Joda, vi nærmer oss mål også med alkoholen nå, blir ikke billig…
Men som dere sier er det jo umulig å regne seg fra til et nøyaktig forbruk, så vi har gått for «heller for mye, enn for lite»-teorien. Vinmonopolet er jo også greie nok til å ta tilbake all vin som ikke blir åpnet, så problemet løser seg nok fort.
Det som overrasker er hvor mye brus vi har kommet fram til at vi trenger, men vi går for den samme teorien her, og Rimi har sagt seg villig til å ta tilbake den overflødige brusen også.
Tusen takk for varm velkomst her, gleder meg til å søke mer hjelp her inne.
Nå er det selve talen min som står i fokus for meg, og gjett om jeg sliter…..
joda, vi har lister, men som mann har jeg fått hovedansvar for innkjøp av alkohol, imens hun tar seg av alt «dill-dall» (pynt, servietter, osv…). Ellers er vel alt i boks, selv om det garantert dukker opp noe vi har glemt, etterhvert…
Joda, vi har et lokale der vi medbringer alt av alkohol og mat, samt at vi har ansatt en kokk som tar seg av forretten (hovedrett kommer med catering) og dandering av maten. Han vil også stå i baren senere på kvelden.
Er det noen som har noen idè om hvor mye alkohol (ikke minst hvilke former for alkohol) vi kommer til å trenge til festen?. Vi blir ca 70-80 voksne…