sjokoladefontene
- Dette emnet har 2 svar, 2 deltakere, og ble sist oppdatert 14 years ago av .
- You must be logged in to reply to this topic.
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / sjokoladefontene
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / sjokoladefontene
Vi skal ha ei lita sjokoladefontene i tillegg til kaker og slikt.
dette er ikke en «hovedatraksjon», men vi vil jo at den skal fungere ordentlig.
Hvilken type sjokolade skal en bruke i disse? tenker egentlig vanlig lys melkesjokolade,…men hva må til for å få den til å bli mer tynnflytende, slik at den renner bedre?
er kremfløte det beste alternativet her? og i så fall, hvor mye fløte pr kg sjokolade?
dette er ei lita fontene, tipper den tar ca et kg i gangen, men det er jo bare å fylle opp etterhvert som det blir borte?
nå har dagen vår vært,..og jeg må virkelig bare få si- selv om vi hadde en av de aller minste sjokoladefontenene en kan få tak i- så ble dette en virkelig slager. den overstrålte alle de andre kakene, bryllupskaka med.
og den betjente sikkert 80 gjester utover kvelden. vi måtte fylle litt på med sjokolade underveis, men det var dette som var hovedatraksjonen når det gjalt det søte spiselige. på det værste var det sikkert 10 m lang kø på dette bordet. vi hadde satt opp fontena med tilbehør på ett, og iskakene på et annet.
fontenen var egentlig bare ment som ei vanlig «tillegskake», men folk prppet seg mette på denne, og mange av de andre kakene ble ikke åpnet engang. både middagsgjestene og de som kom til kaffe stupte rett på denne.
hadde jeg visst hvor populær den ble, så hadde jeg droppet bryllupskaka helt, og heller kjøpt ei stor fontene, og to små. (den lille vi hadde fikk vi for 200 på traktøren)
15-20 sjokoladeplater holdt hele kvelden (spedd på med kremfløte, og betjente som sagt ca 80 gjester)