Tipse selskapslokale
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Tipse selskapslokale
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Tipse selskapslokale
- Dette emnet har 7 svar, 8 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av
Stavangerpar.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 16Replies: 359
Når man er ute og spiser er det jo vanlig å tipse for god service. Så jeg lurer på – er det vanlig å tipse selskapslokale etter bryllupet? Skjønner at lønnen til de ansatte er inkludert i prisen, men ettersom vi ikke betaler mer per pers for 65 personer enn man gjør for 2 på restaurant – og når vi er 2 gir vi jo alltid tips i tillegg (med mindre servicen/eller maten har vært slett 😅 ) så lurer jeg veldig…
Noen som har/skal ha selskapet på et hotell/restaurant/selskapsloka der alt er inkludert (dvs kokk, serveringspersonalet, pynt av bordene, mat og drikke) som har noen gode tilbakemeldinger?
Mulig jeg spør utrolig dumt nå altså – men har ihvertfall ikke lyst til å ta feil når vi gjør opp den aller største regningen vi noensinne kommer til å gjøre opp [smilie=aiwebs_013.gif]
Topics: 64Replies: 141913. jun. 2010 kl. 20:45 #99910Vi skal ikke tipse! Tenker evt å gi de blomster eller vin dersom alt går over all forventning. Men mest sannsynlig betaler vi bare og sier tusen takk 🙂
Topics: 55Replies: 4059Tipser ikke, vi betaler leie av lokale, og et serverings/kaffe gebyr på 50 kr per gjest.
og matog drikke i tillegg da sef.
mulig vi gjør som sommerbrud sier, dersom vi er kjempefornøyde, men da blir det nok med blomster (siden de har tilgang på alkohol av all slags selv der med egen bar på stedet 😉 )
Topics: 201Replies: 19922Topics: 88Replies: 1752På restaurant er servitøren aldri forberedt på hvem som kommer og hva som skal spises. De serverer flere grupper ila. en kveld og har mulighet til å yte god eller dårlig service, og det gode pleier å premieres, selv om Norge kanskje har den dårligste tips-kulturen i verden (?).
Et bryllup er en arrangert hendelse der servitørene skal servere det samme til alle og er godt forberedt på det. Proffe servitører får meget godt betalt for slike arrangement, bl.a. nettopp fordi det ikke blir så mye tips på den måten.
Jeg har vært innleid privat (type «venninne av venninne») og da har jeg fått 2 IKEA-glass og litt betalt. Er kanskje mer vanlig å gi en oppmerksomhet i tillegg til ikke-profesjonelle?
Topics: 23Replies: 262Topics: 83Replies: 1103Topics: 550Replies: 1386014. jun. 2010 kl. 09:52 #99971Vi skal ikke tipse,det blir fort veldig dyrt,det sies jo at hvis en først skal gi tips så skal en gi 10-15% av regningen,hvis en er fornøyd og da kan en jo tenke seg hvis en betaler f.eks 40 000 og ta 15% av det,så blir det 6000 ekstra. Det vil si at vi kunne ha bedt 5-6 ekstra personer,som vi nå må kutte ut fordi vi ikke har budsjett til mer. Eller det vil si at vi må kutte 5-6 person for å få råd til å tipse.
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.