Servitører
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Servitører
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Servitører
- Dette emnet har 6 svar, 6 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av
eventyrbruden.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 2Replies: 1909. aug. 2012 kl. 08:55 #9846
Sitter og regner på hva det vil koste å ha servitører på f.eks Drengsrud gård? Vi blir ca 80 gjester. hvor mange ville dere da hatt til å servere inder middagen? Noen erfaringer?. Får ikke noe konkret svar fra catering ihht antall og ca totalpris. sier bare timespris pr. stk..
Topics: 21Replies: 60109. aug. 2012 kl. 09:07 #157135Det kommer litt an på hva som skal serveres til middagen vil jeg tro. Er det buffet ville jeg hatt 2-3, ved tre eller flere retters middag ville jeg hatt minst 4. Var i ett bryllup for ett par uker siden der det var 3 retters middag og 80 gjester, de hadde 4 servitører. De greide ikke å få midddagen effektivt rundt. Men dette var helt uerfarne bekjente av brudeparet som serverte, så det kommer nok an på hvor erfarne servitører det er også.
Vi hadde buffet med varme og kalde retter samt grillmat og skalldyr. Vi var 75 tilbords og hadde 2 erfarne servitører. Det fungerte veldig bra, buffeten så delikat og innbydende ut hele tiden, alle hadde rikelig med drikke hele tiden og bordene ble raskt ryddet for oppvask etter vi var ferdige med maten.
Topics: 66Replies: 6978Vi hadde 7 servitører på 62 gjester til treretters middag. De klarte det akkurat, men kunne godt vært flere. Det skal sies at de ikke var profesjonelle, men allikevel voksne mennesker som har servert et par ganger tidligere. Hvis de skal servere mat og sørge for at alle har drikke i glassene er det en ganske stor jobb 😀
Topics: 99Replies: 831I cateringbransjen/servitørbransjen regnes det ved servering ved bord 1 kelner pr 10 – 12 gjester. Proffesjonelle servitører. Er de ikke så vant med det ville jeg beregnet 1 servitør pr 8 – 10 personer. Bedre med en for mye enn en for lite når alt kommer til alt.
Topics: 51Replies: 263Til 80 gjerster bør det nok være 6 servitører hvis de vet hva de driver med. Det er normalt å ta times pris. Det er ikke så lett å vite vite hvor lende de må være. alle 6 trenger jo ikke å være der hele tiden, altså lenge etter middag.
Skal dere får servitlrer fra catering selskapet? Da er det isåfall dårlig at de ikke kan si hvor mange dere trenger.
Topics: 1Replies: 11Topics: 2Replies: 1910. aug. 2012 kl. 18:52 #157219Takk for gode svar. Ser uansett ut til at det blir veldig mye totalt sett når lokalet krever å bruke kun servitører fra Cateringen. 10 servitører ganger 5 timer hver blir da cirka 15 000..
Hmmm.. Tror kanskje vi begynner å se andre alternativer igjen. Kan bli samme pris hvor alt er inkludert med servitører. Det hadde jo kanskje vært det beste. Drengrud gård tar jo enorm leie for huset også. I tillegg til betakt pr.bord og duk etc…Tenke, tenke.
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.