Tips til enkel velkomstmat?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Tips til enkel velkomstmat?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Tips til enkel velkomstmat?
- Dette emnet har 12 svar, 8 deltakere, og ble sist oppdatert 14 years ago av
misu.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 135Replies: 459Topics: 1Replies: 2Topics: 11Replies: 294Topics: 135Replies: 459Frøken
annonseTopics: 11Replies: 29422. apr. 2011 kl. 21:54 #127370Ah, ja, det tenkte jeg ikke på. Men kan dere ikke hyre inn en servitør for en time ekstra og be denne kutte frukt?
Topics: 135Replies: 459Topics: 11Replies: 29422. apr. 2011 kl. 23:33 #127372Druer, reddiker, gulrotpinner, kålrotpinner (eller, kanskje ikke det smarteste før en lengre «sittetilbordsmiddag» og evnt stangselleri? Dette er jo mest grønnsaker men vil tro at dette holder seg ganske bra over natta i en bolle med vann. Evnt lag en liten dipp til.
Spekepølseskiver, norvegia (eller lignende hardost) sskåret i staver, ølpølser osv.
Av dette er nok grønnsakene det rimeligste alternativet vil jeg tro.
Topics: 83Replies: 1103Topics: 17Replies: 307Topics: 201Replies: 19922Frøken
annonseTopics: 135Replies: 459Topics: 1Replies: 7Jeg har 3 flotte snille venninner som skal lage lefseruller med spekemat og laks. (philadelfia og salat) Disse skal bare skjeres opp å legges på fat i lokalet, det tar de seg også av 😀
Er så glad for at så mange har lyst å hjelpe til! (har en god kamerat som skal bake kake også, han kan ikke bake ( enda) Men takket ja, og sier han skal øve seg de neste 5 mnd.. )
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.