lindakbj
Startede emner: 20
Forumsvar totalt: 3984
Har forumrolle: Deltaker
Forumsvar Lagt Inn
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 20Replies: 3984Topics: 20Replies: 3984
Da va vel eg så bestemte datoen her.
Ville ha bryllupet før eg fylle 30, men ville og ha vert sammen ei stund før me gifta oss.
Forlova oss etter berre 2mnd, og brylluper blir 2år og 2mnd etter forlovelsen.
Ville ikkje ha bryllyp på sommaren, for så gla e eg ikkje i varme 😉
Syns da e et akkurat passe tidspunkt å gifta seg på 😛
Topics: 20Replies: 3984Topics: 20Replies: 3984Topics: 20Replies: 3984Topics: 20Replies: 3984Topics: 20Replies: 3984Me har forlovelsesringane på høgre hånd.
Va ikkje meiningå at me sku bytta ringa når me gifta oss, men eg har mamma og pappa sine ringer, så dei ska me få tilpassa, og setta inn 3 steina inn i min ring.
Spesielle ringa, breie, ca 8mm, masse mønster og i gull.
Desse ska me ta på oss under vielsen.
Ska legga ut bilde av di når me har fått di tebake frå gullsmeden 😉
Topics: 20Replies: 3984Topics: 20Replies: 3984Topics: 20Replies: 3984Topics: 20Replies: 3984«Roger» wrote: Det er også en fin måte å gjøre det på! 😉
Men om bildene er store i Mb – altså tar for stor plass, så vil ikke galleriene ta i mot dem. Da blir det nødvendig å redusere bildestørrelsen i et bilderedigeringsprogram også.
Dette er ikke nødvendig i bryllupsbloggene – der skal det gå helt fint med store bilder – men noen ganger helt nødvendig å gjøre sånn som Sylvia&Bent forklarer over her…
Det går til og med an å ta tak i kanten på bildet i bloggen med musepekeren, og «dra» bilde innover mens musknappen holdes nede. Da kan man justere bildet akkurat riktig i forhold til teksten 🙂
Eg prøvde å legga inn bilde på den måten, men då viste ikkje bildet….
Topics: 20Replies: 3984Topics: 20Replies: 3984Topics: 20Replies: 3984«Stavangerpar» wrote:
lndakbj wrote:Me ska ha treretters med oksesteik og fløtegrtinerte poteter 😛Nå ble jeg nysjerrig,hva skal dere ha til forett og desert?
Til forrett blir da heimalaga kremet blomkålsuppa, nam nam 😉
Og til dessert blir da heimalaga vannbakkels, fylt med vaniljekrem, ei kule vaniljeis og rørte jordbær(saus). Dette blir servert, ferdig dandert på tallerken. 😛
Topics: 20Replies: 3984Topics: 20Replies: 3984 -
ForfatterInnlegg