Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Menyen

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Menyen

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Menyen

  • Dette emnet har 10 svar, 8 deltakere, og ble sist oppdatert 16 years ago av larvik05062010.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 68
    Replies: 759
    Siljeogkjetil
    30. aug. 2009 kl. 17:22 #2073

    Hva har dere tenkt å ha som menye/eller hadde.

    Vi skal snakke med han som skal ha med maten til bryllupet våres til tirsdagen og vil gjeren ha forslag til 3-retters meny?

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 19
    Replies: 276
    linka
    30. aug. 2009 kl. 17:34 #60322

    vi skal ha en suppe tenker jeg til forrett,biff til hovedrett og hjemmelager sjokolade mousse.litt usikker på hvilken suppe skal høre med han som skal lage maten. 😀 .

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    30. aug. 2009 kl. 17:36 #60323

    Dette er vår meny,har ikke bestemt vin enda.

    Hardangermeny med en liten vri

    Hardanger Canapè

    med spekemat og ørret

    Blåskjellsuppe

    rømme og svart arktisk kaviar

    Helstekt reinsdyrmørbrad

    servert med kremet saus tilsatt einebær, ovnsbakte rosenval baby poteter, minigulrot og kantareller

    Multemousse

    ristede mandelflak og coulis av røde bær

    Settings
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    30. aug. 2009 kl. 18:03 #60340

    Koldtbord her ☺

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 22
    Replies: 416
    addi
    30. aug. 2009 kl. 18:57 #60363

    vi hadde en deilig 3 retters, menyen ligger i mitt galeri

    Settings
    Topics: 200
    Replies: 19912
    Trone
    30. aug. 2009 kl. 19:00 #60372

    Vi håper at restuaranten der vi skal bestille fra har denne menyen til neste år også 🙂

    Vi er begge maritime folk, glad i sjøen og maten fra havet og dette blir gjenspeilet i menyen vår 🙂

    Forrett:

    Fiskesuppe

    Hovedrett:

    Buffet av skalldyr og spekemat

    Dessert:

    Pannacotta med kirsebærsaus og friske kirsebær.

    MmMMmM!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    Settings
    Topics: 68
    Replies: 759
    Siljeogkjetil
    31. aug. 2009 kl. 10:26 #60451

    Takker for gode forslag.

    Hva tror dere om.

    Fiskesuppe

    Hjortesteik

    Sjokolademousse

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    31. aug. 2009 kl. 10:48 #60454

    «Siljeogkjetil» wrote: Takker for gode forslag.

    Hva tror dere om.

    Fiskesuppe

    Hjortesteik

    Sjokolademousse

    Hørtes herlig ut. Hjortesteik er noe av det beste

    Settings
    Topics: 200
    Replies: 19912
    Trone
    31. aug. 2009 kl. 10:53 #60455

    «Siljeogkjetil» wrote: Takker for gode forslag.

    Hva tror dere om.

    Fiskesuppe

    Hjortesteik

    Sjokolademousse

    Åååh, herlig meny!!!! 😛 😛 😛 😛

    Settings
    Topics: 14
    Replies: 112
    Mayen
    31. aug. 2009 kl. 11:33 #60470

    Meny

    Forrett:

    Kalkunfilet på rødløk- og eplekompott

    Saftige skiver av kalkunfilet anrettet på en nydelig kompott av rødløk og eple. Urtebakt toast melba og friske urter.

    Hovedrett:

    Mozzarella og mirepoix gratinert helstekt ytrefilet av okse

    Mozzarella og mirepoix gratinert, helstekt ytrefilet av okse serveres «gjennomskutt» av ett spyd bestående av champignon, cherrytomat og squash. A part kommer smørdmapet brokkoli, Løkkompott og en utsøkt Djevlesaus.Ovnsbakte poteter

    Dessert:

    Sjokoladedrøm på sjokoladeknekkbunn

    Hvit- og brun sjokolademousse servert på sjokoladeknekkbunn.

    Dandert med friske rips og blåbær, Appelsin- og pasjonsfrukt coulis og Friske urter.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 57
    Replies: 506
    larvik05062010
    31. aug. 2009 kl. 12:57 #60479

    vi skal ha

    forett: sjøkreps med noe greier

    hoved: helstekt entrecote av enten kalv eller «vanlig»

    dessert: sjokolade fondant med en bær saus

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search