Annerei
Startede emner: 20
Forumsvar totalt: 709
Har forumrolle: Deltaker
Forumsvar Lagt Inn
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709Frøken
annonseTopics: 20Replies: 709«Stian og Gitte» wrote: Jeg tror nok også det gjør seg med en fancy skrifttype! Blir med ett mye finere da.
Av den lille erfaringen jeg har med menyer så har det stått hvilken vin som er valgt ut til hver rett. Brus-slag er ikke like spennende, og det spør folk seg frem til uansett. Dessuten er det jo fint for gjestene å kunne se hvilken vin de har drukker (hvis dere bruker karafler uten etikett) dersom de liker den godt og ønsker å kjøpe den selv senere.
Jeg likte forøvrig denne utgaven :
(lånt fra http://evangeline.fehr.no/wed/bryllup_meny.htm)
Forrett
Skalldyrsymfoni
Ikke dom ide 😀 Nå har jeg litt å spekkulere i 😀 😀
Scampi og sjøkreps sammen med blåskjell, reker og
krepshaler marintert i en dressing av olivenolje og sitrusfrukt.
Vin: Chateau Carsin 1998
Hovedrett
Helstekt Kalvefilet
Mør og fin kalvefilet krydret med friske urter
som serveres med en skogsoppsaus.
Fløte gratinerte poteter
Vin: Chateau L’ Ermitage Costieres de nimes 1998
Dessert
Grand Dessert
Friske eksotiske frukter serveres med sitronmelisse,
hjemmelaget vaniljeis, kiwicoulis og bringebærcoulis.
Vin: Villa Moscatel 1998
Altså at man lager et slags navn på retten først og så forteller man hva den består av etterpå
Topics: 20Replies: 709«vanilla81» wrote: Finner du en fin skrifttype, og fargene har du alt.
Er arkene lilla eller hvite? (tenkte på en eventuell ramme rundt menyen som Mita foreslo:) )
Bakgrunnen blir hvit med ett lilla ark oppå der tekst står, så det hvite blir som en ramme.
Høres lekkert ut med sølvramme (eller gull for de det passer for), men vi skal kombinere meny med bordkort ved at navnet står nede på menyen.
😀
Topics: 20Replies: 709«vanilla81» wrote: Fikk 2 grønne ting jeg også i dag 🙂
Men jeg hadde glemt å notere velkomsttale og takk for maten tale,og de er ok, så da har jeg 4, takket være deg, hva skulle vi ha gjort uten deg her inne Trone??
Signerer denne, hva skulle vi gjort uten Trone…
Jeg hadde også glemt velkomsttalen. Får satse på at sambo ønsker velkommen [smilie=teeth.gif]
Topics: 20Replies: 709«vanilla81» wrote:
Mita wrote:Annerei wrote:Hva med drikke som serveres til, er det vanlig å skrive det under hver rett som serveres??Dette lurer jeg på óg.. 🙂
Jeg tror det er vanlig ja. Tenker når en har en bestemt type kjøtt, informere om eventuell vin som blir servert til, er jo ikke sikkert alle liker vin heller da, noen som foretrekker brus, noen vil ha øl, og andre igjen isvann. Så på den andre siden kan det kanskje bli litt mye også da :-k
Når jeg tenker meg om… tror også det er vanlig at drikke står under. – Dvs de viner som er valgt ut. Isvann og brus tror jeg ikke er vanlig å sette på menyen [smilie=drugged.gif]
Topics: 20Replies: 709«vanilla81» wrote: Hørest hvertfall utrolig godt ut da, spørr du meg. Hva har dere til forrett da? (dersom dere har det)
Det med å gjøre den spennende, hva med å gjøre utseende på den litt elegangt? Finn en fin skrifttype du vil bruke og farge som er opp i mot fargetemaet deres?
Eventuelle bilder?
Vi skal ha champignonsuppe til forrett.
Mulig du har rett at det blir spennende når jeg får valgt en fin skrifttype.
Vi skal ha menyene på ark med vårt fargetema (de blir hvite og lavendel) 😂
Topics: 20Replies: 709Vi skal ha nattmat. Har valgt pølse med brød som vi serverer ca kl. 01.00. Men da har vi kun kaker til kaffen. Hvis vi ikke skulle hatt nattmat syns jeg vi måtte hatt snitter til kaffen – vi har ca 30 stk som kommer til kaffe og festen og de trenger nok litt mat utpå. Antar middagsgjestene også er sultne til da.
Frøken
annonseTopics: 20Replies: 709Jeg ville sjekket litt mer var jeg deg. 22 500 er ALT for mye…
Vi skal ha en trubadur som har ett veldig bredt reportoar. Både gammelt og nytt.
Vi betaler 6500 for 4 – 4,5 timer, i tillegg får vi disponere anlegget hans til å spille taffelmusikk under middagen.
Topics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709Hm… kjedelig det der. Skjønner du er frustrert nå.. [smilie=hihi.gif]
Jeg ville sett meg litt rundt og avventet den fra ebay som Lisa foreslår.
Det er vel også mulig å leie fra brudesalonger? og brudesalongene har jo ikke sommerstengt, ikk de her oppe i allefall.
Du får prøve å puste rolig (selv om jeg vet det ikke er lett) og satse på at det ordner seg.
Lykke til! 😎
Topics: 20Replies: 709Frøken
annonseTopics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709Jeg har heller ikke erfaring 😀 Men jeg støtter StinaS ang dette med kjole. Kan bli mye med en
klassisk brudekjole til en enkel sermoni. Du vil antakelig ende med å ha den på i 2-3 timer… Jeg ville valgt en enklere kjole som du også antyder som jeg kunne ha på meg hele kvelden hvis dere går ut å spiser el.l. Lykke til med planleggingen 😀
-
ForfatterInnlegg