Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

jeanetteb

Registreringsdato: 05. mar 2013
Startede emner: 0
Forumsvar totalt: 1
Har forumrolle: Deltaker
  • Se forumsvar
  • Se startede emner
  • Se abonnementer
  • Se favoriserte emner
  • Send PM


  • Send en PM til jeanetteb
    • Profil
    • Forumsignatur
    • Emner startet
    • Svar opprettet
    • Engasjementer
    • Favoritter
    Search

    Forumsvar Lagt Inn

    • Forfatter
      Innlegg
    • Topics: 0
      Replies: 1
      jeanetteb
      05. mar. 2013 kl. 08:25 #169140

      «Sweetheart85» wrote: Hei!

      Vi skal ha cirka 60-70 gjester i bryllupet vårt 23. juli. Jeg lurer på hvor mye dere skal betale for maten? Her i Trondheim synes jeg prisene er generelt dyre. Har funnet en kokk som tar oppdrag på si, virker veldig hyggelig og maten virker også bra (har bl. a egenslakta elgkjøtt).

      Han tar 375 ,- per person og da har han med seg en assistent på kjøkkenet. MEN, han anrett i utgangspunktet på fat, så hovedretten blir bare servert én gang. Hva synes dere om det?? Er egentlig vant med to ganger jeg da… Kokken påstår at maten er veldig mettende og at det har vært «fiasko» de gangene han har servert to ganger…

      Menyer er som følger:

      Menyforslag for Anne Fodnes ca 60 gjester

      F: Vichy sois ( Kald fransk potet/purreløksuppe.)

      Sprøstekt spekeskinke, purreløk, urteolje

      H: Kalv på tre vis, eventuelt elg. ( Jeg er selv jeger og har sinnsykt bra elgkjøtt.)

      Sommer-ratatouille, asparges, potetpure, timiansauce

      D: Sitrus panna cotta

      Jordbærsalat, kryddergranite, jordbær/lakrissauce

      Håper på litt tips og råd her inne. Kanskje noen vet om kokker i trondheim????

      Cateringfirmaer ligger på omtrent samme pris og maten er litt mer «tradisjonell».

      hei:)

      hvilken kokk brukte dere? Ble det vellykket?

      vi har fått avlysnig fra vår kokk og trenger sårt en kokk til å lage mat i vårt bryllup. eget kjøkken og skaffer servitører selv.

      Håper du har tips 🙂

      Settings
    • Forfatter
      Innlegg

    © 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

    Scroll to top
    • Home
    • Bryllupsforum
    • Bryllupsplanlegger
    Search