Tips til enkel velkomstmat?
- Dette emnet har 12 svar, 8 deltakere, og ble sist oppdatert 14 years ago av .
-
Frøken
annonseFrøken
annonse
- You must be logged in to reply to this topic.
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Tips til enkel velkomstmat?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Tips til enkel velkomstmat?
Ah, ja, det tenkte jeg ikke på. Men kan dere ikke hyre inn en servitør for en time ekstra og be denne kutte frukt?
Druer, reddiker, gulrotpinner, kålrotpinner (eller, kanskje ikke det smarteste før en lengre «sittetilbordsmiddag» og evnt stangselleri? Dette er jo mest grønnsaker men vil tro at dette holder seg ganske bra over natta i en bolle med vann. Evnt lag en liten dipp til.
Spekepølseskiver, norvegia (eller lignende hardost) sskåret i staver, ølpølser osv.
Av dette er nok grønnsakene det rimeligste alternativet vil jeg tro.
Jeg har 3 flotte snille venninner som skal lage lefseruller med spekemat og laks. (philadelfia og salat) Disse skal bare skjeres opp å legges på fat i lokalet, det tar de seg også av 😀
Er så glad for at så mange har lyst å hjelpe til! (har en god kamerat som skal bake kake også, han kan ikke bake ( enda) Men takket ja, og sier han skal øve seg de neste 5 mnd.. )