eriksson
Registreringsdato: 24. okt 2011
Startede emner: 59
Forumsvar totalt: 7239
Har forumrolle: Deltaker
Startede emner: 59
Forumsvar totalt: 7239
Har forumrolle: Deltaker
«Mita» wrote:
eriksson wrote:Åååhhh, gratulerer så utrolig masse, Mita!!! Sååååå koselig!!!! 🤗 🤗 🤗Det der er jo en bryllupsbaby!!! Eller?? 😉
Tusen takk! 😀 Hehe, vi kan nok ikke klare å vri oss unna der! 😂 Det morsomme er at vi faktisk startet å prøve f.o.m bryllupsnatten. Snakk om klaff! 😀 ☺
Herlig!!! 😃 😃 😃
Haha!! Jeg kommenterte akkurat inne på «Termindato-tråden», og sa nettopp at det der måtte jo være en bryllupsbaby!! 😃 😃 Så utrolig koselig, Mita!!! Gratulerer!! 🤗 🤗 🤗
Jeg vil og!!!! 😂 😂
Håper du holder oss oppdatert med hvordan det går med deg! Og kos med med spira!! 😃 😃
Dette kommer nok an på gjestene deres også i grunn… Bor de langt unna, er det mye som må planlegges rundt bryllupet, vet de om datoen fra før…
Vi hadde et «rett frem» bryllup som varte i 1 dag, hvor de som bodde lengt unna måtte kjøre i 1,5 time og alle som var invitert visst om datoen. Sendte ut 1.mars, svarfrist 1 mai og vi giftet oss 12. juni…
Lykke til! 😃
Hvis den 4 rettersen inneholder nok mat til at en godt voksen mann kan bli mett, så hadde jeg gått for det. Hvis ikke så syntes jeg at det blir bedre med 3 rettersen på fat. Greit nok at det er brudeparet som bestemmer, men jeg syntes da at gjestene kan få lov til å bli mette 😀
Selv hadde vi en 3 retters som i utgangspunktet skulle bli anrettet på tallerkenen, men på grunn av at vi visste vi hadde de som var små spiste og de som spiste endel mer, så valgte vi at hver enkel kunne forsyne seg selv…og det fungerte som bare det med tanke på at de vi hadde festen hos var så professjonelle.