Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Oppskrift på ostekake

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Oppskrift på ostekake

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Oppskrift på ostekake

  • Dette emnet har 2 svar, 2 deltakere, og ble sist oppdatert 16 years ago av Stavangerpar.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    09. jul. 2009 kl. 17:17 #1605

    Noen som har en veldig god oppskrift på ostekake,må ikke være for søt.

    Vil ha med naturell ost,ikke ost med fruktsmak i.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 4
    Replies: 351
    Sylvia&Bent
    09. jul. 2009 kl. 22:10 #52913

    Jada, har en knallgo’ oppskrift på ostekake som går rett til himmels, hver gang… 😉

    Den kan også lages med små variasjoner.

    Grunnoppskrift:

    225 gr Digestivekjeks

    125 gr smør

    200-250 gr Philadelphiaost

    100 gr melis

    1 ts vaniljesukker

    1 beger lettrømme

    ¼ l kremfløte

    1 pk gelé

    Tilberedning:

    Knus kjeksen i en brødpose med kjevle og bland med mykt smør. Sett springformringen på et fat og fordel kjeksblandingen, avkjøl i kjøleskapet.

    Lag geleén med halvparten av væsken og la den kjølne. Osten røres ut og blandes med melis, vanilje-sukker og rømme. Bland inn stivpisket fløte og den avkjølte geléen.

    Blandingen helles over kjeksen i formen og settes i kjøleskapet over natten. Pyntes med mandarinbåter og sitronmelisse før servering.

    Til min personlige vri bruker jeg appelsingele istedenfor den vanlige sitrongeleen, i tillegg liker jeg å bruke pepperkaker i bunnen. Jeg har også alltid et lag med gele på toppen av kaken. (dette må helles over etter at ostefromasjen har stivnet og tar naturlignok noe lengre tid)

    Lykke til Stavangerpar 😛

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    10. jul. 2009 kl. 10:22 #52965

    Tusen takk,den hørtes kjempegod ut,skal prøve den ut.

    klem

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search