Menytips
- Dette emnet har 3 svar, 3 deltakere, og ble sist oppdatert 11 years ago av .
- You must be logged in to reply to this topic.
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Menytips
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Menytips
Jada..vet at de fleste har sånne ting klart i lang tid på forhånd…jeg venter vel til 7 august og ser hva som er på tilbud 😜 …men altså, sliter noe innimarisk med å sette sammen menyen, og vil at det skal være noe alle kan kose seg med. 3 retter, ikke buffet. Problemet ligger i diverse allergier og enkelte kresne, og jeg vet at jeg selv ikke vil kose meg, når jeg ser at andre ikke gjør det.
Krav jeg har; billig men godt, kan forberedes dagen før, slik at det gjenstår minimalt med arbeid selve dagen.
Allergier og sånt jeg må ta hensyn til; glutenallergi, nøtteallergi, løk og kål, samt sterke krydder, og et par av gjestene er også diabetikere.
Flertallet av gjestene samt brudgommen liker ikke fisk…merkelig nok. Eller skalldyr. Et par liker ikke svin, en liker ikke vilt og noen liker ikke fugl.
Jeg har tenkt på sitronfromasj til dessert, men hvordan pynter jeg den opp litt? Og jeg har tenkt på stek til middag, muligens to forskjellige? Jeg selv liker best svinestek, men ikke alle vil spise det. Og når det kommer til forrett så er jeg helt blank.