Meny
- Dette emnet har 12 svar, 10 deltakere, og ble sist oppdatert 13 år, 11 måneder siden av .
-
Frøken
annonseFrøken
annonse
- You must be logged in to reply to this topic.
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Før Bryllupet / Meny
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Før Bryllupet / Meny
Hørtes godt ut Trone 😀
Vi har kommet frem til meny nå:
Forrett: Gravet laks og sennepssaus
Hovedrett: Reinsdyrstek med rosenkål, sjampinjong, pærepynt, tyttebær, fløtesaus og kokte poteter
Dessert: Vaniljeis og varme bjørnebær
Føler det er en god meny både med tanke på voksne og barn 😀
vi hadde
1. Gresk salat a la Sakis
2. Carpaccio av hval, redusert balsamico og gorgonzolakrem
(ganrens)
3. Fois Gras
4. Canneloni med langstekt geitekilling
(ganrens)
5. Wellington av hjort
6. Sjokoladefondante m/rosevannis
Menyen vår så sånn ut:
Forrett: Skalldyrtallerken
Marinerte skampi, kamskjell, greenskjell,
husets krabbesalat med lodderogn og
kremet korianderdressing
Hovedrett: Medaljonger av kronhjort
Rosenkål med bacon, glassert gulrot,
bakt sellerirot, rognebærgele, Rissolépoteter og
kremet kantarellsaus.
Dessert: Vaniljepannacotta
Med rabarbrakompott
😃 😃
Mye spennende og godt på menyene her 😀
Forretten er vi litt usikkre på, pga at vi har en del barn med…
Skal høre om vi kan bytte med noe annet.
Var en fastsatt meny dette, så vi får se [smilie=love0005.gif]
1. forrett:
* Hjemmerøkt kyllingbryst fra Stange med råmarinert asparges, friterte rødbetstrimler og løpstikkepesto (forslag fra stedet hvor vi skal ha vielse/fest)
2. forett/hvilerett
* Bruschetta
Hovedrett:
* Grillet oksemedaljong, broccoli- og gulrotstimbal, rosmarinsjy og pommes Anne.
Dessert:
* Bringebærsorbét
Oj så mye godt, her blir det koldtbord, noe for alle smaker og allergier 🙂