Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Servitører, hvor mange..

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Servitører, hvor mange..

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Servitører, hvor mange..

  • Dette emnet har 8 svar, 7 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av Tiny.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 13
    Replies: 10
    Beajak
    20. nov. 2012 kl. 15:54 #10322

    Vi blir 55 stykker. Hvor mange servitører trenger vi? Vi skal ha tapas/koldtbord..

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 59
    Replies: 7239
    eriksson
    20. nov. 2012 kl. 20:59 #163389

    Dette er jeg ikke sikker på, men tror det bør være 1 servitør per 10 stk dersom det er snakk om å servere hver enkelt. Men siden det er snakk om tapas/koldtbord så trenger man ikke like mange. :usikker:

    Settings
    Topics: 64
    Replies: 1674
    Gjest_M01
    20. nov. 2012 kl. 21:26 #163393

    «Beajak» wrote: Vi blir 55 stykker. Hvor mange servitører trenger vi? Vi skal ha tapas/koldtbord..

    Kommer helt an på hvordan du har tenkt at drikken skal serveres.

    Skal servitørene skjenke trenger du 6-8. Setter dere ut karafler på bordene med drikke trenger du kanskje 5. Se på de praktiske løsningene, og husk at det er stor forskjell på amatør og proff, og type bord. Mine forslag er basert på amatører. 🙂

    Settings
    Topics: 6
    Replies: 37
    white
    21. nov. 2012 kl. 16:00 #163452

    Vi ser for oss å ha fire stykker. Blir rundt 80 gjester, skal ha koldtbord slik som dere, og drikke stående på bordet. Kanskje det blir litt lite med bare fire da? Helt grønn på dette, merker jeg :p

    Settings
    Topics: 64
    Replies: 1674
    Gjest_M01
    21. nov. 2012 kl. 16:08 #163454

    «White» wrote: Vi ser for oss å ha fire stykker. Blir rundt 80 gjester, skal ha koldtbord slik som dere, og drikke stående på bordet. Kanskje det blir litt lite med bare fire da? Helt grønn på dette, merker jeg :p

    Fire effektive damer har jeg ingen tro på blir for lite dersom drikken står på bordet. Ha klart et par ekstra karfler med drikke er problemet løst.

    Kan ikke ha for mange heller, da blir ingenting gjort. Jf min egen erfaring med jo flere kokker, jo mer søl. :S

    Men jeg har stor tro på å ha en «hovmester». En som har den totale oversiktten, og som ikke er redd for verken å delegere eller være i forkant. Har man en som er god på det, er det utrolig hvor få man egentlig trenger. 🙂

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 601
    Snuppelura
    21. nov. 2012 kl. 17:58 #163464

    Vi var 75, og hadde 2 (erfarne) servitører og det gikk helt fint.

    Vi hadde grillmat/koldtbord. Det sto karafler med vin og vann på bordene. Det var også en egen «buffet» med kald drikke, ulike typer brus, øl og cider så de gjestene som ikke ville ha vin hentet seg det de hadde lyst på når de hentet seg mat.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 13
    Replies: 10
    Beajak
    21. nov. 2012 kl. 19:39 #163465

    «Snuppelura» wrote: Vi var 75, og hadde 2 (erfarne) servitører og det gikk helt fint.

    Vi hadde grillmat/koldtbord. Det sto karafler med vin og vann på bordene. Det var også en egen «buffet» med kald drikke, ulike typer brus, øl og cider så de gjestene som ikke ville ha vin hentet seg det de hadde lyst på når de hentet seg mat.

    Det var en god ide med karafler på bordet, og en egen buffet med annen drikke. Buffet kan servitørene fylle på og det samme med karaflene på bordene. Da burde det vel holde med 2 servitører..

    Settings
    Topics: 1
    Replies: 35
    cathfoto
    25. nov. 2012 kl. 23:53 #163651

    Jeg googlet dette og fant anbefaling på 1 servitør pr.13 gjest ved buffet.

    Settings
    Topics: 23
    Replies: 187
    Tiny
    29. des. 2012 kl. 20:34 #164865

    Vi blir 42 til middag, skal sitte i hestesko, og ha 4 servitører 🙂

    1 som har hovedansvaret, og 3 til 🙂 Da begynner en hos bruden, en hos brudgommen og de 2 andre på hver sin innside av hesteskoen 🙂 Vi skal ha forskjellig drikke til forrett, hovedrett og dessert, så da får de ca 10 stk hver 🙂 Tror det skal gå fint 🙂 😀

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

[annonse_6]


[annonse_7]

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search