Trone
Startede emner: 200
Forumsvar totalt: 19912
Har forumrolle: Deltaker
Forumsvar Lagt Inn
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 200Replies: 19912Topics: 200Replies: 19912Topics: 200Replies: 19912Topics: 200Replies: 19912Topics: 200Replies: 19912Topics: 200Replies: 19912
Stemmer det, dere må ha hver deres forlover.
Topics: 200Replies: 19912Det tar normalt mellom 3-6 uker før man får papirene tilbake igjen. men ikke ta noen sjanser på dette altså. Plutselig så kan det ta 7 uker. Og det er jo litt kjedelig. [smilie=aiwebs_007.gif] Og ekteskapserklæringen er kun gyldig i 4 måneder.
Jeg har hørt at man ikke kan dele forlover. Da en av oppgavene til en forlover er å skulle være megler for ekteparet dersom ekteparet skulle «ryke i tottene» på hverandre. Blandt annet 😉
Topics: 200Replies: 19912Topics: 200Replies: 19912Det var jo veldig rart da.. [smilie=aiwebs_007.gif] 🙄 De burde jo ha opplyst om det med engang du hadde kontakt med de syntes nå jeg?
De burde kanskje ha tenkt såpass langt selv også at når de blir leid inn til en vielse, så er det en viss sjans for at det er snakk om inn og utmarsj også.
Hvor mye er det snakk om de skal ha da?
Topics: 200Replies: 19912I dag fikk jeg sove frempå en stund. Og det var utrolig herlig! Lenge siden jeg kunne ha sovet en stund uten at jeg sover lenge pga jeg skal på nattevakt eller dobbeltskift. Så MMmmMm!!! 😛
Hva planer det er i helgen vet jeg ikke. Kjære er på beredskap i helgen i jobben, så han kan bare være så og så langt unna jobben sin. Men jeg kunne tenkt meg å dratt ut på besøk til noen jeg, alle tre, men det ser ikke ut til at det blir det…
Topics: 200Replies: 19912Topics: 200Replies: 19912Vi skal ha en «normal» begynnelse og vet ikke helt hva sang det skulle vært. Men her ser dere hva type dans som kommer etterhvert i vår bryllupsvals 😉 [smilie=happy0071.gif]
http://www.youtube.com/watch?v=QujA8YYgTWU
Topics: 200Replies: 19912Topics: 200Replies: 19912Topics: 200Replies: 19912Topics: 200Replies: 19912Topics: 200Replies: 19912Måneskinnsfromasj
4 eggeplommer
100 g sukker
1½ sitron
6 gelatinplater
½ dl kokende vann
4 eggehviter
Legg gelatinen i bløt i ca 10 minutter. Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis. Rør inn saften av 1½ sitron og revet skall av 1 sitron- Smelt gelatinen i det kokende vannet, avkjøl litt og bland med kremen. Avkjøl til den såvidt har begynt å stivne. Bland inn piskede eggehviter. Hell i form/bolle og sett kaldt til den har stivnet.
Sabayonnefromasj (4-6 porsj.)
6 eggeplommer
150 g sukker
3 plater gelatin
Pisk eggeplommer og sukker godt i en bolle. Fortsett piskingen mens kremen varmes langsomt i vannbad. Ha i oppløst gelatin. Sett kaldt til fromasjen er stiv.
-
ForfatterInnlegg