Tips til mat i bryllup mottas med takk :)
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Før Bryllupet / Tips til mat i bryllup mottas med takk :)
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Før Bryllupet / Tips til mat i bryllup mottas med takk :)
- Dette emnet har 10 svar, 10 deltakere, og ble sist oppdatert 13 years ago av
athravil.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 2Replies: 103. sep. 2011 kl. 13:38 #7881
Jeg lurer på hva dere andre har planer om og servere i bryllupet?
For jeg vet liksom ikke om vi skal ha koldtbord, 3 retter (noe som for min del høres mest normalt ut) eller andre ting??
Så jeg tar med glede imot tips 🙂
Har aldri vært i noe skikkelig bryllup før heller, så har ingenting og sammenligne med..
Topics: 37Replies: 182Topics: 6Replies: 2503. sep. 2011 kl. 18:33 #131708Vi skal ha tapas. Rett og slett fordi det er veldig sosialt og skaper litt bevegelse, det er enkelt for servitørene, utrolig god mat og alle finner noe de liker, samtidig som det er rimelig og ikke minst så kan restene serveres til nattmat uten for mye styr;)
Det spørs jo helt hvor dere skal ha festen, budsjett og hvem som skal lage maten?
Der vi skal ha festen, så er det kun en vanlig komfyr, og rett og slett ikke plass til å anrette 40 tallerker med mat, og begrenset med kjøleskapplass, pluss at vi ikke skal leie kokk, så å hatt 3-retters middag hadde uansett blitt kronglete.
Topics: 550Replies: 1386003. sep. 2011 kl. 20:16 #131709Jeg personlig kunne aldri gått for buffe, da jeg mener at dette ikke er høytidstemt nok og at det skaper en del uro når folk beveger seg mellom bord og mat. I tilegg så blir det litt » kaos» når en får første servering, så jeg har alltid sagt at når jeg skal gifte meg skal jeg i alle fall ha en 3 retters. Nå endte vi opp med å ha bryllupet på en Italiensk restaurant, hvor det er vanlig med mange mange retter, så vi endte opp med en 6 retter.
Det vi serverte var
1. Gresk salat a la Sakis
2. Carpaccio av hval, redusert balsamico og gorgonzolakrem
(ganrens)
3. Fois Gras
4. Canneloni med langstekt geitekilling
(ganrens)
5. Wellington av hjort
6. Sjokoladefondante m/rosevannis
Vi hadde jo planlagt et bryllup i fjor, som ble avlyst pga sykdom, og der skulle vi ha servert en 4 retters.
Da hadde vi kanpe som første rett
blåskjellsuppe som andre rett
reisndyrfile som tredje rett
og så husker jeg faktisk ikke desserten, bortsett at det var noe med multer.
Frøken
annonseTopics: 2Replies: 105. sep. 2011 kl. 20:53 #131745Tusen takk for svar 🙂 Tror nok gjerne det blir en 3 retters her alikevel 🙂 Men jeg fikk et godt tips her mht lokale og stort nok kjøkken til og tilberede x antall tallerkner 🙂 Noe jeg ikke hadde komt til og tenkt på selv altså! Så tusen takk for et smart tips 🙂
Topics: 13Replies: 22220. sep. 2011 kl. 17:05 #132080Vi skal lage eget koldbord, fordi vi synes det er best. Da koldbord er for alle. Noen som ikke liker alt, men på koldbord finner man alltid noe man liker 😛
Topics: 7Replies: 47Tror vi skal ha tre-retters. Lokalet vi har valgt ordner med maten og servering så vi slipper å tenke på det. 🙂
Stavangerpar: menyen deres så kjempegod ut, men hvordan synes du det var med 6 retter? Satt dere lenge til bords? Vurderer selv å ha flere retter, men er da litt redd for at vi blir sittende lenge til bords og at folk blir rastløse. :usikker: 🙂
Topics: 18Replies: 446Topics: 9Replies: 19Her er jeg litt i på ville veier tror jeg. Har hele tiden sagt at jeg skal ha koldtbord men no har jeg fått prislister fra cateringen her å fant ut at det var faktisk ikke mye dyrere å ha middag…. å da lurte vi på viltgryte siden sambo elsker dette og dette er også enkelt for servitørene gjennomføre:)
Men er ikke helt sikker enda, sitter i tankemodus enda:) kanskje vi komme til ta blanda koldtbord og tapas,dette kunne vi gjør sa ho fra cateringen 🙂
Topics: 3Replies: 3104. okt. 2011 kl. 20:50 #132402Hei..
Jeg laget en tråd, hvor folk kunne poste menyen sin..
http://www.bryllupsvenner.no/bryllupsforum/viewtopic.php?f=2&t=8398&p=130861#p130861
Frøken
annonseTopics: 17Replies: 307Vi hadde asiatisk buffet med kinesiske retter og sushi. Det var en stor hit og vi hadde kun ris igjen av rester… Har også fått mye positive tilbakemeldinger i etterkant om at gjestene hadde satt pris på anderledes og god mat og en uformell stemning under middagen – noe som også var vårt mål 😀
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.