Spm om maten
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Spm om maten
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Spm om maten
- Dette emnet har 9 svar, 6 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av
ellentherese.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 28Replies: 41823. aug. 2012 kl. 11:49 #9945
Sitter her og tenker ut menyen, og så ser at mange tar en pris for selve maten, så legge til drikke…
Hva betalte/betaler dere pr kuvert? Er det ink drikke, eller bare forrett, hovedrett og dessert?
Topics: 34Replies: 13023. aug. 2012 kl. 12:13 #158170Vi bestiller maten fra et catering firma, og da er det kun maten.
Så det kommer vel ann på hvordan man gjør det.
Topics: 28Replies: 41823. aug. 2012 kl. 12:54 #158171«Anita&Per-Arne» wrote: Vi bestiller maten fra et catering firma, og da er det kun maten.
Så det kommer vel ann på hvordan man gjør det.
Ok… Når du setter det sånn så blir det kanskje billigere… Synes det er vanskelig jeg…
Men tenker også, om man bestiller fra catering, skal dere ha servitører eventuelt, hva vil det koste?
Topics: 64Replies: 1674Det kommer helt an på hvilke type avtale lokalet og cateringen har, om dere i det hele tatt kan velge catering fritt selv.
SLik jeg har forstått det fungerer det ofte slik:
– leier man et lokale der det kreves at man bruker deres cateringselskap, ofte følger det med oppdekking, servering + +
– Kuvertprisen regnes inkludert drikke til maten. Glass til hver av rettene. (jeg vet ikke da det ikke er interessant for vår del).
Men leier man et type grendahus der man står helt fritt selv kan man selv bestemme cateringen og hva man vil ha inkludert. Drikke kan man da helt fint stå for selv, da blir kuvertprisen eksl dette.
Frøken
annonseTopics: 28Replies: 41823. aug. 2012 kl. 17:30 #158177Hmmm… Er ikke lett altså…Prøver å finne ut av dette og komme billig ut av dette (som flere) Men likevel ha det kjempe morro… 😃
Må nok se videre… Takk for svar :hihi:
Topics: 64Replies: 1674Billigste alternativet er å være herre over egne valg, dvs: Grendahus typen lokale, der du kan styre alt av mat og drikke selv.
Da kan du slippe unne med vesentlig mye mindre enn hotell løsningen. Du står også helt fritt til å velge din egen catering eller leie egen kokk, som skreddersyr en løsning tilpasset dere.
Topics: 59Replies: 637Topics: 66Replies: 6978Vi betalte 445,- pr.person, det var da fra et cateringfirma som leverte maten på grendehuset. Sevitører fikset vi selv, og det var venner av mamma og pappa. De ville ikke ha noe for jobben, men fikk med seg vin. Vi kjøpte inn drikke for ca 10.000 kroner (vin, øl, brus, cognac, baileys og sprit) til 72 gjester (62 til middag).
Topics: 28Replies: 41824. aug. 2012 kl. 09:38 #158231Tusen takk for innspill… Ser jo klart nå at det er best å leie lokale og alt det… 😃
Får se hva vi ender på… Ennå noen år igjen før vi kan booke noe som helst :usikker: :hihi:
Topics: 4Replies: 2624. aug. 2012 kl. 10:58 #158252Vi skal ordne maten sjøl. Skal lage koldtbord. Hjemmelagde kaker som div folk ordner for oss. Kun bestille bryllupskake. Drikkevarer kjøper vi inn sjøl,sånn litt og litt 😉
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.