Annerei
Registreringsdato: 13. jan 2010
Startede emner: 20
Forumsvar totalt: 709
Har forumrolle: Deltaker
Startede emner: 20
Forumsvar totalt: 709
Har forumrolle: Deltaker
Vi skal jo feire brylluppet på gården vi bruker som fritidsbolig, så hos oss blir det fullt av folk både i huset og utenfor i campingvogner. Så vi er tenkt å finne oss en rorbu etc ett stykke unna vi kan stikke av til 😂
Hotell frister ikke. Jeg bor på hotell alt for mange netter i året så vi foretrekker ett stille sted for oss selv der vi kan sitte på verandaen og nyte ett gl hvitvin og se på midnattsola 🤗 🤗
Tror de fleste drikker rødvin til maten. Hva som går etterpå kommer jo litt ann på. Har en følelse om at unge drikker mer hvitvin enn de som er litt gamlere.
Vi har beregnet at det går endel vin under festen også.
Det er noen i en annen tråd her som beregnet antall glass pr kartong (mener tallet var 26) Hvis du da beregner 3 glass rødvin pr person til middag vil du trenge 6 kartonger med rødvin. Så er det jo bare å ha en kartong eller to med hvitvin også, så har du i alle fall nok. 😂
«Hildemor» wrote:
gledesei wrote:Vi skal ikke ha noen «papirer» på bordet, synes det blir rotete og ødelegger stilen. Vi skal ikke ha sanger heller, med mindre noen andre har lyst til å skrive, og det er det nok sjanse for 🙂Vi har imidlertid tenkt å lage «kjentmannskompendie» (LAIVuttrykk 🙂 ) med beskrivelse av alle, som:
Anne&Børre – brudens foreldre
Siv&Bjørn – brudens venner fra folkehøyskolen
Anne&Rune-brudens kunstneriske og kreative venninne fra høyskolen og høyre hånd på strikkeforum og hennes svært kunnskapsrike og kreative mann.
Hvordan skal dere presentere dette da hvis dere ikke skal ha det skriftlig?
Hos oss presenterte toastmasteren alle gjestene på rim,skikkelig kult.
«Tone Marie er Hildes skjønne forlover med stil og Erik er hennes mann som før du vet ordet av det har solgt deg en bil» og «Tore er brudgom og no gift og stelt, en lykkelig bonde i byggefelt».
Var jo 85 gjester så det tok sin tid men vi lo så vi grein 😂
Hildemor: Dette hørtes artig ut. Må gjøre ett forsøk 😀
Vi har egentlig ikke tenkt på det enda, men kanskje en liten pause mellom hovedrett og dessert på 10 – 15 min. Tror vi skal ta det opp med toastmaster slik at hun styrer det. Har ikke helt sans for at «halve selskapet» plutselig forsvinner ut midt i ett måltid for å røyke. – Har selv røykt, men ser først nå når jeg har sluttet hvor domt det ser ut 😎
Nå har vi ikke mange store talere i våre familier, så tror ikke middagen skulle trekke så veldig ut.
«angel82» wrote: Her er vår liste over alkohol holdig drikke til 40 stykker. Syns dere det er lite?
150 bokser øl
26 flasker rødvin-til hovedretten
3 flasker cognac
3 flasker baylis
1 flaske wiskey
1 flaske gin
2 flakse midori
4 flaske bacardi razz
2 flaske bacardi lemon
3 kartonger hvitvin
10 flaske hvitivin- til forrett
1 kartong rødvin
5 flaske ferixnet cordon negro brut 1 flaske=150cl skal være til velkomstdrinken
2 flaske peachtree
6 flaske vodka
i tillegg kommer jo brus og de som ønsker det får øl til middagen 😀
Jeg vil tro dette holder. Fordelingen kommer jo litt ann på gjestene. Mener vi har noe av samme mengden totalt, men har mindre «sprit holdig drikke» og mer rødvin. – Men så er våre gjester «rødvins drikkere» [smilie=teeth.gif]