Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Menyen for den store dagen

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Menyen for den store dagen

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Menyen for den store dagen

  • Dette emnet har 20 svar, 18 deltakere, og ble sist oppdatert 13 years ago av mkrago.
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 21)
1 2 →
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 3
    Replies: 31
    televimsen
    29. jun. 2011 kl. 22:29 #7633

    Hei.

    Har prøvd å se litt rundt. Men har så langt ikke funnet en tråd, hvor man kan poste Menyen for den store dagen. Hvis folk vil hadde det vært artig å se hva folk har valgt. Også kjekt som tips til de(oss)som ikke har menyen klar enda. ](*,) Er virkelig i villrede der enda.

    Så har du lyst til å fortelle???

    Fyr løs 😀

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 3
    Replies: 7
    moldebrud
    30. jun. 2011 kl. 08:06 #129861

    Vi har ikke helt bestemmt oss enda, men det er jo ett helt år til enda, så vi har jo god tid, men foreløpig ser det slik ut:

    Forrett1: Skaldyrsuppe

    Forrett 2: Selvskutt rype

    Hovedrett:Kalvesteik med fløtepoteter

    Dessert:Crem brulet(skrives det slik???)

    Settings
    Topics: 5
    Replies: 9
    mkrago
    30. jun. 2011 kl. 09:31 #129862

    Slik ser vår foreløpige meny ut, den må være uten melk og hvete både pga av meg, men også pga flere av gjestene så vi er ikke garantert at den blir slik, har ikke hatt møte med catering folka enda.

    Forrett:

    Ovnsbakte kamskjell med fritert purreløk, frisk koriander og asiatisk black bean sauce.

    Hovedrett:

    Rosastekt andebryst med smørdampede grønnsaker og sauce burgundy.

    Dessert:

    Fransk konfektmousse på mørk sjokolade med et «hjerte» av appelsinkrem.

    😃

    Settings
    Topics: 17
    Replies: 307
    athravil
    30. jun. 2011 kl. 11:01 #129864

    Forrett: Sesamristet tunfisk

    Hovedbuffet:

    Japansk: Nigiri, maki og sashimi.

    Kinesisk: Soyamarinert svin, and Sichuan, biff mala (sterk), Fanqiechaodan (egg og tomat), agurk og hvitløk, scampi m/broccoli, Jiaozi (dumplings)

    Dessert: vaniljeis m/sjokoladestrø (skulle egentlig ha sorbet, men det fikk vi ikke tak i viste det set… :trist: )

    Forøvrig – totalpris for 70 personer (forett kun for 62): ca 15 000 inkludert frakt =

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 11
    Replies: 117
    Blomst
    30. jun. 2011 kl. 13:35 #129872

    Vi hadde:

    Forrett: Hummerhaler på salatseng

    Hovedrett: Rendsyrfilet med ovensstekte amadinepoteter, aspargesbønner surret m/baconbiter, sopp og selleri/persilerotpuré.

    Dessert: Panna cotta med friske jordbær

    Også hadde vi bryllupskake (marsipankake), kransekake, pavlova, ostekake, brownies, kokosboller og en kaketype til om jeg husker riktig i farten. Det ble såvidt litt bryllupskake igjen – resten var borte 🙂

    Settings
    Topics: 66
    Replies: 6978
    Gitte
    30. jun. 2011 kl. 14:05 #129873

    Forrett:Varmrøkt ishavsrøye med syltet sopp, småblandete salater og tyttebærvinaigrette.

    Hovedrett: Helstekt indrefilet av okse med rødvinssaus. Sesongens sopp og grønnsaker.

    Dessert: Solbærsuppe og vaniljeis

    mmm! Får vann i munnen bare av tanken!

    Settings
    Topics: 13
    Replies: 302
    Tullepia
    30. jun. 2011 kl. 17:30 #129877

    Forrett

    Fersk kveite servert med sellerikrem, tomatconcassè, glaserte sukkererter og safransjy

    Hovedrett

    Helstekt ytrefilet av kalv servert med

    kremet savoykål, sjysaus tilsmakt med paprika og potetcocotte

    Dessert

    Sjokoladefondant servert med bringebærcoulis,

    vaniljekrem og mangosalat

    Vi har i hverfall NESTEN bestemt oss for det 😀

    Settings
    Topics: 13
    Replies: 302
    Tullepia
    30. jun. 2011 kl. 17:33 #129878

    «moldebrud» wrote: Dessert:Crem brulet(skrives det slik???)

    Crème brûlée (jeg måtte sjekke det selv, ble så nysgjerrig) 😀 Nam!

    Settings
    Topics: 15
    Replies: 55
    frkenhappy
    30. jun. 2011 kl. 20:17 #129882

    Forrett: Kamskjell saute med sitrongressaus

    Herlig saute bestående hovedsakelig av kamsjell og sesongens julienne grønnsaker. Serveres med kuvertbrød og smør.

    Hovedrett:

    Grillstekt hjortemedaljong

    Rosastekt hjortemedaljong servert med skogsopp, rødløkskompott og baconsurret rosenkål. Kremet portvinssaus og poteter «Anna». Friske urter avslutter.

    Dessert:

    Sjokolade Fondant

    Nydelig dessert som byr på flommende sjokolade. Serveres med bringbærcoulis

    Gleder meg som et barn 😃

    Settings
    Topics: 18
    Replies: 214
    didi
    01. jul. 2011 kl. 10:56 #129895

    Forrett: Skalldyrsalat

    Hovedrett: Elgstek med viltsaus, sopp og grønnsaker

    Dessert: Pannacotta med jordbærsaus og friske bær

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 2
    Replies: 1
    Dronning
    02. jul. 2011 kl. 05:47 #129927

    Har noen erfaring med en eklere og mer rustikk meny, som f eks at gjestene får tapas og rødvin + kaffe, kaker og avec? Altså ikke med 3-4 retter…

    Settings
    Topics: 43
    Replies: 252
    trusa
    04. jul. 2011 kl. 13:22 #129961

    Vi skal ha tapas. Mmmm. Masse godt!

    Og vanilje panna cotta til dessert.

    Og cava – masse cava! 😀

    Settings
    Topics: 3
    Replies: 31
    televimsen
    05. jul. 2011 kl. 09:45 #129978

    Alt er ikke klart. Men forslaget er

    Forrett:

    Ørret røkes i egen ovn for så å anrettes lekkert sammen med syltede rotgrønnsaker og urterømme

    Hovedrett:

    Reinsdyrstek serveres med rosenkål bonne femme, frisk waldorfsalat, honningglaserte gulrøtter og kremet viltsaus og urtepoteter

    Dessert:

    Is og sorbet tallerken

    Et utvalg av sorbet og is danderes lekkert på tallerken sammen et utvalg frukt og bær

    Settings
    Topics: 33
    Replies: 1370
    Sweet Pink Kitty
    07. jul. 2011 kl. 09:21 #130010

    1. forrett:

    * Hjemmerøkt kyllingbryst fra Stange med råmarinert asparges, friterte rødbetstrimler og løpstikkepesto

    2. forett/hvilerett

    * Bruschetta

    Hovedrett:

    * Grillet medaljong, broccoli- og gulrotstimbal, rosmarinsjy og pommes Anne.

    Dessert:

    * Bringebærsorbét

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 7
    Replies: 74
    Waterlilli
    07. jul. 2011 kl. 20:06 #130025

    Forrett: Stekt Andebryst med parmesan rissoni, mach salat og aprikospure

    Hovedrett: Helstek Lamcarre servert med jordskokkcreme, stekt skogsopp, kraftig rødvinsglace og potet-terrine

    Dessert: Sjokoladedfondant , servert med vaniljepannacotta , friske bær og syrlig mango sorbet

    http://28magnoliaavenue.blogspot.com/

    Settings
    Topics: 6
    Replies: 72
    Brud82
    07. jul. 2011 kl. 20:56 #130028

    Her var det masse godt, blir sulten av denne tråden :p

    Vi skal ha følgende:

    Forrett: Grillede kamskjell med sellerirotpure, ovnsbakt cherry-tomat og soyasmør.

    Hovedrett: Rødvinbraissert indrefilet, ristet sopp, sesongens grønsaker, ovnsbakte poteter i urter og en kraftig rødvinssaus.

    Dessert: Gratinerte marinerte skogsbær med vaniljeis.

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    08. jul. 2011 kl. 16:24 #130060

    Her var det utrolig mye godt, blir sulten av å lese om alle menyene. Her er vår

    1. Gresk salat a la Sakis

    2. Carpaccio av hval, redusert balsamico og gorgonzolakrem

    (ganrens)

    3. Fois Gras

    4. Canneloni med langstekt geitekilling

    (ganrens)

    5. Wellington av hjort

    6. Sjokoladefondante m/rosevannis

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 5
    Replies: 10
    hsr
    15. jul. 2011 kl. 20:58 #130208

    Foreløpig ser menyen slik ut (er nesten 9 mnd til ennå) 😉

    Forrett: Marinert kylling på mango salat med sweetchili basalmico.

    Hovudrett: Helstekt indrefilet av okse. Med friske grønnsaker, rødvinsaus og urtebakte poteter.

    eller

    Kalvesteik. Med friske grønnsaker, urtesaus og urtesteikte poteter.

    Dessert: Hjemmelaget frisk sorbé av sitron, kiwi og bringebær, med appelsin saus.

    Vi skal bruke eitt catering selskap som er utrulig flinke til å lage mat 😃 NAAAM!!

    Settings
    Topics: 6
    Replies: 61
    svensken
    18. jul. 2011 kl. 10:58 #130250

    «mkrago» wrote: Slik ser vår foreløpige meny ut, den må være uten melk og hvete både pga av meg.

    😃

    Vi må også ha uten melk og hvete. Hva gjør dere med bryllupskake? Noen tips?

    Settings
    Topics: 14
    Replies: 42
    Augustbruden
    19. jul. 2011 kl. 08:34 #130300

    Vi skal ha koldtbord. 😃

    Med viltgryte av elg, kyllinggryte, alskens salater, og alt som er godt :0) hehe.

    Det blir et matgilde uten like tror jeg 😃

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 21)
1 2 →
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search