Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Serveringspersonell pris?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Serveringspersonell pris?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Serveringspersonell pris?

  • Dette emnet har 20 svar, 13 deltakere, og ble sist oppdatert 16 years ago av Meteline.
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 21)
1 2 →
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 1
    Replies: 0
    Thomas
    30. jun. 2009 kl. 19:41 #1541

    Hei. Jeg lurer på om dere har noen tips til hvor mange mennesker vi bør leie inn til å servere, og evt hvor mye det er vanlig å betale?

    Vi skal ha litt over 90 gjester, og maten skal stå på bordet i og med at vi spiser tapas. Dette for å korte ned tiden som ville gått bort i kø og ekstra skravling ved serveringsbordet 🙂

    Vin skal også stå på bordene i karafler.

    Jobben til serveringpersonellet vil da gå ut på å fylle karafler ved behov, sette ut mat på fat, rydde opp etter middag, servere kaffe til kakene og servere drikke til festen. Samt rydde forefallent.

    Vi har ikke tenkt til å leie profesjonelle servitører, men heller bruke venner av familien.

    hilsen Thomas

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 22
    Replies: 618
    trine
    30. jun. 2009 kl. 19:47 #51603

    der vi skal ha selskapet, kom han til å leie inn 4 personer i tillegg til seg selv. det var til 59 personer.vet ikke hva prisen er – for det er inkludert i middagsprisen.

    💡 Hva med å høre med kokk og serviteritørlinja på en vidregående skole i nærheten??? (når skolen begynner igjen ?) da kan du jo også høre hva timeprisen er?

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    30. jun. 2009 kl. 19:48 #51604

    Hei Thomas og velkommen inn hit! 🙂

    Vi skal ha bufee vi også og kommer derfor ikke til å trenge så veldig veldig mange servitører. Men vi skal ha en` servitør på to bord ( Vi skal ha 8 stk på ett bord) og vi blir 65 til middag og 80 til kaffe, sånn ca.

    Vi skal ha venninner av våre venner og lillesøstre og sånne ting. De har pleid å få 300 kr for en hel kveld. Så blir vel rundt det og så får de noe av drikkevarene som er igjen. Pluss de får spise det de vil i fra skalldyr og spekematbuffeeten når vi er ferdige å spise. 🙂

    Håper du vil gi en presentasjon av deg i presentasjonsforumet vårt og at vi ser mer til deg her inne! 🙂

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    30. jun. 2009 kl. 19:50 #51605

    Forøvrig så er det vanlig å ha en` servitør pr 10 stk gjester. Er det servitører som gjør dette til vanlig eller er veldig erfarne kan man bruke en` servitør pr 7 gjester.

    Dette har jeg i fra servitørbransjen personlig. Pluss det er det som er vanlig i større selskaper 🙂

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 13
    Replies: 545
    Culli
    30. jun. 2009 kl. 20:31 #51607

    Vi skal ha bekjente som servitører og har tenkt å gi dem 300 kr pr pers og ei flaske vin for jobben. Når de er ferdige med jobben deltar de på festen. Vi skal ha 8 servitører til 80 middagsgjester og to personer som bestyrer kjøkkenet.

    Settings
    Topics: 22
    Replies: 416
    addi
    30. jun. 2009 kl. 20:50 #51609

    vi skal har bekjennte som servitør. Dem skal hjelpe på kjøkken og servere middagen. Desset har vi buffet. Så er det også buffett med kake senere på kvelden og litt rydding på kjøkken.

    Dem få 400 kroner for jobben, i tillegg skal dem være med på festen etter dem er ferdig på kjøkken

    Settings
    Topics: 19
    Replies: 693
    Bettie
    30. jun. 2009 kl. 22:53 #51624

    Vi var 40 stk ved bordet og hadde fem servitører og to stk på kjøkkenet ved siden av kokken. Vi betaler hver servitør 200 kr. timen. Ingen av dem er profesjonelle sevitører. De servitørene som var der lengst var der i ni timer, så regningen her ble med andre ord skyhøy! :skrekk:

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    30. jun. 2009 kl. 23:00 #51625

    Jeg sjekket med servitører på servitørlinjen og de sa at vanlige servitører kan ta fra 280 kr timen!! :skrekk: Sykt da…

    Settings
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    30. jun. 2009 kl. 23:05 #51626

    «Trone» wrote: Forøvrig så er det vanlig å ha en` servitør pr 10 stk gjester. Er det servitører som gjør dette til vanlig eller er veldig erfarne kan man bruke en` servitør pr 7 gjester.

    Dette har jeg i fra servitørbransjen personlig. Pluss det er det som er vanlig i større selskaper 🙂

    du mener vell motsatt? Erfarne servitører kan håndtere flere gjester mener jeg. Men synes forøvrig det hørtes veldig mange ut. Vi skal ha en 4-5 på våre 85 gjester 😀

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    30. jun. 2009 kl. 23:09 #51627

    «Hildemor» wrote:

    Trone wrote:
    Forøvrig så er det vanlig å ha en` servitør pr 10 stk gjester. Er det servitører som gjør dette til vanlig eller er veldig erfarne kan man bruke en` servitør pr 7 gjester.

    Dette har jeg i fra servitørbransjen personlig. Pluss det er det som er vanlig i større selskaper 🙂

    du mener vell motsatt? Erfarne servitører kan håndtere flere gjester mener jeg. Men synes forøvrig det hørtes veldig mange ut. Vi skal ha en 4-5 på våre 85 gjester 😀

    Ehh jeg mener motsatt ja, heheh!!! 😂 😂 Gikk litt fort rundt der ja 🙂

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 19
    Replies: 693
    Bettie
    30. jun. 2009 kl. 23:12 #51628

    «Hildemor» wrote:

    Trone wrote:
    Forøvrig så er det vanlig å ha en` servitør pr 10 stk gjester. Er det servitører som gjør dette til vanlig eller er veldig erfarne kan man bruke en` servitør pr 7 gjester.

    Dette har jeg i fra servitørbransjen personlig. Pluss det er det som er vanlig i større selskaper 🙂

    du mener vell motsatt? Erfarne servitører kan håndtere flere gjester mener jeg. Men synes forøvrig det hørtes veldig mange ut. Vi skal ha en 4-5 på våre 85 gjester 😀

    Oh, da vil de få det meget travelt, Hilde. Vi hadde som sagt fem servitører på 40 gjester, og de hadde mer enn nok å gjøre hele tiden. Ingen av dem var profesjonelle servitører, men flere av dem har jobbet som servitører i flere år tidligere.

    Settings
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    30. jun. 2009 kl. 23:17 #51629

    Hvordan travelt tenker du da?

    Settings
    Topics: 15
    Replies: 79
    straumbo
    01. jul. 2009 kl. 06:41 #51639

    Mamma og pappa var på kjøkkenet i svigersøsters bryllup nå for 2 uker siden. De fikk 700 kr hver. Det fikk jeg når jeg var på kjøkkenet i en konfirmasjon. Så det er den prisen vi blir å gi når vi skal ha.

    Regner de ikke ca 8-10 gjester på servitør? og det er kun servering og avdekking. Da bør man vel ha egne folk til å ordnet til maten

    Settings
    Topics: 19
    Replies: 693
    Bettie
    01. jul. 2009 kl. 07:29 #51644

    «Hildemor» wrote: Hvordan travelt tenker du da?

    At det blir altfor mange å servere, det blir mye venting for gjestene fordi det ikke går fort nok, og servitørene kommer til å stresse livet av seg. Vår kokk fikk selv bestemme antall servitører han skulle ha med seg, og vi syntes i utgangspunktet at det hørtes mye ut med fem pluss to på kjøkkenet. Men når dagen først var der, så så vi at det absolutt var nødvendig med samtlige. Det gikk i ett hele tiden og de løp og stod på som helter. 7 gjester pr. servitør er maks, iflg. vår kokk, dersom det ikke skal gå utover service til gjestene og hva som pålegges den enkelte servitør. Det er kun de aller mest drevne med lang erfaring som kan greie 10 gjester, og selv da må man regne med at det ikke alltid går på skinner.

    Nå kommer det selvsagt helt an på hvilken type servering man skal ha, men med en treretters som vi hadde, hvor alle skulle serveres ved bordet, så kunne vi ikke hatt færre servitører.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    01. jul. 2009 kl. 08:55 #51648

    Ok jeg vet bare at de som vi skal ha på kjøkkenet og til å servere har jobbet sammen i mange bryllup senest nå i helgen. Det var samme antall gjester som i vårt bryllup og det har fungert veldig bra med 5 servitører. Vår sjef blandt servitørene synes de går oppå hverandre hvis det blir for mange 😀

    Settings
    Topics: 59
    Replies: 7239
    eriksson
    01. jul. 2009 kl. 10:20 #51667

    Vi har hørt at det kommer veldig an på hvordan type servering det er.

    Hvis det er tre-retters hvor maten serveres på fat så trenger en flere enn hvis maten er ferdig dandert på kjøkkenet… Men +/- 10 gjester per servitør, avhengig av erfaring… Men siden det er tapas så kan kanskje heller tenke 15 stk per seritør, uten at jeg har erfaring…!

    Vi tenkte på å ha venner til venner som serverte og da hadde vi tenkt rundt 100-150 kr timen. Kommer kanskje litt av på hva slags forhold en har til de som skal servere… Jo bedre en kjenner vedkommende jo mindre ville jeg ha tenkt kontant betaling, heller gave..

    Men ja…opp til hver enkelt å kjenne litt på det der 😀

    Settings
    Topics: 3
    Replies: 12
    maria&frode
    02. jul. 2009 kl. 15:26 #51788

    Vi er ca 70 gjester og skal ha 6 servitører, de får 1000kr for jobben! De skal være der i ca 10 timer, så synes det er en alright pris:) Er bekjente som skal servere..

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 20
    Replies: 3984
    lindakbj
    02. jul. 2009 kl. 15:47 #51791

    Hos oss blir me ca 75 gjesta, og 3 på kjøkkenet og 8 servitøra. + 3 så ska stå i baren 😛

    Alt e på dugnad, bortsett frå «kokedamå», ho kjeme t å få ein avtalt pris(har ikkje komt fram t nåke endå).

    Alle så hjelpe t e venner og vennersvenner. Di får v med på festen etter maten, og tilgang på fri bar når jobben e unnagjort.

    Syns da e ok eg, når da e snakk om vennetjenester 😉

    Settings
    Topics: 8
    Replies: 54
    catty
    02. jul. 2009 kl. 17:05 #51798

    Heisan…

    vi skal leie servitører i gjennom cateringen og betaler 250 kr i timen og vi er ca 40 voksne og 10 barn og de sa det holdt med 3 stykk og en av de skal være i gjen utpå natta og servere drikke til musikken stenger…de her tar det dobelte av de som går kokk og servitør men de tar ikke på seg oppdrag utnom skoleåret. og de skulle ha mat bestilling inne også.så servitørene måtte vi bestille utnom.

    Settings
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    02. jul. 2009 kl. 19:08 #51806

    Vi betaler kokkene 300 kr timen og servitørene 150 kr timen 😀

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 21)
1 2 →
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search