Jeg feiget ut dessverre og jeg angrer masse på det i dag. Jeg hadde skrevet talen ferdig, men nervene holdt på å ta livet av med, så når jeg snakket med toastmasteren som er min beste kamerat anbefalte han meg å droppe det slik at jeg klarte nyte festen og det som skjedde rundt meg. Det var et klokt valg til tross for at jeg skulle ønske at jeg turte.
Men jeg leste den for han på sengen 1. bryllupsdag. Dette satte han utrolig stor pris på. 😉
God å høre at det er flere som er bestemt på hvordan kake de vil ha. Veldig fin kake SnartBrud. Jeg liker den stilen.
Selv har jeg nå bestemt at min skal være firkantet i 3 etg. Er litt usikker på hvordan kake og fyll, men den skal ha hvitt trekk og den skal ha lille/syrin/lavendelish orkideér på. Den skal prøvebakes i påsken av en venninne av svigermor, så jeg håper den blir bra. Ikke minst håper jeg de skjønner hvordan jeg vil ha det.
Vi skal gifte oss ute. Det vil si vi gifter oss i kirken, men skal ha bryllupsfesten på gården vi skal ta over om noen år. Vi skal som dere ha partytelt i hagen. Vi har valgt å leie gulv til teltet også. Vi skal ha masse fakler og levende lys rundt omkring i hagen. Jeg håper det blir romantisk, flott og enkelt på en gang. Fordelen med bryllup i bygda er at alle hjelper til. 🙂
«Petternella» wrote:
Og når det gjelder kake så «jobber vi med saken».. jeg er ikke så veldig glad i marsipankake, men vil ha «lokk» over for å kunne pynte slik jeg vil. Min kjære mener at vi kan få dekorative kremkaker også, men jeg er skeptisk… MMF-lokk høres spennende ut men det vil jeg smake på før vi evnt bestiller det – er redd for at dette vil smake kunstig søtstoff… Sre for meg en «typisk» bryllupskake i flere etasjer, på stativ, slik at det blir mange enkeltstående kaker oppå hverandre. Vil ikke en sånn «tårnkake» bli vanskelig å skjære gjennom?
MMF er laget på marshmallows og melis. Man kan også bruke sukkerpasta som er laget på gelantin og melis.🙂
Når det gjelder «tårnkake» er disse stablet med et pappkakebrett mellom hvert lag, så man skjærer den i nivåer slik som man skjærer en vanlig etg kake. 🙂
Jeg vet at jeg skal få den kaken jeg vil tilslutt, må kanskje bare forklares et par ganger først. 😉