Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vin til maten

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Vin til maten

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Vin til maten

  • Dette emnet har 3 svar, 4 deltakere, og ble sist oppdatert 14 years ago av andreaho84.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 18
    Replies: 50
    SnartBrud
    06. mai. 2011 kl. 08:05 #7392

    Beklager alle innleggene, merker det begynner å nærme seg og det er MYE jeg lurer på…

    Og ingen har jo bedre kunnskap enn dere 😉

    Men altså, menyen vår består av gravlaks til forrett, kalvestek til hoved og Dronning Maud til dessert..

    Må vi ha både hvitvin og rødvin til hver rett, eller holder det med f.eks bare hvitvin til forretten?

    (har selvfølgelig vann, brus og øl til rettene i tillegg)

    Og hvor mange sorter vin må vi ha til festen etterpå?

    Er det nok med en kraftig og en mild?

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    06. mai. 2011 kl. 08:58 #128283

    Vi skal jo ha bryllupet på en restaurant og da får gjestene vinanbefalingene til maten, går de ikke for den, så får de brus/farris/vann i steden for.

    Hadde jeg vært deg, hadde jeg valgt meg ut en god hvitvin som går til laksen, en god rødvin som går til kalvesteken og en dessertvin som går til desserten. Hadde ikke begynt å rote med flere sorter.

    Under festen hadde jeg nok valgt å gå for en vin rødvin og en hvitvin. Da en rødvin som ikke var for kraftig, men ikke for mild heller.

    Vet ikke om dette hjalp deg noe

    Settings
    Topics: 65
    Replies: 6972
    Gitte
    06. mai. 2011 kl. 11:27 #128292

    «Stavangerpar» wrote: Vi skal jo ha bryllupet på en restaurant og da får gjestene vinanbefalingene til maten, går de ikke for den, så får de brus/farris/vann i steden for.

    Hadde jeg vært deg, hadde jeg valgt meg ut en god hvitvin som går til laksen, en god rødvin som går til kalvesteken og en dessertvin som går til desserten. Hadde ikke begynt å rote med flere sorter.

    Under festen hadde jeg nok valgt å gå for en vin rødvin og en hvitvin. Da en rødvin som ikke var for kraftig, men ikke for mild heller.

    Vet ikke om dette hjalp deg noe

    Signerer Stavangerpar her. Vil de ikke ha den vinen dere har bestemt så tar de øl eller mineralvann i stedet.

    Settings
    Topics: 9
    Replies: 19
    andreaho84
    06. mai. 2011 kl. 12:26 #128295

    Vi skal ha bare en type rødvin og en type hvitvin. Hjemmelaget plommelikør til desserten. 😀

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search