Annerei
Startede emner: 20
Forumsvar totalt: 709
Har forumrolle: Deltaker
Forumsvar Lagt Inn
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709
«MrsBtobe» wrote:
Rampolina wrote:Men om de skal hente seg en flaske med brus og plassere på bordet, hva er da problemet med at flaskene står der fra før? Det ender jo egentlig med det samme..Jeg ville gått for å sette flaskene på bordet (0,5l vel og merke).
Jeg tenker sånn at det sikkert ikke er så mange som kommer til å drikke brus?
Skal man først sette brus på bordet så må man jo sette et lite utvalg fordelt utover hele bordet, og så kan det hende at bare to eller tre tar seg en flaske.
Setter man alle flaskene ut med en gang så står det kanskje 15-20 flasker på bordet, mens man egentlig bare hadde trengt 5 for eks, skjønner?
Det er jo egentlig bare flisespikkeri 😂 egentlig bare smak og behag.
Jeg ville bare ikke gjort det selv fordi jeg synes ikke det ser pent ut med flasker på bordet og jeg synes det tar mye oppmerksomhet fra pynten som man kanskje har lagt endel penger i.
Jeg er helt enig med det. Jeg ville følt at brusflasker på bordet ødela pynten. – Nå er nok jeg noe (veldig) pirkete når det gjelder borddekking og pynt. Første inntrykket får en jo når en kommer inn. Om det når en sitter ved bordet blir satt en flaske på bordet gjør ikke det noe. Vi blir å bruke kartonger med vin, men blir å fylle den over i karafler for servering. [smilie=king.gif]
Frøken
annonseTopics: 20Replies: 709Vet ikke hva som er vanlig.
Kokk leier vi fra cateringselskapet vi får mat fra.
Vi skal ha 2 servitører som vi også skal spørre om kan stå i baren om kvelden.
Har tenkt på rundt 1500 til de hver siden det blir mange timer. Hvis de kun skulle servert til middag har vi tenkt på 1000 kr.
Toastmaster vil få en gave fra oss, vet ikke riktig hva enda.
Topics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709Frøken
annonseTopics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709«siljeogroar» wrote: vi har tenkt til å prøve å lage selv… har tenkt til å henge de på «stolpene» i kirka… og gi noen i oppdrag om å ta de med til lokalet og henge de der 🙂
kan få se bilde av hva vi har tenkt 🙂 jeg har ikke prøvd å lage de enda, men ser veldig enkelt ut ihvertfall 🙂
Takk for mange gode tips:) Dette likte jeg spesielt godt!
Topics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709Takk for alle gode tips og gode linker. At jeg har vurdert kort kjole er egentlig at jeg er redd for å ødelegge den hvis den blir «slept» mye ned i gresset. Men mulig jeg bekymrer meg for mye 😀 Kjolene som er lagt ut her som når midt på leggen syns jeg var knallfine [smilie=aiwebs_017.gif]
Topics: 20Replies: 709Frøken
annonseTopics: 20Replies: 709Topics: 20Replies: 709Jeg er enig med dere som ikke ser noe galt i å ha koldtbord i ett bryllup. Som flere skriver her, Kodltbord er så mangt. De koldtbordene jeg har vært med å servere har absolutt ikke hatt preg av «bare pålegg»… Er også enig i at settingen spiller en rolle. Selv har vi ikke bestemt oss helt. Vi skal ha feiringen utendørs på ett gammelt gårdsbruk så vi diskutterer enda om vi skal ha koldtbord eller 3 retters. (Har leid stort party-telt) Har vi leid oss lokale på ett hotell el.l. ville antakelig valget falt på 3-retters, men nå er vi litt usikre.
-
ForfatterInnlegg