Menyen
- Dette emnet har 10 svar, 8 deltakere, og ble sist oppdatert 16 years ago av .
-
Frøken
annonseFrøken
annonse
- You must be logged in to reply to this topic.
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Menyen
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Menyen
Hva har dere tenkt å ha som menye/eller hadde.
Vi skal snakke med han som skal ha med maten til bryllupet våres til tirsdagen og vil gjeren ha forslag til 3-retters meny?
Dette er vår meny,har ikke bestemt vin enda.
Hardangermeny med en liten vri
Hardanger Canapè
med spekemat og ørret
Blåskjellsuppe
rømme og svart arktisk kaviar
Helstekt reinsdyrmørbrad
servert med kremet saus tilsatt einebær, ovnsbakte rosenval baby poteter, minigulrot og kantareller
Multemousse
ristede mandelflak og coulis av røde bær
Vi håper at restuaranten der vi skal bestille fra har denne menyen til neste år også 🙂
Vi er begge maritime folk, glad i sjøen og maten fra havet og dette blir gjenspeilet i menyen vår 🙂
Forrett:
Fiskesuppe
Hovedrett:
Buffet av skalldyr og spekemat
Dessert:
Pannacotta med kirsebærsaus og friske kirsebær.
MmMMmM!!!!!!!!
Takker for gode forslag.
Hva tror dere om.
Fiskesuppe
Hjortesteik
Sjokolademousse
«Siljeogkjetil» wrote: Takker for gode forslag.
Hva tror dere om.
Fiskesuppe
Hjortesteik
Sjokolademousse
Hørtes herlig ut. Hjortesteik er noe av det beste
Meny
Forrett:
Kalkunfilet på rødløk- og eplekompott
Saftige skiver av kalkunfilet anrettet på en nydelig kompott av rødløk og eple. Urtebakt toast melba og friske urter.
Hovedrett:
Mozzarella og mirepoix gratinert helstekt ytrefilet av okse
Mozzarella og mirepoix gratinert, helstekt ytrefilet av okse serveres «gjennomskutt» av ett spyd bestående av champignon, cherrytomat og squash. A part kommer smørdmapet brokkoli, Løkkompott og en utsøkt Djevlesaus.Ovnsbakte poteter
Dessert:
Sjokoladedrøm på sjokoladeknekkbunn
Hvit- og brun sjokolademousse servert på sjokoladeknekkbunn.
Dandert med friske rips og blåbær, Appelsin- og pasjonsfrukt coulis og Friske urter.
vi skal ha
forett: sjøkreps med noe greier
hoved: helstekt entrecote av enten kalv eller «vanlig»
dessert: sjokolade fondant med en bær saus