ternene
Startede emner: 5
Forumsvar totalt: 330
Har forumrolle: Deltaker
Forumsvar Lagt Inn
-
ForfatterInnlegg
-
Nåja, 6 mnd er jo egentlig greit med tid. Hovedparten av dem som har bryllup i mai/juni er vel rett rundt hjørnet fra å dukke opp i butikkene, men september er jo 10 mnd unna.
Hun på salongen «min» nevnte i hvertfall at det ikke var stort trøkk på bestilling ennå (som i før jul). Og fra hus som Pronovias m.fl. er det jo ikke bare lille Norge som lager kø. Mange som skal gifte seg til sommeren er nettopp forlovet. Er ikke alle som planlegger bryllup i 12-24 mnd slik som her på BV.
Jeg fikk info etter bare noen dager om når jeg kunne vente kjolen min i salong, ca. 3 mnd (litt mer tror jeg). Tror nok at den ikke lar vente på seg så lenge som de i butikken sier. Er ikke høysesong for bestilling til sommersesong helt ennå. Tror de fleste begynner etter jul som skal ha kjole til juni-september.
eeeelsker lange ermer, så denne har jeg sett en del på 😂 ligger faktisk lagret på data’n min! Men jeg har en forkjærlighet for Pronovias sine stoffer og modeller, så gikk for en av deres kjoler.
Flott kjole du har valgt! Gleder meg til å se bilder av deg i den (hvis vi får se, da
). Har du fått rede på når den kommer inn i butikken?«Martine» wrote: Mmm.. trodde du som vestlending snakket om pinnekjøttet dere jeg. Nam, nam.
Den ribba ja, fettklumpen. Jeg bruker bare salt og pepper, masserer den inn så godt det er mulig uten å tenke på grisen. Pleier å bli veldig godt når den har stått en stund i ovnen. Noen hjemme hos oss bruker kanel og sukker på, det blir smør på flesk eller sirup på komle for min del.
Jeg er veldig østlending, så jeg tør jo ikke prøve noe som helst. 😂
Lykke til, blir en storslått mandagsmiddag! 🙂
nettopp! Tenkte at jeg måtte prøve noe annet enn bare salt og pepper, og det blir jo uansett ikke «feil» siden jeg ikke har noe særlig forhold til dette her (annet enn at jeg syns det er utrolig kjedelig smak på det! (huff, hyysj!))
Pinnekjøtt er jo ingen sak. Det er jo bare å legge det i vann kvelden før og så dampe det til kjøttet løsner fra beinet. Har ikke laget det på egenhånd, men ser ikke for meg at det blir like komplisert som dette her med krydder og snuing i ovnen og bading med sjy… pinnekjøtt er julemat for meg, men det er kålrabistappen som gjør hele måltidet for min del. Er ikke den riktig så kan hele middagen være ødelagt!
Merkelig dette med at enkelte matretter MÅ være riktig, og at det som er riktig for noen blir HELT feil for andre.
Frøken
annonseJulekort er kjekt å få, men siden det ikke er unger i heimen ennå, så venter vi med det. Blir litt feil å sende bilde av bare meg og samboeren i posten til familie og venner 😂
Men skal sende ett julekort i år, og det går til hans engelske halvtante som skal inviteres i bryllupet. Hensikten er vel egentlig å gi dem en «heads up» – det blir et slags «save the date» / julekort 😃
Feels like home (av Chantal Kreviazuk) hadde noen jeg kjenner, den er jo veldig fin for piano.
Selv tenker jeg at det er koselig med en sang med norsk tekst, sånn at de som ikke er så god på engelsk får med seg litt av teksten. Kommer desverre ikke på noen fine norske akkurat nå. Har litt bomull i hodet av forkjølelsen min 😂
«sprudlerita» wrote:
Ternene wrote:http://www.oleaas.no/bilde.asp?bilde=12156191.jpg ? (meny: bræmer – gult gull)Jaaaaaaa 😀 😃
Tuuuusen takk 😃
juhu! (var ganske sikker på at det var den, så nå var jeg spent!)
Var jo bare å lete på den gullsmedsiden jeg visste om med de fineste ringene 😉
Frøken
annonsehttp://www.oleaas.no/bilde.asp?bilde=12156191.jpg ? (meny: bræmer – gult gull)
evt omgangssyke… høhø.. har nettopp gått ned 2 kg på 3 dager. :tullerdu: ikke akkurat å anbefale, men skal nå prøve å bruke det til min fordel 😂 tar det som en ny «kick» start.
Aldri så galt at det ikke er godt for noe.
Det som funker for meg er 1 plage av gangen. Jeg ELSKER mat, men hater trening desto mer.
Derfor er min løsning å slanke meg ved å justere kaloriinntaket (innebærer jo en del mer, da) til jeg er fornøyd med tallet på vekten. Har alltid vært den tjukkeste jeg kjenner, så det er desverre alt for viktig for meg å bli slank. Har ca. 5 kg igjen. (eller, 3 kg etter omgangssyken, men får se hvor lenge det varer..)
Deretter trene for å stamme opp noen måneder før bryllupet. Da justeres kaloriene og næringsstoffordelingen deretter.
Kaffe rett etter middagen –> JA! Det er et stort savn å ikke få det, særlig etter en laaang dag og flere timers bordsete.
Tror nok vi har kaffen klar allerede når folk ankommer lokalet. Ikke til alle, men en kanne i hvertfall. Men så har vi mange kaffeglade slektninger 😃 sjansen er ganske stor for at jeg i hvertfall vil ha kaffe lenge før middagen er ferdig.
«Martine» wrote: I min verden er det en dress som er bare brokade, type Moods of Norway dress. Blir altfor mye for min del dessverre. :p
aha! jo da skjønner jeg. Syns det er stilig, jeg. Kanskje litt over the top (evt litt bestemors gamle gardiner), men om brudgommen hadde ønsket det så hadde jeg vært med 100% – er jo ikke bare jeg som skal få pynte meg!
Men ser jo at det finnes litt mer «mellow» typer av slike dresser, da. F.eks. med brokade bare på bretten på jakken.
Frøken
annonse -
ForfatterInnlegg
