Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Til dere som skal ha hvit marsipan

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Skravleforumet / Til dere som skal ha hvit marsipan

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Skravleforumet / Til dere som skal ha hvit marsipan

  • Dette emnet har 16 svar, 12 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av sizza87.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    15. sep. 2009 kl. 16:01 #2191

    Min mormor skal lage våres bryllupskake, hu har baket i mange år. Hu selger også 🙂 Så jeg spurte om dette med den hvite marsipanen alle sier er så mye bedre, finere og dyrere.. Da fikk jeg til svar:

    Jeg anbebafaler ikke den helt hvite marsipanen!! Den er mye søtere og minner mer om den amerikanske isingen! Det er samme pris for den!

    Så her blir det ikke den ☺

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 14
    Replies: 192
    Elisabeth
    15. sep. 2009 kl. 16:05 #61852

    Jøss, det visste jeg ikke 😀 Ellers hadde jeg gått for den hvite

    Settings
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    15. sep. 2009 kl. 16:07 #61853

    Tenkte bare å si ifra! Er nok ikke alle som er enige, men nå har min mormor holdt på dette i gud veit hvor mange år 😀

    Settings
    Topics: 59
    Replies: 7239
    eriksson
    15. sep. 2009 kl. 17:39 #61859

    Men går det ikke an og farge den vanlige marsipanen…. Det skal mamma gjøre tror jeg… 🙄

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    15. sep. 2009 kl. 17:43 #61860

    Det gjør det helt sikkert..

    Settings
    Topics: 57
    Replies: 506
    larvik05062010
    15. sep. 2009 kl. 18:05 #61870

    utseende foran smak. hehe

    Settings
    Topics: 18
    Replies: 406
    bride2be09
    15. sep. 2009 kl. 18:21 #61872

    me brukte hvit, og den var kanon god.. ikkje søtere i det hele tatt.. eg kjøpte den i byn der dei lager sjøl.. den er sunnere og mindre mandler… men smelter lettere… men er bare å plassere rett så er den helt super:)

    Settings
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    15. sep. 2009 kl. 19:34 #61881

    «larvik05062010» wrote: utseende foran smak. hehe

    Det er jeg ikke helt enig i 😉 En marsipan kake blir like fin selvom man ikke har den helt hvite! ☺

    Settings
    Topics: 7
    Replies: 130
    Fjellrypa
    15. sep. 2009 kl. 20:26 #61885

    Vi hadde hvit marsipan (se galleri), og den var litt søtere og hadde ikke samme mandelsmaken. Det gjorde ikke noe, for vi hadde friske skogsbær og vaniljekrem i kaka, og dessuten er det ikke mye «kakelokk «på hver bit. Hvit blir det mye stiligere etter min smak, men smaken er som baken…..delt 😂

    Settings
    Topics: 20
    Replies: 3984
    lindakbj
    15. sep. 2009 kl. 22:57 #61898

    Me hadde kvit marsipan, einaste forskjellen eg merka, va at da va mindre smak i an, va ikkje nåke søtare i da heila 😉

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 14
    Replies: 1585
    Kami
    16. sep. 2009 kl. 05:23 #61904

    Ååå jeg hadde så lyst på hvit marsipan, men mannen min satte ned foten faktisk. Han mente det så ut som plastikk!? [smilie=aiwebs_003.gif] Har du hørt på tull??? Men men… når han først hadde ett spesielt ønske ang. bryllupet så…. 🙄

    Også hvit marsipan som er så lekkert da! ☺

    Jeg har forresten desverre ikke noe svar på spørsmålet ditt, måtte bare få ut litt guffe. :mrgreen:

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 110
    Toneh
    16. sep. 2009 kl. 05:44 #61906

    Hvorfor ikke bruke mmf? Da blir kaka helt hvit og den er litt søtere enn marsipan, men ser utrolig lekkert ut.

    Settings
    Topics: 6
    Replies: 256
    AnneM
    16. sep. 2009 kl. 06:59 #61907

    «Toneh» wrote: Hvorfor ikke bruke mmf? Da blir kaka helt hvit og den er litt søtere enn marsipan, men ser utrolig lekkert ut.

    Laget en bursdagkake med mmf for litt siden, syns ikke den ble så mye søtere enn vanlig marsipan. Vil si det er ett godt alternativ istedenfor hvit marsipan 😉 Fikk iallefall masse skryt for kaka 😂

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 2504
    Sørlandsbrud_09
    16. sep. 2009 kl. 12:52 #61925

    MMF? Vet ikke hva det er jeg….

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    16. sep. 2009 kl. 13:25 #61932

    «Sørlandsbrud_09» wrote: MMF? Vet ikke hva det er jeg….

    Her kan du se hva MMF er: http://www.festkaker.no/index.php?option=com_kunena&Itemid=157&func=view&catid=32&id=210

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    17. sep. 2009 kl. 11:10 #61976

    «sizza87» wrote:

    larvik05062010 wrote:
    utseende foran smak. hehe

    Det er jeg ikke helt enig i 😉 En marsipan kake blir like fin selvom man ikke har den helt hvite! ☺

    Det kommer vel ann på øye som ser. JEg synes at hvis vi skal ha vanlig marispan på kaka vi har valgt,vil den bli langt fra så pen som den er på bildet. Snehvitt til rødt er mye penere enn en gråhvitfarge til rødt. 😀

    Har etter at jeg fikk vite at den hvite marsipanen var dyrer,sett litt rundt og det stemmer faktiks at den er,så jeg er ikke enig med den bestemor her,Silje. Hva smaken angår,aner jeg ikke,men jeg vil at den skal se pen ut,om den blir litt søt,gjør ingenting,da vi skal ha friske bær inni den og ikke noe som er veldig søtt. 😀

    Settings
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    18. sep. 2009 kl. 09:04 #62051

    Som jeg skrev tidligere, så kan ikke alle være enige 🙂 Men jeg er helt enig med min mormor, for har fått smake hvor forskjellige de egentlig er. Ja så klart kaken blir knall fin når man har hvit marsipan, men blir like fin om den ikke er knall hvit 😉 Smaken er som baken. Godt ikke alle har lik smak og mener det samme 😀 😂

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search