Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

pannacotta!

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Skravleforumet / pannacotta!

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Skravleforumet / pannacotta!

  • Dette emnet har 6 svar, 6 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av M.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 12
    Replies: 4
    Gifteklar
    29. sep. 2009 kl. 13:33 #2273

    Jeg laget det idag. tankta å ha det til dessert i bryllupet, så dette var bare en prøve. Men vaniljefrøene sank bare til bunnen av begeret? hva har jeg gjort feil her. Det så jo ikke veldig fint ut når jeg tok de ut av begra, og de var helt svarte oppå. 😐

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 118
    Replies: 2914
    katrine
    30. sep. 2009 kl. 22:29 #63036

    oooppsss det var jo kjempe synd [smilie=aiwebs_003.gif] Jeg skulle ønske jeg kunne svare deg, men jeg har ingen anelse, men jeg håper du får svar på det. Her er i allefall en oppskrift som jeg fant på nettet:

    http://ankaslilleverden.blogspot.com/20 … cotta.html

    http://www.matprat.no/oppskrift.aspx?te … godZmnWcQ4

    http://www.tine.no/page?id=28&key=8299&cat=683

    Etter hva jeg kan se er det mange varianter og måter å gjøre ting på. Så jeg håper du finner et svar. :mrgreen:

    Lykke til å håper du får det til, for det ser jo skikkelig godt ut 😀

    Settings
    Topics: 3
    Replies: 46
    sommerbrud2011
    05. okt. 2009 kl. 09:47 #63485

    hei det er helt vanlig at frøene synker til bunnen 😀

    Lager masse panna cotta til brylluper. ingen som har reagert på at frøene er i bunnen smaken er jo mye bedre med ekte vanilje iforhold til vanilje essens eller bare vanilje sukker..

    Settings
    Topics: 30
    Replies: 239
    M
    06. okt. 2009 kl. 20:22 #63641

    Vi skal også ha panna cotta til bryllupet. Prøvelagde forrig helg, og det samme skjedde hos meg, jeg syntes det så litt ekkelt ut med alle de sorte prikkene i bunn. Dessuten likte alle i prøvepanelet den med hvit sjokolade bedre enn den med vanilje så hos oss blir det hvit sjokoladepannacotta med bærsaus……. Å gud å det var godt……smeltet liksom på tunga…… 🙌

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 8
    Replies: 503
    Bluebell
    06. okt. 2009 kl. 20:34 #63648

    «M» wrote: Vi skal også ha panna cotta til bryllupet. Prøvelagde forrig helg, og det samme skjedde hos meg, jeg syntes det så litt ekkelt ut med alle de sorte prikkene i bunn. Dessuten likte alle i prøvepanelet den med hvit sjokolade bedre enn den med vanilje så hos oss blir det hvit sjokoladepannacotta med bærsaus……. Å gud å det var godt……smeltet liksom på tunga…… 🙌

    hørtes godt ut 🙂 har du oppskrift på hvit sjokoladepannacotta?

    Settings
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    06. okt. 2009 kl. 20:40 #63650

    «Bluebell» wrote:

    M wrote:
    Vi skal også ha panna cotta til bryllupet. Prøvelagde forrig helg, og det samme skjedde hos meg, jeg syntes det så litt ekkelt ut med alle de sorte prikkene i bunn. Dessuten likte alle i prøvepanelet den med hvit sjokolade bedre enn den med vanilje så hos oss blir det hvit sjokoladepannacotta med bærsaus……. Å gud å det var godt……smeltet liksom på tunga…… 🙌

    hørtes godt ut 🙂 har du oppskrift på hvit sjokoladepannacotta?Den kunne jeg og veldig gjerne tenkt meg [smilie=love0082.gif]

    Settings
    Topics: 30
    Replies: 239
    M
    08. okt. 2009 kl. 21:06 #63848

    Denne oppskriften brukte jeg. Anbefaler å bruke litt mer sjokolade enn det som står her. Syntes det kunne smakt enda mer sjokolade…… NAM NAM

    Pannacotta med hvit sjokolade

    Dette trenger du til 2 porsjoner pannacotta:

    100 gr hvit sjokolade

    3 dl matfløte

    ½ beger vaniljekesam

    3 ts vaniljesukker

    2 plater gelatin

    Gelatin legges i bløt i vann i ca 5 minutter. Klem ut vannet og smelt geltinen i en liten kjele. Varm opp matfløten til kokepunktet og ha i sjokoladebiter og vaniljesukker. Trekk platen av varmen. Når sjokoladen er smeltet røres blandingen glatt. Ha deretter i vaniljekesam og bland alt godt sammen. Hell i den smeltede geltinen og bland godt på nytt. Avkjøl noe og fyll blandinga over i serveringsglass. Sett kaldt i 4 timer.

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search