Jannicke
Registreringsdato: 18. nov 2008
Startede emner: 133
Forumsvar totalt: 2765
Har forumrolle: Deltaker
Startede emner: 133
Forumsvar totalt: 2765
Har forumrolle: Deltaker
Har bare grillet kalkunfilet før, men her fant jeg noen oppskrifter dere kanskje kan prøve 😀
Ja takk begge deler…
Vi hadde litt samme tanke som dere, men med visshet om at svigerfamilien aldri i livet kom til å komme med penger. Vi satt opp en ønskeliste med diverse glass/tallerkner og slike ting fra Rosendahl, og noe andre ting som vi trengte..
Men dette var før vi visste at min familie allerede hadde betalt halve reisen vår..hehe..
Men tror nok det kan være lurt å ha en liten ønskeliste, det er alltid noen som ikke ønsker å gå penger av ulike grunner, og da er det fint å kunne ha alternativer! 😀
Jeg tror nok det kan fungere, men skal du ha min personlige mening så blir det nok litt rotete. Mulig det fungerer om alle er samme farge.
Til bursdager og slikt er det glimrende!.. men som f.eks til julaften eller nyttårsaften ville jeg nok hatt det litt mer «elegant».. men jeg er innmari kjedelig sånn…
Vi har Rosendahl Grand Cru, og jeg elsker det.. rett og slett fordi det er enkelt og elegant, og jeg da kan dekorere bordet istedet 😉
Jeg har vært på Holmen Fjordhotell, Holmsbu og Tyrifjorden (det heter noe annet, men husker ikke hva)
Sistnevnte var kjedelig, og på «fjellet»
Holmen fjordhotell har fantastisk spa, med kjempeflinke massører og service, de har også en flott restaurant hvor hele den ene veggen er store glassflater med utsikt over oslofjorden.
Holsmbu er også kjempeflott. Litt mer kronglete å komme dit om man ikke kjører egen bil (om det skjærer seg, ring meg – så kan jeg kjøre dere – bor ikke så langt unna)
Men jeg synes faktisk at selve SPA avdelingen er bedre på Holmen Fjordhotell enn Holmsbu, men Holmsbu ligger helt utrolig flott til, og servicen er bra.
Et minus med Holmsbu, er at det har gått konkurs, og at det er nye eiere som skal ta over. Hotellet skal drives på samme måte, med de samme ansatte. Men jeg vet ikke når dette skal skje, så det kan være greit å få sjekket ut – sånn a dere ikke ramler midt i en overtagelse
Her er alt oppe frem til 6 januar. Rett og slett fordi min far har bursdag 5 januar, og han synes det var så koselig med julepynt også på bursdagen, så fra jeg var liten har vi alltid ventet til dagen etter hans bursdag med å ta bort pynten.
Dessuten synes jeg det er koselig at det i alle fall står til etter nyttårsaften.
«Sørlandsbrud_09» wrote: Spennede Trone! Fortell Fortell!! 🙂
Akkurat nå er ikke jula så veldig god blitt for meg enda…. Sitter på jobb, mutters alene og brekker meg. Syns folk kunne sagt at de skulle ha fri da, så kunne jeg kanskje jobbet hjemmefra eller noe – også syns jeg den kvalmen skal forsvinne fort som f. For jeg skal ha julemiddag i kveld og det skal smake godt og jeg skal orke masse. Kutt ut Kvalme!!
Ja, og forresten var jeg en halvtime sen på jobb i tillegg, fordi jeg klarte å kjøre fast Golferøysa mi i denne møkkasnøen som det er blitt over natten med alt regnet. og ikke funka vindusviskerene heller. Så jeg kunne jo ikke kjøre den uansett. Fikk vekka mannen og fått han opp, jo så kjører vi fast storebilen og fordi brøytekisen ikke har giddi å stå opp på julaften. Heldigvis har storebilen litt mer krefter så den klarte å dra seg ut til slutt da, men røysa står der heime i gården på tverka…. Men kl 12 er jul, da er det fri. Julefreden kan senke seg. Jeg gleder meg.
Skal forresten gi «jeg har baby i magen»-pakke til mamma & co og pappa & co i dag – gleder meg! 😃
Nå er det endelig jul for deg også🙂
Så hyggelig med babyimagen pakke.. det blir nok fantastisk. Kos dere masse og litt til.
Her løper jeg mellom stua og kjøkkenet. Ribben skal inn om 30 minutter, skinke og sylte er skåret opp og lagt klart på fat, snart venter dusjen 😀
God jul
45 minutter på 230 grader. med folie… og ca 2-3 dl vann i en langpanne
Så tar jeg av folien, og setter varmen ned til 200 grader i 1,5-2 timer
Akkurat i dag prøver jeg faktisk Hellstrøms variant… du finner oppskriften her:http://www.vg.no/mat-og-drikke/oppskrift/oppskrift.php?id=1886
«Roger» wrote:
Jannicke wrote:…sette oss ned med et glass vin og god kveldsmat. Og selvfølgelig.. Hovemesteren og Grevinnen 😀
Det hørtes ut som den lillejulaften jeg er på vei til hos søster om noen få timer 🙂
Forsmak på juleribba 😃
Hihi… akkurat det vi har ja.. en liten ribbebit står i ovnen nå 😀
Det blir helt sikkert en flott julaften Sizza, den blir akkurat slik dere ønsker den skal være 😀
Selvfølgelig blir det rart, men samtidig må dere jo gjøre det beste ut av det. Dere får feire julen sammen, bare dere to. Jeg vet ikke om noen bedre måte enn å feire med den man elsker – og som skal bli mannen i resten i ditt liv!
Riktig god jul til dere begge 😀