Servitører, hvor mange..
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Servitører, hvor mange..
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Servitører, hvor mange..
- Dette emnet har 8 svar, 7 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av
Tiny.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 13Replies: 10Topics: 59Replies: 7239Topics: 64Replies: 1674
«Beajak» wrote: Vi blir 55 stykker. Hvor mange servitører trenger vi? Vi skal ha tapas/koldtbord..
Kommer helt an på hvordan du har tenkt at drikken skal serveres.
Skal servitørene skjenke trenger du 6-8. Setter dere ut karafler på bordene med drikke trenger du kanskje 5. Se på de praktiske løsningene, og husk at det er stor forskjell på amatør og proff, og type bord. Mine forslag er basert på amatører. 🙂
Topics: 6Replies: 37Topics: 64Replies: 1674«White» wrote: Vi ser for oss å ha fire stykker. Blir rundt 80 gjester, skal ha koldtbord slik som dere, og drikke stående på bordet. Kanskje det blir litt lite med bare fire da? Helt grønn på dette, merker jeg :p
Fire effektive damer har jeg ingen tro på blir for lite dersom drikken står på bordet. Ha klart et par ekstra karfler med drikke er problemet løst.
Kan ikke ha for mange heller, da blir ingenting gjort. Jf min egen erfaring med jo flere kokker, jo mer søl. :S
Men jeg har stor tro på å ha en «hovmester». En som har den totale oversiktten, og som ikke er redd for verken å delegere eller være i forkant. Har man en som er god på det, er det utrolig hvor få man egentlig trenger. 🙂
Topics: 21Replies: 60121. nov. 2012 kl. 17:58 #163464Vi var 75, og hadde 2 (erfarne) servitører og det gikk helt fint.
Vi hadde grillmat/koldtbord. Det sto karafler med vin og vann på bordene. Det var også en egen «buffet» med kald drikke, ulike typer brus, øl og cider så de gjestene som ikke ville ha vin hentet seg det de hadde lyst på når de hentet seg mat.
Topics: 13Replies: 10«Snuppelura» wrote: Vi var 75, og hadde 2 (erfarne) servitører og det gikk helt fint.
Vi hadde grillmat/koldtbord. Det sto karafler med vin og vann på bordene. Det var også en egen «buffet» med kald drikke, ulike typer brus, øl og cider så de gjestene som ikke ville ha vin hentet seg det de hadde lyst på når de hentet seg mat.
Det var en god ide med karafler på bordet, og en egen buffet med annen drikke. Buffet kan servitørene fylle på og det samme med karaflene på bordene. Da burde det vel holde med 2 servitører..
Topics: 1Replies: 35Topics: 23Replies: 187Vi blir 42 til middag, skal sitte i hestesko, og ha 4 servitører 🙂
1 som har hovedansvaret, og 3 til 🙂 Da begynner en hos bruden, en hos brudgommen og de 2 andre på hver sin innside av hesteskoen 🙂 Vi skal ha forskjellig drikke til forrett, hovedrett og dessert, så da får de ca 10 stk hver 🙂 Tror det skal gå fint 🙂 😀
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.