Silje
Registreringsdato: 06. jan 2009
Startede emner: 135
Forumsvar totalt: 459
Har forumrolle: Deltaker
Startede emner: 135
Forumsvar totalt: 459
Har forumrolle: Deltaker
Takker for svar! 😀
Middagen serveres på fat, 2 serveringer.
Og catering kommer med maten 16:30, ikke 15:30 som jeg først skrev. 😉
«eriksson» wrote: Jeg kan ikke noe om sånne ting, er det noe mer jeg må tenke på?
Du skriver at de er fra videregående og skal servere øl og vin, men er alle 18 år?
Vet ikke, jeg har bare snakket med læreren deres. Men burde ikke læreren deres tenke på sånt? Det er jo ikke uvanlig å leie noen fra videregående så han har jo vært borti dette før.
Men når det er et lukket, privat selskap, er det så farlig?
Når jeg har hatt fest hjemme så har det nesten ikke gått noe potetgull og sånt.
Men på andre fester har det blitt tomt på et blunk.
Som sagt tidligere så har det lang holdbarhet så skader ikke å kjøpe inn litt for mye.
Jeg tror vi kommer til å ha drue, det synes jeg er veldig godt å spise på, saltstenger og kanskje litt nøtter. Men ikke noen store mengder.