Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Tips til bra Catering i Oslo!

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Tips til bra Catering i Oslo!

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Tips til bra Catering i Oslo!

  • Dette emnet har 7 svar, 5 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av cathfoto.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 7
    Replies: 39
    evyelisabeth
    18. sep. 2012 kl. 11:35 #10088

    Hei!

    Vi tenker å ha buffet eller tapas til vårt bryllup og trenger tips til hvilket Cateringselskap vi skal velge. Velger buffet eller tapas da vi har flere kresne gjester samt at vi ikke vil brukke 500 pr.kv. på mat. Er det noen som har noen tips til meg? Har sett på Strøm Larsen da det er vår lokale slakter. Jeg har kun handlet kjøtt der tidligere så vet ikke hvordan cateringen deres er.

    Håper noen kan komme med tips til meg 😃

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 36
    Replies: 684
    Pfefferkorn
    18. sep. 2012 kl. 14:05 #159921

    Jeg har hørt mye bra om Gourmet kokkene. De er visst ikke så dyre heller. http://gourmetkokkene.no/

    Settings
    Topics: 64
    Replies: 1674
    Gjest_M01
    18. sep. 2012 kl. 16:49 #159930

    «evyelisabeth» wrote: Hei!

    Vi tenker å ha buffet eller tapas til vårt bryllup og trenger tips til hvilket Cateringselskap vi skal velge. Velger buffet eller tapas da vi har flere kresne gjester samt at vi ikke vil brukke 500 pr.kv. på mat. Er det noen som har noen tips til meg? Har sett på Strøm Larsen da det er vår lokale slakter. Jeg har kun handlet kjøtt der tidligere så vet ikke hvordan cateringen deres er.

    Håper noen kan komme med tips til meg 😃

    Min samboer bruker ofte Strøm Larsen i jobbsammenheng, og vi var veldig lenge inne på å bruke dem selv til vårt bryllup. Mye også pga pris siden kuvrtprisen inkludert kokker ble godt under 500`. det er gode råvarer, og de er flinke.

    Men det jeg skulle si var. Hvorfor ikke leie inn en kokk som sammen med dere komponerer en buffet meny feks? eller legg ut en forespørsel på mittanbud eller lignende.

    Jeg har fått istand en avtale med en kokk fra min favorittrestaurant på hjemstedet der bryllupet skal være, de skal ha 450,- + mva per time, menyen lages sammen med oss og vi får akkurat det vi er ute etter evt velger vi en kuvertpris som bli noe tilsvarene deres max pris.

    Kan bli noen spennende buffet av dette. 🙂

    Settings
    Topics: 7
    Replies: 39
    evyelisabeth
    21. sep. 2012 kl. 10:50 #160082

    Hei!

    Takk for svar. Har sett og tenkt på muligheten for å leie kokk, men må innrømme at jeg er litt bekymret av meg og liker derfor ikke tanken på å la alt hvile i hendene på f.eks en eller to kokker som ikke tilhører en større restaurant eller annet. Hva hvis personen blir syk eller noe, da får vi ikke mat :trist:

    Var inne å så på nettsidene til gourmetkokkene, der stod det:

    For en eksklusiv tapas/gourmetkoldtbord må du regne med pris fra kr 650,- pr. person.

    Det er ikke det at jeg trenger en eksklusiv tapasmeny, men tviler på at man får noe særlig for f.eks 350 kr når de tar fra 650 kr for gourmettapas. Prisen fra Strøm Larsen er på 320 pr.pers. og da har vi valgt alt vi vil ha fra alle tapasmenyene deres. 😁

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 64
    Replies: 1674
    Gjest_M01
    21. sep. 2012 kl. 11:05 #160084

    «evyelisabeth» wrote: Hei!

    Takk for svar. Har sett og tenkt på muligheten for å leie kokk, men må innrømme at jeg er litt bekymret av meg og liker derfor ikke tanken på å la alt hvile i hendene på f.eks en eller to kokker som ikke tilhører en større restaurant eller annet. Hva hvis personen blir syk eller noe, da får vi ikke mat :trist:

    Var inne å så på nettsidene til gourmetkokkene, der stod det:

    For en eksklusiv tapas/gourmetkoldtbord må du regne med pris fra kr 650,- pr. person.

    Det er ikke det at jeg trenger en eksklusiv tapasmeny, men tviler på at man får noe særlig for f.eks 350 kr når de tar fra 650 kr for gourmettapas. Prisen fra Strøm Larsen er på 320 pr.pers. og da har vi valgt alt vi vil ha fra alle tapasmenyene deres. 😁

    650,- pr pers for tapas!?!?! jaja. 😂

    Tror dere blir veldig fornøyde. Masse godt nede på Strøm Larsen. 😃

    Settings
    Topics: 7
    Replies: 39
    evyelisabeth
    21. sep. 2012 kl. 12:42 #160095

    Ja, men det var jo gourmettapas 🙂 Men vi blir nok veldig fornøyde og gleder oss masse 🙂 Ha en riktig god helg.

    Settings
    Topics: 4
    Replies: 21
    jeanetteogmagnar
    24. sep. 2012 kl. 09:59 #160210

    Vi skal bruke Stunt Squad i Oslo. De har god mat og er ikke så ille dyre 🙂

    Settings
    Topics: 1
    Replies: 35
    cathfoto
    26. sep. 2012 kl. 02:10 #160385

    Vi har sett på gastrocatering som vi har fått anbefalt.

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search