Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Skåling ved skjæring av bryllupskake

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Skåling ved skjæring av bryllupskake

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Skåling ved skjæring av bryllupskake

  • Dette emnet har 21 svar, 12 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av hildemor.
Viser 2 innlegg - 21 til 22 (av totalt 22)
← 1 2
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 44
    Replies: 1077
    hejorgen
    21. apr. 2010 kl. 19:47 #90966

    «gledesei» wrote:

    hejorgen wrote:
    Ja nå fikk jeg litt hetta her igjen fordi jeg snakket med toastmasteren min og det viser seg at etter middagen så går vi rett ut i salongene hvor det serveres kaffe m/avec mens de rydder til dans og småbord i salen.. Og så går vi tilbake dit for brudevals, og så kommer kakene og mer kaffe etter det, pluss at baren da åpnes.. Trodde avec kom med kakene jeg men tydeligvis ikke i dette tilfellet.. Antakeligvis fordi baren skal gjøres i stand så tas avec rett etter middagen.. Høres det greit ut at det blir sånn? [smilie=aiwebs_005.gif]

    «Avec» (altså «med» eller i tillegg om du vil) er jo det man drikker i tillegg til kaffe uansett når og hvor mange ganger man gjør det. Det er ikke en spesiell «post på programmet». Så man tar altså en kaffe avec etter middagen og så kaffe avec til kakene senere.

    Hmm jeg er usikker på om vi får cognac/baileys til begge kaffeserveringene… Her må det sendes mail ja [smilie=aiwebs_014.gif]

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    21. apr. 2010 kl. 20:07 #90971

    Slik jeg ser det nå så tro jeg at når og hvordan man serverer avec avhenger hvordan lokalet er og om baren er tilgjengelig/åpen.

    I fare for å gjennta meg selv så hadde jo vi bryllupet i et to etg hus. Første etg er spisesalen med kjøkken-ingen bar.

    Mellom middag og kaffe var vi oppe i festsalen – med åpen bar.

    Kakekuttingen og resten av kaffe seansen med taler og underholdning foregikk nede igjen.

    Med andre ord så var det ingen bar tilgjengelig til kaffen så derfor serverte vi kaffe og baileys + mineralvann og skålte mens gjestene satt/sto til bords.

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
Viser 2 innlegg - 21 til 22 (av totalt 22)
← 1 2
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search