Vi skal betale kokken 10 000,-. Da kjøper han inn råvarene som vi ikke har selv i tillegg.
Vi har satt opp en kjøreplan selv for hele dagen, og så tenker vi å sette opp en mer nøyaktig kjøreplan for middagen sammen med toastmaster når vi vet litt mer om hvor mye taler og slikt det blir.
Vi har ikke helt bestemt oss ennå, men tror det blir så vi skal ha:
Gin Tonic
Captain Morgan og Cola (Cuba Libre)
Fjellbekk
Razz og sprite
En grønn en (husker ikke akkurat hva som er i den, men har ei venninne som er en racer på å lage den)
Skal ha noen til å stå i baren ja, vil ikke at det skal bli helt kaos med at alle skal ta selv.
Flott dato ja! Vi gifter oss på Skage i Nord-Trøndelag. Vi er ikke så veldig langt i planleggingen nei, men har tro på at vi kommer til å ha alt klart i god tid 🙂
Vi har tenkt å ha kaffe og lefse til gjestene mens vi er på fotografering, men lurer på om det er for lite. Og min mor synes vi mye heller skulle tatt bilder før vielsen for det blir såååå kjedelig for gjestene. Vi skal ha vielsen kl 13, og håper vi kan ha middag kl 16, men må snakke litt nærmere med fotografen om det blir nok tid. Har evt tenkt på noe opplegg for gjestene mens vi tar bilder, men har ikke helt klart ennå hva det skal bli, så er spent på hva dere andre brudepar tenker om dette.