Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Trones Horn

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Trones Horn

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Trones Horn

  • Dette emnet har 16 svar, 5 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av Trone.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 133
    Replies: 2765
    Jannicke
    27. mai. 2009 kl. 18:18 #1362

    kan ikke bare legge det ut på skravletråden vettu, frøken (snart fru)

    Vær oppmerksom på det Trone glemte å sjekke.. de skal heve sånn omtrent INNMARI lenge. Les oppskrift gjennom først

    Fylte horn. *fyll hva du vil*

    Ingredienser

    18 skiver kokt skinke

    36 skiver hvitost

    2 stk egg til pensling

    Evt. 2 dl sesamfrø eller valmuefrø til pynt

    Gjærdeig:

    1 kg hvetemel

    1 pose tørrgjær

    2 ss sukker

    1 ts salt

    65 g margarin

    2 ½ dl melk

    2 ½ dl vann

    Slik gjør du:

    Deigen gir ca 18 horn.

    1. Ha alt det tørre i en bolle. Smelt margarin, ha i væske og varm det til 37 °C.

    Rør væsken godt inn i melblandingen. La deigen heve i 1 time, slå ned deigen og la den heve 1 time til.

    2. Del deigen i tre. Kjelve ut runde pizzadeiger. Del dem i seks trekanter.

    Ha på skinkeskive og osteskive og rull hver trekant i sammen med den breieste delen først.

    3. Legg hornene på et stekebrett med bakepapir. La dem heve i ca 20 minutter.

    4. Pensle med vispet egg og strø over sesamfrø. La dem steke på 200 °C i 15-20 minutter til de er gylne. Avkjøles på rist.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    27. mai. 2009 kl. 18:43 #47759

    Hahahahhahha!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja, pass på!!! Heheh!!

    Og jeg må si at jeg syntes det var lite mel som skulle oppi. Deigen ble veldig bløt, så jeg måtte hive oppi litt til enn det som stod i oppskriften.

    Jeg hadde planer om å legge ut oppskriften, men måtte få blandet samme alt først 🙂 Jeg lagde nemlig dobbel deig. Jadda!! Hehehehe!!! Så nå står den i dusjen til første heving! 🙂 🙂 Tvi tvi!!

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    27. mai. 2009 kl. 21:45 #47815

    Nå er jeg ferdig! 🙂 🙂 Har siste brettet i ovnene nå. Og jeg skal lover dere de var gode!! Åh!!! 😃 😃

    Men ett siste tips; Hvis dere skal lage de, så beregn goood tid, hehe!!!!

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 2504
    Sørlandsbrud_09
    28. mai. 2009 kl. 06:50 #47844

    Hørtes dødsdigg ut, men tar aaaalt for lang tid for meg….alt for utålmodig ☺

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    28. mai. 2009 kl. 06:53 #47847

    I og med at deigen skal heve så blir deigen for det første stoooor, hehe!! Og hornene blir kjempeluftige! Fantastisk gode!

    Men jeg må si at det var vanskelig å kjevle den ut, så jeg gav opp å lage horn, jeg lagde pølseliknendes greier jeg, hehe!!

    Og lag de små, for de hever noe villt i ovnen, heheheh!!!!

    Jeg penslet de med egg og melk og hadde grovt havsalt og urter på. Sykt digg!! 🙂

    Settings
    Topics: 133
    Replies: 2765
    Jannicke
    28. mai. 2009 kl. 07:07 #47855

    Hørtes helt fantastisk ut, men som Sørlandsbrud glemte de bort meg når de (eller evnt han) delte ut tålmodighet – så det eier jeg ikke.

    Kan du sende en i posten til meg istedet, Trone?? har sååå lyst å smake 😀

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    28. mai. 2009 kl. 07:12 #47858

    Tålmodighet, som om jeg har det!! Hehe!! Er jo bare fantastisk at jeg «klarte» å vente 9 mnd på en fødsel, hehhe! 😂

    Jaja, skal sende jeg! Hva smak vil du ha? 🙂 Sender en av hver jeg 😉

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 2504
    Sørlandsbrud_09
    14. okt. 2009 kl. 11:11 #64325

    I dag har jeg kanskje tålmodighet til å lage disse? Hjemme likevel… Basselusker blir vel stekt bort? Jeg mener så jeg kan servere dem til andre uten å smitte 😂

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 2504
    Sørlandsbrud_09
    14. okt. 2009 kl. 11:17 #64326

    trekker det tilbake…..leste oppskriften en gang til….. :skrekk:

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    14. okt. 2009 kl. 15:00 #64353

    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 118
    Replies: 2914
    katrine
    14. okt. 2009 kl. 22:06 #64384

    To timer 😯 jaja de høres jo gode ut så det kan jo hende jeg får tid en gang til uka 😂

    Nei disse skal jammen prøves altså :mrgreen:

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 2504
    Sørlandsbrud_09
    15. okt. 2009 kl. 09:21 #64396

    😳 fant meg en litt kjappere oppskrift jeg…. 😃

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    15. okt. 2009 kl. 13:35 #64407

    «Katrine» wrote: To timer 😯 jaja de høres jo gode ut så det kan jo hende jeg får tid en gang til uka 😂

    Nei disse skal jammen prøves altså :mrgreen:

    De er absolutt verdt ventetiden altså!! Himmelsk gode!! 🙂 🙂

    Settings
    Topics: 7
    Replies: 130
    Fjellrypa
    16. okt. 2009 kl. 10:54 #64437

    Et lite tips til dere utålmodige; :mrgreen:

    Lag deigen om kvelden, la den stå kjølig natten over, da har den hevet en gang når du våkner, slå den ned, gå på badet, og så kan de bakes ut og er helt ferske til en sen frokost……nam

    Lager også kringledeig på denne måten…..

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 21
    Replies: 2504
    Sørlandsbrud_09
    16. okt. 2009 kl. 13:25 #64448

    oooo – lurt!!

    Settings
    Topics: 118
    Replies: 2914
    katrine
    18. okt. 2009 kl. 17:30 #64583

    Jaaaa smaaart [smilie=love0029.gif]

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    18. okt. 2009 kl. 20:01 #64621

    Forsåvidt ett godt råd! 🙂 MEN, ha en stooooooor nok bolle da!!! For deigen hever seg utrolig utrolig mye!! Mye mer enn hva man skulle trodd. Jeg vet ikke om jeg hadde turd å hatt den natten over i kjøleskapet, ikke at jeg hadde hatt plass til det heller 😂 Men det blir gigantisk.

    Og så skal den jo heve to ganger over en periode hver gang. 🙂

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search