Muffinsoppskrifter
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Muffinsoppskrifter
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Muffinsoppskrifter
- Dette emnet har 7 svar, 3 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av
katrine.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 133Replies: 2765Topics: 201Replies: 19922
Jeg kan legge ut oppskriften på de jeg lagde i går, men når jeg kommer hjem. På jobb nå.
Ellers så har jeg oppi:
Banan
Sjokoladebiter
Daim
Blåbær
Bringebærsyltetøy
Vaniljekrem
Myke karameller
Smilsaus
Skal se om jeg kommer på noe mer 🙂 Liker ikke nøtter oppi så det har jeg konsekvent ikke. Heller ikke rosiner og sukat, hehe!!
Topics: 118Replies: 2914Topics: 201Replies: 19922Her er oppskrift til 10 muffins. Kremen er til mer enn 10 muffins, men det er bare å lage tykt lag med krem det, så blir det luxusmuffins!! 🙂
100 gram romtemperet smør
150 gram sukker
3 stk egg
150 gram mel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
0,5 dl eplejuice
Rør smør og sukker hvitt, Rør inn ett og ett egg, sikt så inn tørrvarene. Tilsett juicen i en tynn stråle.
Fyll formene 3/4 fulle. Stekes midt i ovnen, 175 grader i 20 minutt.
Jeg har laget flere porsjoner samtidig og fylt med forskjellige godsaker. F.eks eplebiter, sjokoladebiter, blåbærsyltetøy, vaniljekrem, diverse syltetøy, kanel&sukker. Jeg liker ikke rosiner, nøtter eller sukat, derfor har jeg ikke laget med det, hehe!!
Smørkremen:
125 gram smør
125 gram melis
1 stk eggeplomme
Røres godt i maskin.
Her kan det også tilsettes f.eks kakaopulver, vaniljeessens, konditorfarger o.l.
Vent til muffinsene er blitt godt avkjølt før kremen smøres på 🙂 Enjoy! 🙂 🙂
Frøken
annonseTopics: 133Replies: 2765Topics: 201Replies: 19922Topics: 133Replies: 2765Her er min:
100 gram romtemperet smør
150 gram sukker
3 stk egg
150 gram mel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
0,5 dl eplejuice (evnt melk)
Rør smør og sukker hvitt, Rør inn ett og ett egg, sikt så inn mel, bakepulver og vaniljesukker. Tilsett væsken i en tynn stråle tilslutt.
Fyll formene 3/4 fulle. Stekes midt i ovnen, 175 grader i 20 minutt.
Bruk gjerne doble former om de er tynne, så flyter ikke røren ut.
De var jo ganske så like.
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.