Selvfølgelig 😉
«mariajoerg» wrote: Vi har vært inne på tanken vi også, men da lurer jeg på hvordan dere tenker med servering? Blir det ikke mye rensel og stress når man hele tiden går og henter seg mat…
Nå har vi aldri giftet oss, men har hatt to barndåper og ellers vært i endel familiearrangenment med koldtbord. Syns ikke det har vært noe stress eller problem. Og ikke minst slipper man servitører. Kommer til å ha noen som sjekker at det er mat på fatene osv.🙂
Vi skal ha koldtbord.
Usikker på hva det vil kose fordi vi satser på å kjøpe inn på løpende bånd fremover, detr som kan kjøpes. Men jeg kan liste opp det vi har snakket om å ha 🙂
-Brød/rundstykker
-Potetsalat og waldorfsalat – dette skal vi bestille fra catering
-Spekeskinke/fenalår- ikke så mye fenalår
-Skinke- Kjøper da gildes påske/sommerskinke
-Svinestek
-Karbonader/kjøttkaker m/stekt løk- Håper svigerfar lager kjøttkaker og så kjøper vi disse pakkene med mykstekt løk i butikken
-Kylling – tenkte å kjøpe disse posene med lår og vinger
-Laks – Ovnsteker laks dagen før
-Grønn salat
-En salat m/rømme, drue og purre
-Reker og majones
-Eggerøre
-Røkt laks
– Kanskje vi kommer til å ha pølse m/brød ved siden pga det blir endel barn
Noe tar vi sikkert bort og noe føyes til 🙂
Noen pleier jo å ha en gryterett til, men det kommer ikke vi til å ha. Karbonader/kjøttkaker og kyllingen blir varme innslag. Og snitter syns ikke vi er nødvendig.
Men kommer sikkert til å ha gryterett til nattmat 🙂
Takk for svar 🙂
Jeg har sett litt på dette. Kommer sikkert til og ta ut den ene ringen da. For dette skjørtet har jo tre:
http://dinbryllupskjole.no/index.php?ma … 536ou15fl4
Takk 🙂 Veldig fornøyd med kjolen. Den er veldig meg 🙂
Den er litt lang og ye stoff nede, men det ordner seg med underskjørt 🙂