Vi har planlagt kake etter middagen selv om det er dessert med i middagen. Men det blir en åpning mellom disse to hendelsene siden bord skal ryddes for å få danseplass osv. Regner med av det blir litt fotografering, noen vil ut å lufte seg, ta en røyk toalett(kø) og prate med noen de evt ikke satt tilbords med. Etter kake er det nok greit å se an stemningen for når de fleste har fått kake i seg og dansen starter. Det vil være mulighet for å spise kake hele kvelden tenkte vi da 🙂
Funnet en liten konditor som lever på sitt gode rykte. Kjempe serviceinnstilt! Vi får en kake litt spesiallaget og kjører utradisjonelt ( ikke flere etg, men en stor rektangelkake). Blir bløtkake med vaniljekrem og bringebærmousse tildekt med sugar paste (kritthvit marsipan). For kaka til 50 personer fikk beskjed om at prisen vil ligge på 2000 kroner. Forhørte oss med en annen konditor og de skulle ha 3000-3500 for kaka…