Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Sjokolade til fontene i bryllupet.

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Sjokolade til fontene i bryllupet.

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Sjokolade til fontene i bryllupet.

  • Dette emnet har 21 svar, 12 deltakere, og ble sist oppdatert 15 år, 5 måneder siden av brud5juni.
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 22)
1 2 →
  • Forfatter
    Innlegg
  • brud5juni
    09. apr. 2010 kl. 08:10 #4114

    Hei vi skal ha to mellomstore sjokoladefontener i bryllupet vårt. Noen som kan tipse om hvor kjøpe en god sjokolade til dette bruket og hvor det event. er billigest??

    Noen med erfaringer og tips til frukt eller slik vi kan bruke til.

    Ska ha det i velkomsthallen i lag med champangen

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Truckgirl
    09. apr. 2010 kl. 08:12 #88219

    Oi! Det vil jeg også ha! Vi har invitert 15 barn (og en god del «barnslige» voksne…), så det kommer nok til å bli populært. Henger meg på denne tråden og følger med.

    Settings
    hejorgen
    09. apr. 2010 kl. 08:30 #88223

    Ååå sjokoladefontene hadde jo vært helt fabulous!! Mmmm droppe bryllupskake og ha sjokoladefontene i stedet…. [smilie=aiwebs_014.gif]

    http://www.sjokoladefossen.no/» onclick=»window.open(this.href);return false;

    Namnamnam….

    Settings
    Lisa
    09. apr. 2010 kl. 08:38 #88229

    Jeg har også lyst på sjokoladefontene! De er ikke så dyre heller, ihvertfall ikke den bokklubbene selger. Men en ting jeg lurer på er, hvem skal ha ansvaret for å smelte sjokoladen, fylle på mer, skjære opp frukten og alt det? Vi leier lokale med personale, slik at de skal gjøre alt, men jeg vet liksom ikke om jeg kan be dem om en såpass stor ekstraoppgave når de kanskje ikke har erfaring med det? Og jeg skal ihvertfall ikke fikse ting med flytende sjokolade i med brudekjole på. [smilie=aiwebs_005.gif]

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Gitte
    09. apr. 2010 kl. 08:57 #88238

    Jeg vet man kan bestille herfra: http://www.sjokoladefontener.no/ , men det er kanskje like greit å høre med noen som leier ut slike maskiner om man kan få kjøpe av dem.

    Ellers selger de det jo i utlandet, men vet ikke hvor dan det blir med toll da: http://www.sephraeurope.com/Chocolate

    Settings
    Lisa
    09. apr. 2010 kl. 09:04 #88243

    De har på http://www.bokklubben.no. 😉

    http://www.bokklubben.no/SamboWeb/produ … Id=4133404

    Pris: 529,00

    Bokklubbpris: 398,00

    Ser helt lik ut som de andre jeg har sett på markedet.

    Settings
    gledesei
    09. apr. 2010 kl. 09:17 #88248

    5 poster og ingen svar [smilie=aiwebs_013.gif] . Søstra mi brukte helt vanlig kokesjokolade, og den kan du få så dyr eller billig som du selv vil.

    I tillegg er det bare fantasien som setter grenser: jordbær, kiwi, eple, mango, fersken, banan og alt som ellers finnes i fruktdisken 🙂 Marshmallow kan nok også bli en hit, dersom du vil introdusere søtsaker:)

    Settings
    hildemor
    09. apr. 2010 kl. 14:42 #88337

    Ville hatt lys kokekjokolade da, synes melkeskjokolade er best til frukt og godis 😃

    Settings
    brud5juni
    09. apr. 2010 kl. 21:06 #88496

    Kan man virkelig bruke vanlig sjokolade i disse store sjokoladefontene altså??

    Settings
    brud5juni
    09. apr. 2010 kl. 21:08 #88497

    «Lisa» wrote: De har på http://www.bokklubben.no» onclick=»window.open(this.href);return false;. 😉

    http://www.bokklubben.no/SamboWeb/produ … Id=4133404» onclick=»window.open(this.href);return false;

    Pris: 529,00

    Bokklubbpris: 398,00

    Ser helt lik ut som de andre jeg har sett på markedet.

    Var ikke fontene jeg var ute etter men sjokoladen:)

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    eriksson
    09. apr. 2010 kl. 21:09 #88498

    Nå vet ikke jeg hvor du bor, brud5juni, men det jeg vet er at den sjokoladefontenen de har på United Bakery på Paleet i Karl Johans gate i Oslo er heeelt fantastisk!!

    Og man kan jo dyppe omtrent alt i sjokolade.. ta mannen din for eksempel! 😂 😂

    Settings
    kris
    09. apr. 2010 kl. 21:24 #88500

    «brud5juni» wrote: Kan man virkelig bruke vanlig sjokolade i disse store sjokoladefontene altså??

    Du må bare passe på å tilsette litt olje i sjokoladen, så den holder seg flytende og ikke stivner (fontenen varmer ikke nok) det fant nemlig jeg ut da jeg skulle ha fontene, noe som endte opp med en kjele oppvarmet sjokolade (uten olje) som stivnet omtrent med en gang!!

    Settings
    gledesei
    09. apr. 2010 kl. 21:25 #88501

    «brud5juni» wrote: Kan man virkelig bruke vanlig sjokolade i disse store sjokoladefontene altså??

    Jepp, men vær nøye med å følge oppskriften

    Settings
    Strandabrud2010
    09. apr. 2010 kl. 21:38 #88505

    Skal nok ha et spesiell type sjokolade vil jeg tro… Går jo ann å gå innom konditorier å få kjøpt den sjokoladen som passer der 🙂

    Å så skal det fett eller olje oppi ja, slik at den blir mer tynnflytende..

    Jeg er konditorlærling, så kan litt om sjokolade. Er jo forskjellige typer sjokolade, med forskjellige bruksområder. Nå gidder jeg ikke å ta det foredraget idag, så derfor sier jeg; gå innom et konditori og kjøp sjokolade 🙂 De vet hvilken type som bør brukes, så da slipper dere å feile med det.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    camillaogtommy
    10. apr. 2010 kl. 06:20 #88512

    Jeg ville ihvertfall hatt jordbær for det er aldeles nydelig 😀

    select flavor har ihvertfall sjokolade! Vet ikke om de er billigst men

    Settings
    Stjerneklar
    11. apr. 2010 kl. 20:34 #88820

    Vi bruker dette masse 😃

    har brukt alt fra freia melkesjokolade, kokesjokolade til first price sin 😃

    smelt denne sjokoladen sammen med delfiafett 😃 ❤

    det bør være veldig flytende, men ikke så mye delfiafett av den smaker det 😃

    jeg vil nok selv gå for kanksje en blanding av kokesjokolade og firstprice? om det skal være veldig mye??

    jeg kommer nok til å prøve meg litt fram 😃 så kan gi deg en update etterhvert 😃

    Vi har pleid å bruke epler, bananer, annanas, jordbær… ja, tror det er det..

    har alltid hatt marshmallows og, men det blir som oftest ikke rørt når man har masse god frukt 😃

    Settings
    gledesei
    11. apr. 2010 kl. 20:43 #88826

    «Strandabrud2010» wrote: Skal nok ha et spesiell type sjokolade vil jeg tro… Går jo ann å gå innom konditorier å få kjøpt den sjokoladen som passer der 🙂

    Å så skal det fett eller olje oppi ja, slik at den blir mer tynnflytende..

    Nei, den trenger ikke spesiell sjokolade. Bare vanlig kokesjokolade og litt olje. Jeg har faktisk gjort dette flere ganger før og det gikk utmerket godt uten spesialsjokolade. Hva man liker og hva folk mener smaker best, er en annen ting.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    camillaogtommy
    11. apr. 2010 kl. 20:44 #88828

    Å dette får jeg bare mer og mer lyst til å ha!! 😀 Er jo så utrolig deilig!!

    Settings
    Strandabrud2010
    12. apr. 2010 kl. 18:37 #88972

    Gledesei: Jeg mente ikke spesialsjokolade altså. Ikke slik dyr som du må på en spesialforretning for å ta tak i.. Men ikke hvilken som helst heller…

    Men som jeg også nevnte, det finnes flere typer sjokolade, alle til sitt eget bruksområde.

    Settings
    gledesei
    12. apr. 2010 kl. 18:42 #88975

    «Strandabrud2010» wrote: Men ikke hvilken som helst heller…

    Men som jeg også nevnte, det finnes flere typer sjokolade, alle til sitt eget bruksområde.

    Ja, det kan godt være, fint at det finnes og at man har muligheten til å velge mer ekslusivt, men som jeg har sagt (nok ganger nå) så vet jeg at man ikke MÅ ha en bestemt type sjokolade, man KAN faktisk bruke hvilken som helst, så lenge den smelter ved svak varme… så får vi bare være uenige 🙂

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 22)
1 2 →
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search