrink.

    Settings
    Topics: 2
    Replies: 18
    italiabruden
    04. mar. 2011 kl. 17:56 #124697

    Wow, det må jeg si var en bra pris!!

    Jeg tør ikke engang å si hva vi betaler, men det er en del mer.. 😳

    vi fikk en prispakke som var fast for 25-40 gjester, noen som ikke var veldig gunstig ettersom vi er kun 27 gjester.. Men, hva gjør man ikke for å få sitt drømmebryllup 😉

    Settings
    Topics: 0
    Replies: 1
    jeanetteb
    05. mar. 2013 kl. 08:25 #169140

    «Sweetheart85» wrote: Hei!

    Vi skal ha cirka 60-70 gjester i bryllupet vårt 23. juli. Jeg lurer på hvor mye dere skal betale for maten? Her i Trondheim synes jeg prisene er generelt dyre. Har funnet en kokk som tar oppdrag på si, virker veldig hyggelig og maten virker også bra (har bl. a egenslakta elgkjøtt).

    Han tar 375 ,- per person og da har han med seg en assistent på kjøkkenet. MEN, han anrett i utgangspunktet på fat, så hovedretten blir bare servert én gang. Hva synes dere om det?? Er egentlig vant med to ganger jeg da… Kokken påstår at maten er veldig mettende og at det har vært «fiasko» de gangene han har servert to ganger…

    Menyer er som følger:

    Menyforslag for Anne Fodnes ca 60 gjester

    F: Vichy sois ( Kald fransk potet/purreløksuppe.)

    Sprøstekt spekeskinke, purreløk, urteolje

    H: Kalv på tre vis, eventuelt elg. ( Jeg er selv jeger og har sinnsykt bra elgkjøtt.)

    Sommer-ratatouille, asparges, potetpure, timiansauce

    D: Sitrus panna cotta

    Jordbærsalat, kryddergranite, jordbær/lakrissauce

    Håper på litt tips og råd her inne. Kanskje noen vet om kokker i trondheim????

    Cateringfirmaer ligger på omtrent samme pris og maten er litt mer «tradisjonell».

    hei:)

    hvilken kokk brukte dere? Ble det vellykket?

    vi har fått avlysnig fra vår kokk og trenger sårt en kokk til å lage mat i vårt bryllup. eget kjøkken og skaffer servitører selv.

    Håper du har tips 🙂

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search