Mat må man ha!!
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Mat må man ha!!
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Mat må man ha!!
- Dette emnet har 7 svar, 5 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av
Stavangerpar.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 4Replies: 706. apr. 2010 kl. 12:51 #4044
Vi har endelig landet på kokk og at vi skal ha koldtbord. Jeg er ett anbivalent menneske av natur, og har alltid vanskelig for å bestemme meg(til tider litt slitsomt [smilie=aiwebs_007.gif] ). Vi har ikke så lyst på det helt tradisjonelle koldtbordet (så da er det vel heller tapas det heter kanskje). Derfor lurer jeg på om det er noen fantastiske mennesker som har gode tips til ulike retter som kan være med i koldtbordet vårt 😁
Topics: 72Replies: 931Topics: 200Replies: 19912Dette er det restauranten «vår» har på tapas, som vi skal ha til bufeeten vår. Vi skal også supplere med mer fetaost, salat og litt småsnacks.
Tapas
Bruschetta med røkelaks og snøfrisk, ostekrokett med mild jalapenos, kokos fritert scampi, Cajun kryddret kyllingvinger, saltbakt Amadinepotet med hot tomatsaus, tomat bruschetta, balsamico marinert skoggsopp, gresk salat, tomat/rødløk/mozarella salat, håndpillede hvitløksreker, Hjemmelaget vårrull med lettrøkt laks og Chevre ost. Rømmedressing, aioli, eggerøre, nybakt brød og smør.
Topics: 550Replies: 1386006. apr. 2010 kl. 13:38 #87354«Trone» wrote: Dette er det restauranten «vår» har på tapas, som vi skal ha til bufeeten vår. Vi skal også supplere med mer fetaost, salat og litt småsnacks.
Tapas
Bruschetta med røkelaks og snøfrisk, ostekrokett med mild jalapenos, kokos fritert scampi, Cajun kryddret kyllingvinger, saltbakt Amadinepotet med hot tomatsaus, tomat bruschetta, balsamico marinert skoggsopp, gresk salat, tomat/rødløk/mozarella salat, håndpillede hvitløksreker, Hjemmelaget vårrull med lettrøkt laks og Chevre ost. Rømmedressing, aioli, eggerøre, nybakt brød og smør.
Jeg må bare si at der var mye der som hørtes utrolig godt ut 😀
Frøken
annonseTopics: 11Replies: 560Jeg spiser mest av alle mulige potetsalater (både varme og kalde) spanske kjøttboller i tomatsaus, foccacia, fylt sopp, aioli, lefserull, tomat og mozzarella salat med basilikum og rødløk og oster + kjeks eller godt brød når jeg spiser tapas.
Kjekt å ha litt skalldyr og kjøttretter også synes jeg, særlig siden det er til bryllup og man da gjerne vil ha litt finere mat på bordet også.
Vi lurte litt på å ha tapas faktisk, og når vi forhørte oss så var det mange som kunne tilby marinert indrefilet i skiver av både okse og svin blandt annet.
Tapas er utrolig godt 😀 Kjente jeg ble skikkelig sulten nå hehe
Topics: 4Replies: 706. apr. 2010 kl. 14:00 #87359Tusen tusen takk for flotte tips!!
Her var det utrolig mye godt, får vann i munnen… mmmmm..
Topics: 200Replies: 19912«Trone» wrote: Dette er det restauranten «vår» har på tapas, som vi skal ha til bufeeten vår. Vi skal også supplere med mer fetaost, salat og litt småsnacks.
Tapas
Bruschetta med røkelaks og snøfrisk, ostekrokett med mild jalapenos, kokos fritert scampi, Cajun kryddret kyllingvinger, saltbakt Amadinepotet med hot tomatsaus, tomat bruschetta, balsamico marinert skoggsopp, gresk salat, tomat/rødløk/mozarella salat, håndpillede hvitløksreker, Hjemmelaget vårrull med lettrøkt laks og Chevre ost. Rømmedressing, aioli, eggerøre, nybakt brød og smør.
Pluss vi skal ha denne buffeten og supplere med mer selv.
Havets festbord.
Ferske skallreker, friske skjell dampet med urter. Husets røyke/gravlaks. Sprø salat med chili og limemarinerte reker. Krabbekjøtt med frisk salat og grønn asparges. Krabbeklør
Urte farsert laks, kremet pastasalat med havets frukter. Eple/potetsalat med karri. Eggerøre. Majones pepperotdressing, urtekrem, sitron, salat, brød og smør.
******************
Takk stavangerpar! 😃
Topics: 550Replies: 1386006. apr. 2010 kl. 15:35 #87382«Trone» wrote:
Trone wrote:Dette er det restauranten «vår» har på tapas, som vi skal ha til bufeeten vår. Vi skal også supplere med mer fetaost, salat og litt småsnacks.Tapas
Bruschetta med røkelaks og snøfrisk, ostekrokett med mild jalapenos, kokos fritert scampi, Cajun kryddret kyllingvinger, saltbakt Amadinepotet med hot tomatsaus, tomat bruschetta, balsamico marinert skoggsopp, gresk salat, tomat/rødløk/mozarella salat, håndpillede hvitløksreker, Hjemmelaget vårrull med lettrøkt laks og Chevre ost. Rømmedressing, aioli, eggerøre, nybakt brød og smør.
Pluss vi skal ha denne buffeten og supplere med mer selv.
Havets festbord.
Ferske skallreker, friske skjell dampet med urter. Husets røyke/gravlaks. Sprø salat med chili og limemarinerte reker. Krabbekjøtt med frisk salat og grønn asparges. Krabbeklør
Urte farsert laks, kremet pastasalat med havets frukter. Eple/potetsalat med karri. Eggerøre. Majones pepperotdressing, urtekrem, sitron, salat, brød og smør.
******************
Takk stavangerpar! 😃
Havets festbord hørtes enda bedre ut,så dette må jo bare slå ann hos gjestene deres. Jeg må si at jeg nå ble sulten. Elsker sjømat 😀
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.