Snuppelura
Startede emner: 21
Forumsvar totalt: 601
Har forumrolle: Deltaker
Forumsvar Lagt Inn
-
ForfatterInnlegg
-
16. aug. 2012 kl. 10:11 #157574
Vi hadde bare ett innslag med underholdning, vi leide inn en fra teaterlaget. (ingen av gjestene unntatt ett par visste at han kom) Han kledde seg ut til en bygdetulling, og latet som om han kjente oss godt. Han kom kjørende inn i lokalet på moped, og holdt en tale om oss.Kan virke kleint, men det var veldig morsomt, han fikk stående applaus.
16. aug. 2012 kl. 09:25 #157571Vi utsetter bryllupsreisen til våren, men da reiser vi til USA. Vi blir borte i 2 uker så vi tar med oss sønnen vår på reisen. Vi reiser først til Chicago, blir der i en natt før vi reiser videre til Fargo. Mannen elsker Nord Dakota så vi skal leie bil og reise rundt der en drøy uke, og ender opp i Minneapolis. Derfra flyr vi til New York, blir der noen dager før vi retter snuta hjem. På den måten får alle oppleved det vi vil, mannen og sønnen får sett svære gårder, maskiner og traktorer og sånt i Nord Dakota, jeg får shoppet i vei i New York. Har aldri vært der før så jeg gleder meg også til turistattraksjonene.
15. aug. 2012 kl. 21:12 #157550«Marthe250512» wrote: Jeg hører til den «eldre» garde her inne jeg da tydligvis 😉 Kommer til å være 32 når jeg rusler opp kirkegulvet og sier ja til verdens herligste mann :nååh:
Hmm jeg er også 32, men er ikke helt klar for mokkabønner og filttøfler enda 😂 men jeg rakk akkurat å gifte meg før bursdagen min så jeg var en ung brud på 31
15. aug. 2012 kl. 20:36 #157547Vi hadde grillmat og det var en strålende suksess! Vi leide inn en kokk som grillet lammestek, oksefilet, kyllingfilet, elgebiffer og sjøkreps. Vi hadde også en bekjent som grillet en hel gris. I tillegg hadde vi buffet med div salater, sauser, fløtegratinerte poteter, ferske reker, kreps og forskjellige typer brød. Ettersom vi hadde så mye mat droppet vi desserten og ventet med det søte til kakebordet / godteribuffet. Alle var stappmette etter middagen så det var i grunn veldig greit å ikke ha dessert.
Frøken
annonse15. aug. 2012 kl. 15:15 #157506Artig ide! Jeg har vært i en dåp/bryllup. Vi visste ikke at det var bryllup, alle untatt brudeparet og forloverene trodde det bare var dåp så vi skvatt litt da organisten begynte å spille brudemarsj. Bruden hadde på seg bunad.
15. aug. 2012 kl. 15:12 #157505Det eneste bryllupet jeg har vært i med gjestegaver er mitt eget 😀 Jeg gjorde det mest fordi de nydelige gaveeskene ble fine som bordkort. Valget av håndlaget sjokolade var at det er litt «fint» pluss at det var en grei måte å støtte opp på en nokså nystartet lokal virksomhet.
Hadde det ikke vært for at jeg absolutt ville ha de eskene, og at eskene ikke kunne være tomme så hadde jeg nok droppet gjestegavene.
15. aug. 2012 kl. 08:26 #157494Vi betalte 300kr pr time for kokken (bekjent av en venn), servitørerene fikk 200kr pr time.
14. aug. 2012 kl. 11:46 #157448En liten ting om Brandos, jeg kjøpte Nixa brudesko billig der og det var ikke noen suksess. Det er mulig jeg bare var uheldig med Nixaskoene jeg fikk, men remmen på den ene skoen røk på vei ut av bilen. Så jeg måtte bytte sko innen middagen. De har jo kjempemyefint på Brandos, men jeg ville valgt ett annet merke enn Nixa eller evt. uten ankelrem.
14. aug. 2012 kl. 09:38 #157435Vi kjøpte inn håndlaget sjokolade, og la dem i små gaveesker. Lure som vi var smakte vi ikke på sjokoladen før vi kjøpte inn en hel haug. Den var nemlig skikkelig vond! Mulig noen av gjestene synes den var god, men vi syntes det var noe innmari søtt kliss. Men de var veldig pene da 😂
14. aug. 2012 kl. 09:34 #157434Jeg lagde buketten selv, mest fordi det ikke er noen blomsterbutikk her vi bor. Da må vi til nabokommunen som ligger 30 minutter unna. Så jeg kjøpte 3 bunter med roser på Floriss dagen før bryllupet da vi gjorde de siste innkjøpene og det kom på 360,- De hadde veldig fine roser der nå, store blomster og lange stilker. Jeg fjernet alt av blader og torner og bandt dem sammen til en hard kule. Så surret jeg sammen stilkene med blomstertape. Deretter hadde jeg ett bredt satinbånd i ivory som jeg surret over blomstertapen slik at den ble helt dekket, festet så båndet med knappernåler med perlehode. Fikk veldig mange kommentarer på hvor nydelig bukketen min var. Har ikke fått bildene fra bryllupet enda så jeg får ikke lagt inn bilde nå.
Frøken
annonse14. aug. 2012 kl. 09:18 #157433Jeg har vel en 10-15 parfymer tenker jeg. På bryllupsdagen min hadde jeg Clean warm cotton. Jeg har den i rollerball edp også, så den var kjekk å ha i veska slik at jeg kunne ta på på nytt litt utover kvelden.
14. aug. 2012 kl. 07:48 #157427Jeg hadde to kjoler, jeg hadde en kort kjole i tingretten på fredag. På den store festen på lørdagen hadde jeg brudekjole med slep. Planen var å bytte over til den korte kjolen etter middagen, men den med slep var overraskende behagelig å ha på og jeg følte meg så fin at jeg droppet kjolebyttet.
Hadde ikke kjolen vært så behagelig å ha på hadde jeg nok byttet over til den korte.
11. aug. 2012 kl. 20:39 #157289Vi hadde fri bar, det var ett par som ble ganske fulle. Men det var helt ok, det ble nesten litt underholdning å se på de på slutten av kvelden. En av kompisene til min mann slet litt med å treffe munnen da han spiste salte pinner. Arbeidsgiveren hans ble en skikkelig danseløve. Han fant ut at det var veldig praktisk å ta en av bag in box vinene, ta ut posen av esken og drikke rett av posen. Unngikk søl på dansegulvet på den måten. Ellers var det ingen som var særlig fulle, bare god stemning og mange som koste seg med det de hadde lyst på.
10. aug. 2012 kl. 08:19 #157195Våre servitører (en nabo + en bekjent, de tar på seg servitøroppdrag omtrent hver helg) de fikk 200kr pr time, jeg la pengene i ett pent kort og festet det på vinflasker med en fin sløyfe.
09. aug. 2012 kl. 11:01 #157146Jeg hadde blondebolero med 3/4 arm, kjøpt på Ebay. Fikk masse skryt av den. Hadde i grunn veldig lave forventninger til at den ville passe i fargen til Lilly-kjolen min, men de er nøyaktig like.
09. aug. 2012 kl. 09:07 #157135Det kommer litt an på hva som skal serveres til middagen vil jeg tro. Er det buffet ville jeg hatt 2-3, ved tre eller flere retters middag ville jeg hatt minst 4. Var i ett bryllup for ett par uker siden der det var 3 retters middag og 80 gjester, de hadde 4 servitører. De greide ikke å få midddagen effektivt rundt. Men dette var helt uerfarne bekjente av brudeparet som serverte, så det kommer nok an på hvor erfarne servitører det er også.
Vi hadde buffet med varme og kalde retter samt grillmat og skalldyr. Vi var 75 tilbords og hadde 2 erfarne servitører. Det fungerte veldig bra, buffeten så delikat og innbydende ut hele tiden, alle hadde rikelig med drikke hele tiden og bordene ble raskt ryddet for oppvask etter vi var ferdige med maten.
08. aug. 2012 kl. 20:33 #157120En pen paraply er ikke dumt, det kom en liten regnskur etter vi var ferdige i tingretten. En svær svart og gul cat-paraply er ikke så stilig på bilder 😂
Frøken
annonse08. aug. 2012 kl. 20:30 #157119De er veldig lette å få til 😀 pleier å ha dem i longdrinkglass. Den med bacardi pleier vi ikke å måle opp. Vi tar bare «passe» med bacardi, ca 3-5 cm opp i glasset og fyller opp med sprite og tar i bringebærene til slutt.
Sea Breeze pleier vi å ta 0,5 dl av hver og blande med skje/rørepinne og tar i den knuste isen til slutt. Om du vil ha denne drinken litt stiligere kan du ta cocktailglass eller ett annet fint glass og dyppe kanten først i sitron, deretter sukker. Drinken kan blandes i større mengder i en mugge og fylles opp i glassene.
08. aug. 2012 kl. 20:23 #157117Vi hadde mosen inne i kjelleren til tining ett par dager, pyntet bordene dagen før dåpen. Så ikke noe til småkryp.
08. aug. 2012 kl. 11:43 #157088Jeg synes Bacardi Razz, sprite og frosne bringebær er veldig godt. Om man ikke vil ha den søt kan sprite byttes ut med Farris.
Sea Breeze er også godt, 1 del vodka, 1 del tranebærjuice, 1 del grapefruktjuice. Jeg synes det er godt med knust is også.
-
ForfatterInnlegg