Middagen
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Middagen
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Middagen
- Dette emnet har 12 svar, 9 deltakere, og ble sist oppdatert 13 years ago av
sepbride12.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 4Replies: 30Topics: 21Replies: 264Topics: 201Replies: 19922
Forretten var Skalldyrsuppe med havets spesialiteter og friske grønnsaker.
Vi hadde to buffeter til hovedrett vi 🙂
Skalldyr og tapas. Det ble en kjempesuksess!! 😃
Desserten var Vaniljepannacotta med karameliserte friske frukter og bær.
Menyen gjenspeilte veldig oss 🙂
Topics: 19Replies: 63Frøken
annonseTopics: 66Replies: 6978Vi hadde
Forrett: Varmrøkt ishavsrøye med syltet sopp, småbladet salat og tyttebærvinaigrette
Hovedrett: Helstekt okseindrefilèt med ovnsbakt småløk og lokale grønnsaker, servert med rødvinsaus og urtebakte småpoteter.
Dessert: Lun bjørnebærsuppe med hjemmelaget vaniljeis
Får vann i munnen bare av å snakke om det! 😀
Topics: 6Replies: 61Vi skal ha:
Forrett: Hellebarn
Hovedrett: Hjort
Desserten er ikke bestemt ennå, muligens rabarbra- og bringebærsuppe. Jeg er litt skeptisk til suppe til dessert, men det er eneste av desserene som catringbyrået vårt har som jeg tåler… Vi får se hva det blir til.
Topics: 66Replies: 6978«svensken» wrote: Vi skal ha:
Forrett: Hellebarn
Hovedrett: Hjort
Desserten er ikke bestemt ennå, muligens rabarbra- og bringebærsuppe. Jeg er litt skeptisk til suppe til dessert, men det er eneste av desserene som catringbyrået vårt har som jeg tåler… Vi får se hva det blir til.
Ikke vær skeptisk til suppe til dessert 😉 Det er suuuuupergodt, og en frisk avslutning! Da vi var for å prøve alle rettene hos cateringen, fikk vi først en oversikt over rettene, og så fikk vi smake litt av hver,
Stian sa: «Vi skal i hvert fall ikke ha fisk til forrett!» …og vi valgte ishavsrøya! :hihi:
Så sa Stian: «Suppe til dessert? Det går vel ikke an!» …og vi valgte bjørnebærsuppe :hihi:
De tingene man kanskje ikke har særlig tro på i utgangspunktet kan vise seg å være veldig godt 😉
Topics: 59Replies: 7239Vi hadde:
Forrett:
Skalldyrtallerken
Marinerte skampi, kamskjell, greenskjell, husets krabbesalat med lodderogn og kremet korianderdressing
Hovedrett:
Medaljonger av kronhjort
Rosenkål med bacon, glassert gulrot, bakt sellerirot, rognebærgele, Rissolépoteter og kremet kantarellsaus.
Dessert:
Vaniljepannacotta med rabarbrakompott
*sikle* [smilie=love0082.gif]
Topics: 21Replies: 264«Adelsten» wrote: JEg er sikkert den eneste her inne som skal ha Sodd. Inderøysodd. Det beste som finnes. men så er jeg trønder også da 😃
Vi bor i Grong, og kjærsten min sin første idè var sodd :p Meeeeen, jeg ække sååå gla i sodd til at jeg vil ha det i bryllupet mitt for å si det sånn 😂
Topics: 4Replies: 30Frøken
annonseTopics: 201Replies: 19922«jenk» wrote: Så mykje godt!!
Eg har veldig lyst å ha tapas, men er litt i tvil om det lar seg gjennomføre med 90 middagsgjester… Som gjest, kva hadde de tenkt om de fekk servert tapas som hovudrett? 🙂
Nå kan jo jeg bare svare for vår del da, hva vi hadde syntes, he he! Men vi hadde blitt himmelhoppen glade!! 😃 😃 😃
Og de i vårt bryllup digget hovedrettene! Til og med den eldre generasjonen kastet seg over maten og var storfornøyd!!! 😃 😃
Topics: 7Replies: 53Topics: 17Replies: 7321. jan. 2012 kl. 21:51 #141390Vi skal ha 3 retter og det blir:
Forrett: Skinke og melon
Hovedrett: Reinsdyrstek med tilbehør
Dessert: Vaniljepanacotta med bringebær couli
Gleder oss masse….
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.