Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Trenger tips til koldtbord…

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Trenger tips til koldtbord…

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Trenger tips til koldtbord…

  • Dette emnet har 8 svar, 7 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av hejorgen.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 26
    Replies: 104
    Aila
    26. mai. 2009 kl. 06:13 #1346

    Vi skal ha koldtbord i bryllupet som vi ska lage sjøl…

    Har laga masse koldtbord før, e liksom det vi like å servere når vi har store selskap.. hadde det senest i dåpen til min sønn i april…

    Men trenger litt tips om noe «nytt» vi kan servere.. ???

    Her er litt av det vi har tenkt å ha me:

    Ovnsbakt laks/ørret

    Krydderlaks m/ fruktsalat

    Røykalaks m/eggerøra

    Potetsalat

    Spekemat

    en Druesalat

    Kalkun om vi får tak i (fant ikke til dåpen)

    Har snakket om varme kjøttkaker og erterstuing til å ha på brødskive.

    Kjem plutselig ikkje på meir i farta…

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 99
    Replies: 2756
    Roger
    26. mai. 2009 kl. 08:05 #47244

    Uskrelte reker

    Roastbeaf / løk / remulade

    Oster

    Kanskje ikke de råeste forslaga men.. godt er det! 🙂

    Settings
    Topics: 4
    Replies: 26
    Smaragd
    26. mai. 2009 kl. 16:09 #47382

    Kyllinglår (det som forsvinner raskest når vi har koldtbord)

    Pasta salat

    Div pålegg

    Vanlig mixet grønn salat

    Devilled eggs (Knall godt)

    Skal hyle ut hvis jeg kommer på noe mer!

    Settings
    Topics: 200
    Replies: 19912
    Trone
    26. mai. 2009 kl. 16:14 #47389

    Noe skalldyr?

    Spekemat?

    Sier hun som skal ha begge disse tingene som buffet i bryllupet sitt, hehe!! 😂

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    26. mai. 2009 kl. 16:15 #47391

    Synes det er godt med litt sort kaviar og hakket rød løk til

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    26. mai. 2009 kl. 16:17 #47392

    Waldorfsalat

    Settings
    Topics: 13
    Replies: 628
    kris
    26. mai. 2009 kl. 18:00 #47438

    Her er det vi skal ha:

    *Brød – loff +speltbrød/rundstykker

    *Smør –

    Røkelaks –

    Reker, crabsticks og krepsehaler, blåskjell pyntet med salat tomat og sitron

    *Ostefat- brie, Castello, port salut, kremost, kirsebærost, camembert, royal blue, jarsberg i terninger, stjernefrukt, fiken, druer, paprika, stangselleri

    *Kjeks- kaptein, ritz, start,

    *Fruktfat- druer, vannmelon, jordbær, kiwi, honningmelon

    *Spekemat – spekeskinke x 6 pk , morrpølse x 3 pk, salami x 3 pk , kalkunsnacks x 3 pk

    Skinkepålegg, kalkunpålegg

    Kjøttboller i salsa saus

    Kyllinglår

    Kyllingspyd

    Kabaret

    Eggerøre

    Eggesalat

    Karbonader m/stekt løk

    Salat- grønn

    Pastasalat med skinke

    Gresk salat

    Roastbiff

    Italiensk salat

    Grønnsaker og dip

    Hel kokt ørret

    Potetsalat

    Settings
    Topics: 26
    Replies: 104
    Aila
    26. mai. 2009 kl. 18:31 #47452

    «Trone» wrote: Noe skalldyr?

    Spekemat?

    Sier hun som skal ha begge disse tingene som buffet i bryllupet sitt, hehe!! 😂

    Spekemat står på lista….

    Uff ja det va de der skalldyan ja… hehe.. har aldri smakt sånt, veit ikkje heilt kor eg får tak i sånne her oppe… hehe 😂

    Settings
    Topics: 44
    Replies: 1077
    hejorgen
    12. okt. 2009 kl. 17:20 #64177

    «kris» wrote: Her er det vi skal ha:

    *Brød – loff +speltbrød/rundstykker

    *Smør –

    Røkelaks –

    Reker, crabsticks og krepsehaler, blåskjell pyntet med salat tomat og sitron

    *Ostefat- brie, Castello, port salut, kremost, kirsebærost, camembert, royal blue, jarsberg i terninger, stjernefrukt, fiken, druer, paprika, stangselleri

    *Kjeks- kaptein, ritz, start,

    *Fruktfat- druer, vannmelon, jordbær, kiwi, honningmelon

    *Spekemat – spekeskinke x 6 pk , morrpølse x 3 pk, salami x 3 pk , kalkunsnacks x 3 pk

    Skinkepålegg, kalkunpålegg

    Kjøttboller i salsa saus

    Kyllinglår

    Kyllingspyd

    Kabaret

    Eggerøre

    Eggesalat

    Karbonader m/stekt løk

    Salat- grønn

    Pastasalat med skinke

    Gresk salat

    Roastbiff

    Italiensk salat

    Grønnsaker og dip

    Hel kokt ørret

    Potetsalat

    Mmmm fruktfat og ostefat høres helt fantastisk ut 😀 Og hadde jeg ikke nettopp spist middag så hadde nok resten fristet også, hehehe :mrgreen:

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search