Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Mat må man ha!!

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Mat må man ha!!

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Mat må man ha!!

  • Dette emnet har 7 svar, 5 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av Stavangerpar.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 4
    Replies: 7
    brudiseptember
    06. apr. 2010 kl. 12:51 #4044

    Vi har endelig landet på kokk og at vi skal ha koldtbord. Jeg er ett anbivalent menneske av natur, og har alltid vanskelig for å bestemme meg(til tider litt slitsomt [smilie=aiwebs_007.gif] ). Vi har ikke så lyst på det helt tradisjonelle koldtbordet (så da er det vel heller tapas det heter kanskje). Derfor lurer jeg på om det er noen fantastiske mennesker som har gode tips til ulike retter som kan være med i koldtbordet vårt 😁

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 72
    Replies: 931
    Leenah
    06. apr. 2010 kl. 13:04 #87336

    scampi, kyllingkjøttboller, kyllingklubber.. hmm nam nam. kommer sikkert flere forslag

    Settings
    Topics: 200
    Replies: 19912
    Trone
    06. apr. 2010 kl. 13:28 #87349

    Dette er det restauranten «vår» har på tapas, som vi skal ha til bufeeten vår. Vi skal også supplere med mer fetaost, salat og litt småsnacks.

    Tapas

    Bruschetta med røkelaks og snøfrisk, ostekrokett med mild jalapenos, kokos fritert scampi, Cajun kryddret kyllingvinger, saltbakt Amadinepotet med hot tomatsaus, tomat bruschetta, balsamico marinert skoggsopp, gresk salat, tomat/rødløk/mozarella salat, håndpillede hvitløksreker, Hjemmelaget vårrull med lettrøkt laks og Chevre ost. Rømmedressing, aioli, eggerøre, nybakt brød og smør.

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    06. apr. 2010 kl. 13:38 #87354

    «Trone» wrote: Dette er det restauranten «vår» har på tapas, som vi skal ha til bufeeten vår. Vi skal også supplere med mer fetaost, salat og litt småsnacks.

    Tapas

    Bruschetta med røkelaks og snøfrisk, ostekrokett med mild jalapenos, kokos fritert scampi, Cajun kryddret kyllingvinger, saltbakt Amadinepotet med hot tomatsaus, tomat bruschetta, balsamico marinert skoggsopp, gresk salat, tomat/rødløk/mozarella salat, håndpillede hvitløksreker, Hjemmelaget vårrull med lettrøkt laks og Chevre ost. Rømmedressing, aioli, eggerøre, nybakt brød og smør.

    Jeg må bare si at der var mye der som hørtes utrolig godt ut 😀

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 11
    Replies: 560
    MrsBtobe
    06. apr. 2010 kl. 13:56 #87357

    Jeg spiser mest av alle mulige potetsalater (både varme og kalde) spanske kjøttboller i tomatsaus, foccacia, fylt sopp, aioli, lefserull, tomat og mozzarella salat med basilikum og rødløk og oster + kjeks eller godt brød når jeg spiser tapas.

    Kjekt å ha litt skalldyr og kjøttretter også synes jeg, særlig siden det er til bryllup og man da gjerne vil ha litt finere mat på bordet også.

    Vi lurte litt på å ha tapas faktisk, og når vi forhørte oss så var det mange som kunne tilby marinert indrefilet i skiver av både okse og svin blandt annet.

    Tapas er utrolig godt 😀 Kjente jeg ble skikkelig sulten nå hehe

    Settings
    Topics: 4
    Replies: 7
    brudiseptember
    06. apr. 2010 kl. 14:00 #87359

    Tusen tusen takk for flotte tips!!

    Her var det utrolig mye godt, får vann i munnen… mmmmm..

    Settings
    Topics: 200
    Replies: 19912
    Trone
    06. apr. 2010 kl. 14:47 #87370

    «Trone» wrote: Dette er det restauranten «vår» har på tapas, som vi skal ha til bufeeten vår. Vi skal også supplere med mer fetaost, salat og litt småsnacks.

    Tapas

    Bruschetta med røkelaks og snøfrisk, ostekrokett med mild jalapenos, kokos fritert scampi, Cajun kryddret kyllingvinger, saltbakt Amadinepotet med hot tomatsaus, tomat bruschetta, balsamico marinert skoggsopp, gresk salat, tomat/rødløk/mozarella salat, håndpillede hvitløksreker, Hjemmelaget vårrull med lettrøkt laks og Chevre ost. Rømmedressing, aioli, eggerøre, nybakt brød og smør.

    Pluss vi skal ha denne buffeten og supplere med mer selv.

    Havets festbord.

    Ferske skallreker, friske skjell dampet med urter. Husets røyke/gravlaks. Sprø salat med chili og limemarinerte reker. Krabbekjøtt med frisk salat og grønn asparges. Krabbeklør

    Urte farsert laks, kremet pastasalat med havets frukter. Eple/potetsalat med karri. Eggerøre. Majones pepperotdressing, urtekrem, sitron, salat, brød og smør.

    ******************

    Takk stavangerpar! 😃

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    06. apr. 2010 kl. 15:35 #87382

    «Trone» wrote:

    Trone wrote:
    Dette er det restauranten «vår» har på tapas, som vi skal ha til bufeeten vår. Vi skal også supplere med mer fetaost, salat og litt småsnacks.

    Tapas

    Bruschetta med røkelaks og snøfrisk, ostekrokett med mild jalapenos, kokos fritert scampi, Cajun kryddret kyllingvinger, saltbakt Amadinepotet med hot tomatsaus, tomat bruschetta, balsamico marinert skoggsopp, gresk salat, tomat/rødløk/mozarella salat, håndpillede hvitløksreker, Hjemmelaget vårrull med lettrøkt laks og Chevre ost. Rømmedressing, aioli, eggerøre, nybakt brød og smør.

    Pluss vi skal ha denne buffeten og supplere med mer selv.

    Havets festbord.

    Ferske skallreker, friske skjell dampet med urter. Husets røyke/gravlaks. Sprø salat med chili og limemarinerte reker. Krabbekjøtt med frisk salat og grønn asparges. Krabbeklør

    Urte farsert laks, kremet pastasalat med havets frukter. Eple/potetsalat med karri. Eggerøre. Majones pepperotdressing, urtekrem, sitron, salat, brød og smør.

    ******************

    Takk stavangerpar! 😃

    Havets festbord hørtes enda bedre ut,så dette må jo bare slå ann hos gjestene deres. Jeg må si at jeg nå ble sulten. Elsker sjømat 😀

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search