Trenger syn og innspill til kjøreplan
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Trenger syn og innspill til kjøreplan
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Trenger syn og innspill til kjøreplan
- Dette emnet har 13 svar, 7 deltakere, og ble sist oppdatert 14 years ago av
Waterlilli.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 18Replies: 50
TROR jeg har kjøreplanen klar nå, og trenger innspill før jeg sender den avgårde (noe jeg helst skal gjøre i kveld :p )
Slik ser den ut…
Kjøreplan 04.06.11
(alle tider er ca tider)
Kirke/middag
11.00 Brud frisør
14.45 Brudgom må være på plass
14.55 Brud må være på plass
15.00 Vielsen starter
15.45 Vielse ferdig. Motta gratulasjoner på trapp + bilder
16.00 Brudeparet avgårde til fotografering.
16.00 lokalet åpner for gjester. (servering av velkomstmat + drikke)
17.30 Brudeparet ankommer lokale – velkomst drinker.
17.45 Gjestene finner sitteplass
– Velkomstale + evnt. velkomstang
– Vin /drikke sjenkes
18.00 Forrett serveres
– Tale (brudens far)
18.30 Hovedrett serveres 1.gang
– Tale (brudgom)
19.00 Hovedrett serveres 2. gang
– Tale (brud)
Bordet ryddes – røykepause
– Tale (brudens forlover)
– Tale (brudgommens forlover)
– Tale (brudgommens foreldre)
20.30 Dessert serveres
– Taler / sanger – ordet er fritt (toastmaster skal ha fått beskjed på forhånd)
21.15 Vers fra brudepar til forlovere (hysj-hysj..)
– Takk for maten tale
Bordet ryddes og splittes for “kaffeoppsett”
Dans / kaker
– Mingling / røykepause
22.15 Brudevals
-musikk og dans for alle
23.00 Kaker, kaffe og avec serveres
– Bryllupskaken skjæres
23.15 Folk koser seg til de vil hjem
Talerekkefølge er funnet på internett, så hvis noen har andre rekkefølger tar jeg gjerne imot 😀
Ser denne kjøreplanen ok og gjennomførbar ut??
Topics: 83Replies: 1103Hei.
Jeg synes du har litt kort tid til fotografering også vil jeg kanskje tro det er litt kort tid med et kvarter fra dere kommer til dere skal sette dere?
Forrett kl 18, hovedrett en halvtime senere og enda en gang etter bare en halvtime??? NO WAY!!! Her er det aaaaltfor liten tid. 🙂
Ellers ser det vel overkommelig ut!
Lykke til i inspurten!
Topics: 7Replies: 7430. apr. 2011 kl. 21:04 #127957Synes dette ser bra ut jeg. Og du hjalp meg litt på vei, spesielt siden vi også skal vies kl 15. Lykke til på dagen deres.
http://28magnoliaavenue.blogspot.com/
Topics: 33Replies: 1370Frøken
annonseTopics: 83Replies: 1103Topics: 47Replies: 304«Rampolina» wrote: Synes dere virkelig det ser ok ut med tre retter servert på EN time??? Da skjønner jeg ikke hva jeg har tenkt når jeg har laget vår sammen med kokken…
Og inni her skal man gjerne få servert litt vin og taler også?
Jeg er enig med Rampolina. Bare en halvtime fra 1. til 2. servering av hovedrett, og i tillegg skal brudgommen tale, DET blir for knapt spør du meg. Regner med at folk har lyst å prøve å nyte maten litt, og ikke alle får maten servert på minuttet samtidig heller. Og husk på at om en tale varer i 5 min, så går det likevel totalt ca 10 min fra han blir presentert til han har satt seg igjen.
Topics: 550Replies: 1386001. mai. 2011 kl. 18:08 #127985Hvis der blir servert fra fat, hadde jeg kanskje tatt et kvarter til på hver rett, men hvis det blir servert på tallerkner, så synes jeg det er mere enn nok tid. Vi har satt opp kjøreplan, minutt for minutt og vi bruker ikke lang tid på de små rettene, det er nå vi kommer til hovedretten og den retten før der at vi bergner litt tid. En halv time på forrett på da være et hav av tid, spørr du meg.
Fotograferingen ser ok ut, hvis dere ikke ha veldig lang reisevei, synes også at det er nok med 15 min på å komme seg til bordet. Vi har gått i fra den første kjøreplanen og kjører nå at gjestene skal stå rundt bordet og ta i mot oss, på den måten kjøper vi oss litt tid.
Synes det ser bra ut jeg 😀
Topics: 7Replies: 7401. mai. 2011 kl. 18:35 #127988«Rampolina» wrote: Synes dere virkelig det ser ok ut med tre retter servert på EN time??? Da skjønner jeg ikke hva jeg har tenkt når jeg har laget vår sammen med kokken…
Og inni her skal man gjerne få servert litt vin og taler også?
Foretten blir servert kl 18.00 og desserten 20.30, dette blir vel ikke en time? Men er fro så vidt enig i at det kan bli litt knapt med tid med 30 min mellom servering på hovedretten.
http://28magnoliaavenue.blogspot.com/
Topics: 47Replies: 304«Waterlilli» wrote:
Rampolina wrote:Synes dere virkelig det ser ok ut med tre retter servert på EN time??? Da skjønner jeg ikke hva jeg har tenkt når jeg har laget vår sammen med kokken…Og inni her skal man gjerne få servert litt vin og taler også?
Foretten blir servert kl 18.00 og desserten 20.30, dette blir vel ikke en time? Men er fro så vidt enig i at det kan bli litt knapt med tid med 30 min mellom servering på hovedretten.
http://28magnoliaavenue.blogspot.com/
Hun mener nok de 3 serveringene som kommer på 1 time, altså forrett kl. 18, 1.hovedrett kl. 18.30 og neste hovedrettservering kl. 19. 3 «retter» servert i løpet av 1 time, inkl. 2 taler.
Topics: 83Replies: 1103Jeg mener som Stinis skriver, ja. Kan ikke skjønne hvordan dere da rekker servering av vin, servering av mat, taler, skåler, rydding av tallerker, servering av vin og ny rett på en halv time…
Men kjære vene, mener du/dere dette går i deres bryllup så er jo det veldig fint. Jeg har bare ikke helt trua 😉
Frøken
annonseTopics: 59Replies: 7239Det kommer jo også litt an på hvor mange gjester som er tilstede selvfølgelig, men jeg er nok enig med Rampolina…
– Et kvarter til velkomst er veldig lite… Man skal gjerne hilse på en del av gjestene, mingle pitte litt… Og ikke minst så er dette en tidspunkt for bruden til å pudre nesa litt, gå på toalettet etc… Så jeg ville ha satt av 30 min minst…
Vi var nesten 90 stk og vi hadde 3-retters middag og 9 taler…. Vi brukte nesten 5 timer tilbords, med 15 min pause :usikker:
Topics: 18Replies: 50Takk for mange svar og innspill.
Ser at det kansje kan bli litt knapt med forett og hovedretter, så har derfor lagt inn laang tid til desserten for å «redde» forsinkelser :p
Ellers så blir vi bare 42 stk, og vel 5 servitører…
Får ingen ekstra gjester til kaffe, så om det blir litt forsinkelser, så er det ikke den helt store krisen.
Fotografen er med i kirka, og hvis været er bra skal vi ta bilder 5 min kjøretur fra kirka og 10 min til lokalet, men skal ha møte med fotografen for å få ting avklart 🙂
Topics: 83Replies: 1103Samme som oss, det. 44 gjester, 6 servitører. Lokalet 5 min fra kirken. Likevel ser vår plan veldig annerledes ut enn deres 😉
Jeg er «livredd» for kald mat, at vi ikke er klare til neste servering tidsnok. Men vi skal serveres på tallerken, altså maten blir lagt opp av kokken. Derfor har han vært med på å planlegge tiden her, da..
🙂
Topics: 7Replies: 7405. mai. 2011 kl. 19:36 #128253Ok, jeg har nok misforstått. Det beste er vel kanskje å høre med catering og servitører hva de kan tipse om, dette burde jo de ha vært me på utallige ganger før. Vi var på prøvesmaking i dag, og organisatoren hos cateringen var jo rene bryllupsplanleggeren 😁 Og det var en han!!
http://28magnoliaavenue.blogspot.com/
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.