Leenah
Registreringsdato: 04. okt 2009
Startede emner: 72
Forumsvar totalt: 931
Har forumrolle: Deltaker
Startede emner: 72
Forumsvar totalt: 931
Har forumrolle: Deltaker
Kjøpte perlene mine på Brudesenteret i Drammen, er nok ikke ferskvannsperler, tror jeg da.
Men rålekre er de,og det er IKKE plastikk, det er det viktigste for meg.
DET bruker jeg ikke i bryllupet mitt altså..
Øredobbene jeg skal ha er ekte perler derimot, og ringene seff
«siljeogroar» wrote: fikk mitt på fredag og prøvde det. Ser ut til at det passer bra til kjolen… MEN den nederste ringen var veldig stor (som han skal være for å passe kjolen) og jeg lurer egentlig bare på om noen har erfaringer med hvordan det er å gå f.eks på do med sånt…???
hehe, tenkt på det jeg også. kanskje en fordel med do midt på gulvet? hihi. 😂 så kunne en bare trædd hele kjolen ned over doen. iiiik
nei, jeg tror kanskje det kan gå av å bare løfte den opp, eller så må en jo tisse på flaske!?? hehehe
tenker mye på hvordan det vil være å sitte til bord i mange timer jeg…
er det vanlig å GI oppgaver til forloveren? Jeg har ikke det, men vet at hun vil hjelpe meg med påkledning og med kjolen i kirken. det som er vanlig. også vet jeg at hun skal holde tale, og utdrikningslag. men det er ting hun tar som en selvfølge, jeg har ikke påagt henne noe som helst. 😛
«gledesei» wrote:
angel82 wrote:Dere som har rundt 100 gjester scrapper dere 100 innbydelser? jeg orket ikke, derfor datascrappa jeg…
Det er veldig få bryllup der gjestene trenger hver sin innbydelse da. Ofte er det en per par, eller familie, så man kan nesten halvere tallet ift. gjester. Vi skal ha 60 gjester, og trenger 35 innbydelserja! vi skal ha 70 ca, men blir 35 innbydelser:)
nattmat kommer vi ikke til å ha. aldri vært i bryllup med nattmat. men så stanser jo feiringen kl 01 her da. da er det visst stengetid for lokalet vi leier.
blir jo masse kaker ol igjen. er noen veldig sultne, kan de jo gå på kjøkkenet og hente seg noe mat, blir sikkert noe til overs.
«Mini» wrote: Så MMF er marsipan?? 😳
marsmellows fondant står det for. er smelta og slikt. oppskrift på nettet.
I USA brukes dette, ikke marsipan. kan minne om det, men er søtere, hvitere og litt mer spretten i konsistensen. veldig godt!
frosting er det også oppskrift på her http://www.wilton.com» onclick=»window.open(this.href);return false;
og maaange fine bryllupskaker med bilder