Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Spm om maten

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Spm om maten

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Spm om maten

  • Dette emnet har 9 svar, 6 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av ellentherese.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 28
    Replies: 418
    *Cathrine*
    23. aug. 2012 kl. 11:49 #9945

    Sitter her og tenker ut menyen, og så ser at mange tar en pris for selve maten, så legge til drikke…

    Hva betalte/betaler dere pr kuvert? Er det ink drikke, eller bare forrett, hovedrett og dessert?

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 34
    Replies: 130
    anitaampperarne
    23. aug. 2012 kl. 12:13 #158170

    Vi bestiller maten fra et catering firma, og da er det kun maten.

    Så det kommer vel ann på hvordan man gjør det.

    Settings
    Topics: 28
    Replies: 418
    *Cathrine*
    23. aug. 2012 kl. 12:54 #158171

    «Anita&Per-Arne» wrote: Vi bestiller maten fra et catering firma, og da er det kun maten.

    Så det kommer vel ann på hvordan man gjør det.

    Ok… Når du setter det sånn så blir det kanskje billigere… Synes det er vanskelig jeg…

    Men tenker også, om man bestiller fra catering, skal dere ha servitører eventuelt, hva vil det koste?

    Settings
    Topics: 64
    Replies: 1674
    Gjest_M01
    23. aug. 2012 kl. 13:06 #158172

    Det kommer helt an på hvilke type avtale lokalet og cateringen har, om dere i det hele tatt kan velge catering fritt selv.

    SLik jeg har forstått det fungerer det ofte slik:

    – leier man et lokale der det kreves at man bruker deres cateringselskap, ofte følger det med oppdekking, servering + +

    – Kuvertprisen regnes inkludert drikke til maten. Glass til hver av rettene. (jeg vet ikke da det ikke er interessant for vår del).

    Men leier man et type grendahus der man står helt fritt selv kan man selv bestemme cateringen og hva man vil ha inkludert. Drikke kan man da helt fint stå for selv, da blir kuvertprisen eksl dette.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 28
    Replies: 418
    *Cathrine*
    23. aug. 2012 kl. 17:30 #158177

    Hmmm… Er ikke lett altså…Prøver å finne ut av dette og komme billig ut av dette (som flere) Men likevel ha det kjempe morro… 😃

    Må nok se videre… Takk for svar :hihi:

    Settings
    Topics: 64
    Replies: 1674
    Gjest_M01
    23. aug. 2012 kl. 17:58 #158178

    Billigste alternativet er å være herre over egne valg, dvs: Grendahus typen lokale, der du kan styre alt av mat og drikke selv.

    Da kan du slippe unne med vesentlig mye mindre enn hotell løsningen. Du står også helt fritt til å velge din egen catering eller leie egen kokk, som skreddersyr en løsning tilpasset dere.

    Settings
    Topics: 59
    Replies: 637
    troya
    23. aug. 2012 kl. 19:51 #158179

    Vi har et «duk og dekket bord» type lokale. Der er alt uten om drikke inkludert. Vi betaler 1049kr per kurvert. Vi rekner med at vi kommer til å bruke ca 10000kr på drikke utenom. Vi har ca 70-75 gjester

    Settings
    Topics: 66
    Replies: 6978
    Gitte
    24. aug. 2012 kl. 04:53 #158205

    Vi betalte 445,- pr.person, det var da fra et cateringfirma som leverte maten på grendehuset. Sevitører fikset vi selv, og det var venner av mamma og pappa. De ville ikke ha noe for jobben, men fikk med seg vin. Vi kjøpte inn drikke for ca 10.000 kroner (vin, øl, brus, cognac, baileys og sprit) til 72 gjester (62 til middag).

    Settings
    Topics: 28
    Replies: 418
    *Cathrine*
    24. aug. 2012 kl. 09:38 #158231

    Tusen takk for innspill… Ser jo klart nå at det er best å leie lokale og alt det… 😃

    Får se hva vi ender på… Ennå noen år igjen før vi kan booke noe som helst :usikker: :hihi:

    Settings
    Topics: 4
    Replies: 26
    ellentherese
    24. aug. 2012 kl. 10:58 #158252

    Vi skal ordne maten sjøl. Skal lage koldtbord. Hjemmelagde kaker som div folk ordner for oss. Kun bestille bryllupskake. Drikkevarer kjøper vi inn sjøl,sånn litt og litt 😉

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search