Trenger tips til koldtbord…
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Trenger tips til koldtbord…
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Trenger tips til koldtbord…
- Dette emnet har 8 svar, 7 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av
hejorgen.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 26Replies: 104
Vi skal ha koldtbord i bryllupet som vi ska lage sjøl…
Har laga masse koldtbord før, e liksom det vi like å servere når vi har store selskap.. hadde det senest i dåpen til min sønn i april…
Men trenger litt tips om noe «nytt» vi kan servere.. ???
Her er litt av det vi har tenkt å ha me:
Ovnsbakt laks/ørret
Krydderlaks m/ fruktsalat
Røykalaks m/eggerøra
Potetsalat
Spekemat
en Druesalat
Kalkun om vi får tak i (fant ikke til dåpen)
Har snakket om varme kjøttkaker og erterstuing til å ha på brødskive.
Kjem plutselig ikkje på meir i farta…
Topics: 99Replies: 2756Topics: 4Replies: 26Topics: 200Replies: 19912Frøken
annonseTopics: 550Replies: 13860Topics: 550Replies: 13860Topics: 13Replies: 628Her er det vi skal ha:
*Brød – loff +speltbrød/rundstykker
*Smør –
Røkelaks –
Reker, crabsticks og krepsehaler, blåskjell pyntet med salat tomat og sitron
*Ostefat- brie, Castello, port salut, kremost, kirsebærost, camembert, royal blue, jarsberg i terninger, stjernefrukt, fiken, druer, paprika, stangselleri
*Kjeks- kaptein, ritz, start,
*Fruktfat- druer, vannmelon, jordbær, kiwi, honningmelon
*Spekemat – spekeskinke x 6 pk , morrpølse x 3 pk, salami x 3 pk , kalkunsnacks x 3 pk
Skinkepålegg, kalkunpålegg
Kjøttboller i salsa saus
Kyllinglår
Kyllingspyd
Kabaret
Eggerøre
Eggesalat
Karbonader m/stekt løk
Salat- grønn
Pastasalat med skinke
Gresk salat
Roastbiff
Italiensk salat
Grønnsaker og dip
Hel kokt ørret
Potetsalat
Topics: 26Replies: 104Topics: 44Replies: 1077«kris» wrote: Her er det vi skal ha:
*Brød – loff +speltbrød/rundstykker
*Smør –
Røkelaks –
Reker, crabsticks og krepsehaler, blåskjell pyntet med salat tomat og sitron
*Ostefat- brie, Castello, port salut, kremost, kirsebærost, camembert, royal blue, jarsberg i terninger, stjernefrukt, fiken, druer, paprika, stangselleri
*Kjeks- kaptein, ritz, start,
*Fruktfat- druer, vannmelon, jordbær, kiwi, honningmelon
*Spekemat – spekeskinke x 6 pk , morrpølse x 3 pk, salami x 3 pk , kalkunsnacks x 3 pk
Skinkepålegg, kalkunpålegg
Kjøttboller i salsa saus
Kyllinglår
Kyllingspyd
Kabaret
Eggerøre
Eggesalat
Karbonader m/stekt løk
Salat- grønn
Pastasalat med skinke
Gresk salat
Roastbiff
Italiensk salat
Grønnsaker og dip
Hel kokt ørret
Potetsalat
Mmmm fruktfat og ostefat høres helt fantastisk ut 😀 Og hadde jeg ikke nettopp spist middag så hadde nok resten fristet også, hehehe
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.