«Sweetheart85» wrote: Hei!
Vi skal ha cirka 60-70 gjester i bryllupet vårt 23. juli. Jeg lurer på hvor mye dere skal betale for maten? Her i Trondheim synes jeg prisene er generelt dyre. Har funnet en kokk som tar oppdrag på si, virker veldig hyggelig og maten virker også bra (har bl. a egenslakta elgkjøtt).
Han tar 375 ,- per person og da har han med seg en assistent på kjøkkenet. MEN, han anrett i utgangspunktet på fat, så hovedretten blir bare servert én gang. Hva synes dere om det?? Er egentlig vant med to ganger jeg da… Kokken påstår at maten er veldig mettende og at det har vært «fiasko» de gangene han har servert to ganger…
Menyer er som følger:
Menyforslag for Anne Fodnes ca 60 gjester
F: Vichy sois ( Kald fransk potet/purreløksuppe.)
Sprøstekt spekeskinke, purreløk, urteolje
H: Kalv på tre vis, eventuelt elg. ( Jeg er selv jeger og har sinnsykt bra elgkjøtt.)
Sommer-ratatouille, asparges, potetpure, timiansauce
Sitrus panna cotta
Jordbærsalat, kryddergranite, jordbær/lakrissauce
Håper på litt tips og råd her inne. Kanskje noen vet om kokker i trondheim????
Cateringfirmaer ligger på omtrent samme pris og maten er litt mer «tradisjonell».
hei:)
hvilken kokk brukte dere? Ble det vellykket?
vi har fått avlysnig fra vår kokk og trenger sårt en kokk til å lage mat i vårt bryllup. eget kjøkken og skaffer servitører selv.
Håper du har tips 🙂