Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Tips til enkel velkomstmat?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Tips til enkel velkomstmat?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Tips til enkel velkomstmat?

  • Dette emnet har 12 svar, 8 deltakere, og ble sist oppdatert 14 years ago av misu.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 135
    Replies: 459
    Silje
    22. apr. 2011 kl. 18:29 #7280

    Vurderer å gi gjestene noe å bite i etter kirken. Vielsen er kl 13:15 og middagen kl 17:00.

    Det må være noe vi kan ordne ferdig dagen før og sette i kjøleskap og serveres kaldt. Og rimelig. Noe man kan spise med fingrene. Forslag?

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 1
    Replies: 2
    drim
    22. apr. 2011 kl. 18:48 #127363

    spekeskinke med melon

    spekeskinke med philadelfia i lefse.

    Settings
    Topics: 11
    Replies: 294
    Petternella
    22. apr. 2011 kl. 19:58 #127367

    Frukt og foccaciabrød 🙂

    Settings
    Topics: 135
    Replies: 459
    Silje
    22. apr. 2011 kl. 21:46 #127369

    Men må ikke frukten skjæres opp? Da blir den vel brun i løpet av et døgn..

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 11
    Replies: 294
    Petternella
    22. apr. 2011 kl. 21:54 #127370

    Ah, ja, det tenkte jeg ikke på. Men kan dere ikke hyre inn en servitør for en time ekstra og be denne kutte frukt?

    Settings
    Topics: 135
    Replies: 459
    Silje
    22. apr. 2011 kl. 22:06 #127371

    Tenkte å holde det så rimelig som mulig. Vielsen er vel ferdig i 2 tiden kanskje så om gjestene skal få en matbit ca halv 3 så blir det 2 og en halv time ekstra. Og når servitør koster kanskje 180 i timen så blir det dyr frukt.. 😂

    Settings
    Topics: 11
    Replies: 294
    Petternella
    22. apr. 2011 kl. 23:33 #127372

    Druer, reddiker, gulrotpinner, kålrotpinner (eller, kanskje ikke det smarteste før en lengre «sittetilbordsmiddag» og evnt stangselleri? Dette er jo mest grønnsaker men vil tro at dette holder seg ganske bra over natta i en bolle med vann. Evnt lag en liten dipp til.

    Spekepølseskiver, norvegia (eller lignende hardost) sskåret i staver, ølpølser osv.

    Av dette er nok grønnsakene det rimeligste alternativet vil jeg tro.

    Settings
    Topics: 83
    Replies: 1103
    Rampolina
    23. apr. 2011 kl. 07:21 #127374

    Det måååå jo ikke være oppskåret frukt? Hvis du legger det som hjemme liksom. så kan jo folk ta seg et eple eller en banan om de vil. Og noen jordbær og druer, kankje? Da har de hvertfall noe!

    Settings
    Topics: 17
    Replies: 307
    athravil
    23. apr. 2011 kl. 10:03 #127378

    Druer, hel annen frukt, boller, kringler etc

    Ostebiter var lurt 🙂

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    24. apr. 2011 kl. 04:04 #127391

    Vi hadde ett stor fruktfat med både tradisjonell frukt og eksotisk frukt.

    Det er heller ikke uvanlig å ha en kringle/lefser på bordet 🙂

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 4
    Replies: 222
    macumba
    24. apr. 2011 kl. 10:36 #127414

    Druer, ostebiter, oliven…

    Settings
    Topics: 135
    Replies: 459
    Silje
    24. apr. 2011 kl. 17:07 #127432

    Takker så mye for mange gode forslag. 😀

    Settings
    Topics: 1
    Replies: 7
    misu
    25. apr. 2011 kl. 20:17 #127470

    Jeg har 3 flotte snille venninner som skal lage lefseruller med spekemat og laks. (philadelfia og salat) Disse skal bare skjeres opp å legges på fat i lokalet, det tar de seg også av 😀

    Er så glad for at så mange har lyst å hjelpe til! (har en god kamerat som skal bake kake også, han kan ikke bake ( enda) Men takket ja, og sier han skal øve seg de neste 5 mnd.. )

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search