Menyen for den store dagen
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Menyen for den store dagen
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Menyen for den store dagen
- Dette emnet har 20 svar, 18 deltakere, og ble sist oppdatert 13 years ago av
mkrago.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 3Replies: 3129. jun. 2011 kl. 22:29 #7633
Hei.
Har prøvd å se litt rundt. Men har så langt ikke funnet en tråd, hvor man kan poste Menyen for den store dagen. Hvis folk vil hadde det vært artig å se hva folk har valgt. Også kjekt som tips til de(oss)som ikke har menyen klar enda. ](*,) Er virkelig i villrede der enda.
Så har du lyst til å fortelle???
Fyr løs 😀
Topics: 3Replies: 7Topics: 5Replies: 9Slik ser vår foreløpige meny ut, den må være uten melk og hvete både pga av meg, men også pga flere av gjestene så vi er ikke garantert at den blir slik, har ikke hatt møte med catering folka enda.
Forrett:
Ovnsbakte kamskjell med fritert purreløk, frisk koriander og asiatisk black bean sauce.
Hovedrett:
Rosastekt andebryst med smørdampede grønnsaker og sauce burgundy.
Dessert:
Fransk konfektmousse på mørk sjokolade med et «hjerte» av appelsinkrem.
😃
Topics: 17Replies: 307Forrett: Sesamristet tunfisk
Hovedbuffet:
Japansk: Nigiri, maki og sashimi.
Kinesisk: Soyamarinert svin, and Sichuan, biff mala (sterk), Fanqiechaodan (egg og tomat), agurk og hvitløk, scampi m/broccoli, Jiaozi (dumplings)
Dessert: vaniljeis m/sjokoladestrø (skulle egentlig ha sorbet, men det fikk vi ikke tak i viste det set… :trist: )
Forøvrig – totalpris for 70 personer (forett kun for 62): ca 15 000 inkludert frakt =
Frøken
annonseTopics: 11Replies: 117Vi hadde:
Forrett: Hummerhaler på salatseng
Hovedrett: Rendsyrfilet med ovensstekte amadinepoteter, aspargesbønner surret m/baconbiter, sopp og selleri/persilerotpuré.
Dessert: Panna cotta med friske jordbær
Også hadde vi bryllupskake (marsipankake), kransekake, pavlova, ostekake, brownies, kokosboller og en kaketype til om jeg husker riktig i farten. Det ble såvidt litt bryllupskake igjen – resten var borte 🙂
Topics: 66Replies: 6978Topics: 13Replies: 302Forrett
Fersk kveite servert med sellerikrem, tomatconcassè, glaserte sukkererter og safransjy
Hovedrett
Helstekt ytrefilet av kalv servert med
kremet savoykål, sjysaus tilsmakt med paprika og potetcocotte
Dessert
Sjokoladefondant servert med bringebærcoulis,
vaniljekrem og mangosalat
Vi har i hverfall NESTEN bestemt oss for det 😀
Topics: 13Replies: 302Topics: 15Replies: 5530. jun. 2011 kl. 20:17 #129882Forrett: Kamskjell saute med sitrongressaus
Herlig saute bestående hovedsakelig av kamsjell og sesongens julienne grønnsaker. Serveres med kuvertbrød og smør.
Hovedrett:
Grillstekt hjortemedaljong
Rosastekt hjortemedaljong servert med skogsopp, rødløkskompott og baconsurret rosenkål. Kremet portvinssaus og poteter «Anna». Friske urter avslutter.
Dessert:
Sjokolade Fondant
Nydelig dessert som byr på flommende sjokolade. Serveres med bringbærcoulis
Gleder meg som et barn 😃
Topics: 18Replies: 214Frøken
annonseTopics: 2Replies: 1Topics: 43Replies: 252Topics: 3Replies: 3105. jul. 2011 kl. 09:45 #129978Alt er ikke klart. Men forslaget er
Forrett:
Ørret røkes i egen ovn for så å anrettes lekkert sammen med syltede rotgrønnsaker og urterømme
Hovedrett:
Reinsdyrstek serveres med rosenkål bonne femme, frisk waldorfsalat, honningglaserte gulrøtter og kremet viltsaus og urtepoteter
Dessert:
Is og sorbet tallerken
Et utvalg av sorbet og is danderes lekkert på tallerken sammen et utvalg frukt og bær
Topics: 33Replies: 137007. jul. 2011 kl. 09:21 #1300101. forrett:
* Hjemmerøkt kyllingbryst fra Stange med råmarinert asparges, friterte rødbetstrimler og løpstikkepesto
2. forett/hvilerett
* Bruschetta
Hovedrett:
* Grillet medaljong, broccoli- og gulrotstimbal, rosmarinsjy og pommes Anne.
Dessert:
* Bringebærsorbét
Topics: 7Replies: 7407. jul. 2011 kl. 20:06 #130025Forrett: Stekt Andebryst med parmesan rissoni, mach salat og aprikospure
Hovedrett: Helstek Lamcarre servert med jordskokkcreme, stekt skogsopp, kraftig rødvinsglace og potet-terrine
Dessert: Sjokoladedfondant , servert med vaniljepannacotta , friske bær og syrlig mango sorbet
http://28magnoliaavenue.blogspot.com/
Topics: 6Replies: 72Her var det masse godt, blir sulten av denne tråden :p
Vi skal ha følgende:
Forrett: Grillede kamskjell med sellerirotpure, ovnsbakt cherry-tomat og soyasmør.
Hovedrett: Rødvinbraissert indrefilet, ristet sopp, sesongens grønsaker, ovnsbakte poteter i urter og en kraftig rødvinssaus.
Dessert: Gratinerte marinerte skogsbær med vaniljeis.
Topics: 550Replies: 1386008. jul. 2011 kl. 16:24 #130060Her var det utrolig mye godt, blir sulten av å lese om alle menyene. Her er vår
1. Gresk salat a la Sakis
2. Carpaccio av hval, redusert balsamico og gorgonzolakrem
(ganrens)
3. Fois Gras
4. Canneloni med langstekt geitekilling
(ganrens)
5. Wellington av hjort
6. Sjokoladefondante m/rosevannis
Frøken
annonseTopics: 5Replies: 10Foreløpig ser menyen slik ut (er nesten 9 mnd til ennå) 😉
Forrett: Marinert kylling på mango salat med sweetchili basalmico.
Hovudrett: Helstekt indrefilet av okse. Med friske grønnsaker, rødvinsaus og urtebakte poteter.
eller
Kalvesteik. Med friske grønnsaker, urtesaus og urtesteikte poteter.
Dessert: Hjemmelaget frisk sorbé av sitron, kiwi og bringebær, med appelsin saus.
Vi skal bruke eitt catering selskap som er utrulig flinke til å lage mat 😃 NAAAM!!
Topics: 6Replies: 61Topics: 14Replies: 4219. jul. 2011 kl. 08:34 #130300Vi skal ha koldtbord. 😃
Med viltgryte av elg, kyllinggryte, alskens salater, og alt som er godt :0) hehe.
Det blir et matgilde uten like tror jeg 😃
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.