4ever
Registreringsdato: 30. sep 2012
Startede emner: 44
Forumsvar totalt: 613
Har forumrolle: Deltaker
Startede emner: 44
Forumsvar totalt: 613
Har forumrolle: Deltaker
Har vel egentlig følt at vi har hatt god kontroll på alt, men nå kjenner jeg at det virkelig nermer seg.
Kjolene mine har jeg hatt klare siden jeg fikk dem da vi forlovet oss og brudepikekjolene har også vært klare en stund nå. Må bare finne en til da vi bestemte oss for å ha med ei lita prinsesse til. Og gutta + min forlovede må få seg klær.
Kirke og lokale er booket for en god stund siden, samt toastmaster.
Nå har jeg endelig bestemt meg for hvordan innbydeleser og bordkort skal se ut og er klar til å lage dem. Må bare få snakket med lokalet om når vi kan sende gjestene dit til velkomstdrink. Så kan teksten i innbydelsene gjøres helt ferdig.
Fotograf skal mitt søskenbarn ta seg av og filming skal min bror ta seg av, så det er også ordnet.
Tenkte å sende ut innbydelsene i slutten på april med svarfrist 2 måneder før bryllupet. Da sender vi også papirene som må sendes inn.
Vi må bestemme oss for hvilken mat vi vil ha. Men føler vi har det meste i boks nå.
Jeg skal bytte kjole etter vielsen eller kanskje etter maten. Det ser jeg litt an hva som passer.
Min kjære kjøpte jo to mega-flotte kjoler til meg som jeg fikk da jeg sa ja, og jeg klarer ikke å bare bruke en av dem. Den jeg skal bruke i kirka er elfenbenshvit og laaaangt slep og underskjørt som gjør den stor i skjørtet om dere skjønner hva jeg mener. Den andre er champanje farget og har mindre slep og er ikke så stor av seg. Lettere å håndtere på dansegulvet.
Vi har også snakket om en litt kortere mer sexy kjole til helt sent på kvelden, men det er ikke bestemt enda da vi ikke har funnet DEN rette kjolen.
Vi har ikke bestemt at slik SKAL det være, vi får nesten se det litt an også i forhold til hvor mye tid det er til bytte av antrekk i løpet av dagen. Det kan like godt være at jeg ikke skifter i det hele tatt. 🙂
«Hildemor» wrote: Har vært oppvokst med pinnekjøtt, poteter, kålrabistappe og sjyen fra pinnekjøttet. De siste julefeiringen har vi vært hos svigers og de har heldigvis samme tradisjon. 1. dag lager jeg svineribbe 😀
Slik har jeg også vokst opp med, og vi har det slik enda. Det er bare hvis sambo sin søster skal være hos oss julaften at vi har begge deler. Hun liker ikke pinnekjøtt.
Nå gleder jeg meg virkelig til julematen. Bare av å lese her kjenner jeg at det kribler i ganen 🙂
Du finner den også på e-bay, men de varierer veldig i pris har jeg sett, alt fra £22 til £30 + porto på ca £7 til £8.
Uansett blir det billigere enn 400,- de jeg har sett hvertfall 🙂
Henne vet jeg skal ha £7,99 i port. Mailet henne i går 🙂