Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Mariannerichard

Registreringsdato: 24. jun 2010
Startede emner: 2
Forumsvar totalt: 42
Har forumrolle: Deltaker
  • Se forumsvar
  • Se startede emner
  • Se abonnementer
  • Se favoriserte emner
  • Send PM


  • Send en PM til mariannerichard
    • Profil
    • Forumsignatur
    • Emner startet
    • Svar opprettet
    • Engasjementer
    • Favoritter
    Search

    Forumsvar Lagt Inn

    Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 27)
    1 2 →
    • Forfatter
      Innlegg
    • Mariannerichard
      26. jun. 2011 kl. 20:19 #129770

      Jeg forstår godt hva du mener, tenkte hele tiden at jeg lå forholdsvis bra ann, men desto mer jeg pratet med folk, og alle holdt på å si at man bør være ferdig 1 uke før, ble jeg stresset, helt enormt! Har nå fått fikset alt! det er et mirakel, bare budsjettet som har sprekt, men det er stort sett pga at vi har valgt dyrere ting, enn opprinnelig planlagt, som foreksempel live musikk…

      Men stå på nå, så får du plutselig en dag hvor du står og ikke kommer på noe mer, rett og slett fordi du er ferdig.

      Den hadde jeg i går…

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      Annonse
      Mariannerichard
      05. apr. 2011 kl. 15:32 #126644

      lysestaker og høye lys er pent, men ikke praktisk, det ender nesten alltid opp med å være i veien for gjestene. Det er aldri kult å måtte vippe hodet for å se den du prater med, eller han som holder tale fordi det er en lysestake i veien.

      Hadde jeg vært deg, ville jeg bytte ut lysestakene med en enkel vase med noen avkuttete blomster i og den wireren med perler på. Som lys heller ha noen pene kubbelys eller telys.

      Settings
      Mariannerichard
      31. mar. 2011 kl. 13:55 #126405

      vi er begge 21

      Settings
      Mariannerichard
      31. mar. 2011 kl. 13:52 #126404

      Her er det faktisk et unntak.

      Når det er i læremåte har underårige lov til å servere. Så enhver 16/17 åringer har ikke lov. Men om du finner noen som går servitørlinjen på vgs eller lærlinger, har de lov om du får med læreren også.

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      Mariannerichard
      12. mar. 2011 kl. 12:26 #125246

      Jeg bestilte kjole i juni, den kom i februar og den skal brukes i juli. Så det kan være litt lurt og være ute i god tid, hvertfall nå som forholdet mellom Norge og Kina er litt anstrengt.

      Settings
      Mariannerichard
      10. mar. 2011 kl. 09:56 #125123

      Vi har ikke snakket om det, lagt det hele åpent egentlig. Men jeg har bestemt meg for hva jeg skal gi til ham. Det er hverken dyrt, eller varig. Men symbolikken i det er varig. Han skal få trøfler, foie gras og petit pois. som er hans 3 ynglingsting, representerer da et liv sammen i glede, fråtseri og hverdag.

      Settings
      Mariannerichard
      02. des. 2010 kl. 01:32 #118913

      Jeg pleide å tenke slik eg også. Hadde søkt på nettet, og funnet en kjole jeg syntes var fin, og som kostet 3000 kr, men så fant jeg ut at det var litt lurt å prøve noen kjoler her i norge først, for å sjekke om den typen kjole i det hele tatt ville se bra ut, og hvilken type passform jeg burde ha, den 3 kjolen jeg prøvde, eller noe slikt:/ bare strålte jeg i. Alle så det og jeg følte det. Men 8000 kroner er ikke akkurat billig, så jeg gikk rundt meg selv i flere måneder før jeg bestemte meg for å kjøpe den. Jeg forstår deg veldig godt, men prøv den, så slipper du hvertfall å ergre deg over å ikke ha gjort det.

      Husk at du skal heller angre på noe du har gjort enn noe du ikke har gjort her i livet.

      Settings
      Mariannerichard
      13. okt. 2010 kl. 10:11 #116419

      «Silje» wrote: Holder på å sette opp budsjett, igjen.. til 70-75 gjester inkl oss.

      Har undersøkt priser på div ting, men noen ting står jeg fast på..

      -Velkomstdrink – Jeg har regnet det slik: antall gjester* antall drink pr gjest* str. på drikk i cl/str på flaske i cl. (75*1*12/75)= 12 flasker aperitif en flaske cava på vinmonopolet til ca 100 kr= 1200 kr.

      -Servitører (1-2 proffe 180,- per time + venner av niese)

      -Vin, øl og cider til middagen her kan du ta akkurat samme regnestykke. men jeg ville beregnet: 18 flasker hvitvin og 30 flasker rødvin. så er du sikker på at alle altid har noe å skåle med.

      -Brus og kaffe til hele dagen, inkl som blandevann

      -Åpen bar 60 voksne

      -Bartender (ikke proff, kjenning av venn?)

      -Plastglass, rørepinner, is o.l. til baren

      -Brudebuketten, ikke for avansert, rund her er det jo forskjellig fra sted til sted, men når jeg har spurt meg rundt etter noe lignende får jeg vite ca 1000 kr.

      -2 små kopier av brudebuketten

      -4 «knapphullsblomster» (brudgom, forlover, brudesvenn og føre brud opp) ca 100 pr stk.

      -Blomster til bordene, roser og noe hvite litt hardføre blomster? Setter de opp i vaser selv..

      -Kjøpekaker (vet ikke hvor mange kaker vi trenger? Få som bor så nærme at de kan bake for oss. Hvertfall kjøpe bryllupskake, kransekake, marsipankake. Sikkert noe mer.?)

      -Duker, kjøper stoff og syr de selv

      Noen som har noe hjelp til meg? [smilie=aiwebs_014.gif]

      Og om det er noen godt gifte her som vil vise oss sine budsjetter, og hvor det sprakk, ville det vært kjempe flott…

      Settings
      Mariannerichard
      10. okt. 2010 kl. 23:31 #116278

      Jeg synes du fikk en mye flottere fasong i den til høyre, altså tyll. Velg den!

      Settings
      Mariannerichard
      11. sep. 2010 kl. 11:45 #114776

      Jeg syntes nummer 2 var veldig fin, men hvordan er det om du forstørrer hjertet på en måte, så det dekker initialene, men at alt fortsatt henger sammen? En slags blanding av 1 og 2.

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      Mariannerichard
      04. sep. 2010 kl. 09:58 #114180

      Min mann har fått et valg. Han får seg bunad til våren for å ha i sin brors konfirmasjon. Og heldige meg matcher fargene i bunaden hans med fargene i bryllupet vårt. Derfor får han velge selv, men om han ikke velger bunad, skal jeg velge ut slipset så det passer. Men ja han skal ordne det selv så lenge hans forlover er med. for da vet jeg det blir bra.

      Flinke gutten min har valgt en forlover med god smak. 😀

      Settings
      Mariannerichard
      30. aug. 2010 kl. 20:54 #113672

      Jeg synes du skal ringe restauranten, og gi beskjed om hva du har spist. og at dere alle ble slik. Så de kan gå over rutinene sine selv. Og ikke minst, kan det godt være at de blir glade for at du ringer og sier ifra.

      Settings
      Mariannerichard
      30. aug. 2010 kl. 20:48 #113668

      huff. regnet over det og fant ut at jeg hadde jobbet 64 timer forrige uke. plutselig hadde jeg ikke dårlig samvittighet for at jeg ikke hadde gjort noe hjemme…

      Settings
      Mariannerichard
      25. jul. 2010 kl. 20:43 #108697

      trodde jeg var relativt bereist fram til nå.

      spania uvist antall men hvertfall 5 -alicante og barcelona og omegn

      andorra

      frankrike- paris og omegn

      england- Leeds

      Danmark

      Sverige

      Finland- wasa, kokkola

      Estland -tallin

      Bulgaria -albena

      Krotia -louvran

      Hellas -kos,paros, antiparos, naxos, santorini

      Tyrkia -kemer og alanya

      mellomlanding i nederland

      bryllupsferien går til Italia.

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      Annonse
      Mariannerichard
      27. jun. 2010 kl. 19:19 #102594

      Du gifter deg i juni? Da ville jeg ikke hatt sopp. husk de er best på høsten. Da kunne du heller valgt ting som er i sesong på våren, noe litt lettere, friskere. Neper, artisjokk, reddik, vårløk ikke minst asparges. Den Norske er veldig god i juni.

      Settings
      Mariannerichard
      27. jun. 2010 kl. 18:46 #102586

      gratulerer med 4-1 til tyskland da.

      Settings
      Mariannerichard
      27. jun. 2010 kl. 18:23 #102581

      Nettopp. eneste gang det er lov til å ha på seg en tiara i et bryllup (den gylne regelen om at man aldri må være penere enn bruden.) er om man faktisk er prinsesse.

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      Mariannerichard
      26. jun. 2010 kl. 06:49 #102350

      Vi har forelsket oss i en gård med plass til 50, men det betyr at vi må kutte ned med 10 gjester.

      på min side er det 4 enkle søskenbarn, men Richard sin er ordentlig vanskelig. De to som er under 10 år, er de av hans søskenbarn jeg har hatt mest kontakt med, og vi føler begge at noe ville mangle om de var borte, ellers er da problemet at hans resterende 6 søskenbarn bor på samme sted, så det vil bli ramaskrik om vi inviterer noen, men ikke alle.

      Og jeg føler ingen behov for å invitere en tante og onkel av meg, siden jeg ikke har noe særlig kontakt med dem, men vil ikke engang se for meg hvilket oppstyr det blir.

      Åh jeg blir gal!

      Settings
      Mariannerichard
      26. jun. 2010 kl. 06:23 #102349

      gratulerer så mye med dagen.

      Da var det bare å puste ut og nyte det. Brudens tale er lov å lese fra arket, alle vet at du har hatt nokk å gjøre så å ikke få tid til å øve på talen er helt vanlig.

      Settings
      Mariannerichard
      26. jun. 2010 kl. 06:12 #102348

      Kjære, hvilket tilbehør skal du ha, og ikke minst hvilken saus?

      Er blomkålsuppen kremet?

      Når man skal tenke vin til mat er det første man tenker på hvor mye fett er det?

      Dess mer fett, dess mer syre(tørr) trenger du.

      Så må man tenke på hvor kraftig retten er. Er det karamelliserte rotgrønnsaker med en kraftig sjy? eller er det nykål og en buljong?

      Settings
    • Forfatter
      Innlegg
    Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 27)
    1 2 →

    © 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

    Scroll to top
    • Home
    • Bryllupsforum
    • Bryllupsplanlegger
    Search