Vi har 15 kasser øl, 44 flasker rødvin til middag, 24 med hvit, 5 x 3 liter rødvin til kvelden, 5 x 3 liter hvitvin til kvelden, 2 kasser smirnoff Ice, en del flasker baileys ( 7 flasker som skal fordeles på desserten og kvelden), 4 liter cognac (fordeles på dessert og kveld) + 20 liter sprit (alt for mye, men det er sånn som pappa har). Vi blir 84 til middag og 98 til kaffi.
Har tatt hardt i men får levert inn igjen det vi ikke bruker så da er det bedre å ha for mye.
Jeg synes 1 år i forveien er ganske lenge, Vi brukte knappe 5 mnd på vårt og føler vi har hatt god tid.
Men det er jo noen steder en må være tidlig ute å bestille lokale og sånt, så det er jo på en måte greit.
Men kjole og undertøy og slike ting hadde jeg nok venta til det nærmet seg ja.
Noe med vin.
Han liker ikke gull og glitter og fotballtur har han fått før, kunne gitt en eller annen reise da, men han er over gjennomsnittet interesert i vin så da tenker jeg å finne på noe med det.
Enten en sånn «grunnpakke» med viner til en vinkjeller eller agregat til temperering siden han skal bygge vinkjeller/rom når vi skal bygge hus. PRoblemet er bare hvor vi skal lagre vinen i mellomtiden…
VInkurs blir det nok også, et skikkelig et, ikke bare sånn basis kurs. Dette til oss begge selvfølgelig, så vi kan gjøre det sammen 🙂
Høres jo ut som det kan skje når som helst da 🙂 2 uker før vårt bryllup skal vi i et annet bryllup så da gjenstår bare helga før, og nå i juni og juli er nesten alle helger booka, så da blir det enten 1 uke før bryllupet eller ila juni/tidlig juli.
Spennende altså!!! men det er jo det som er litt morsomt, at en går rundt og er litt spent på om det skjer noe 😁