Truckgirl
Startede emner: 8
Forumsvar totalt: 236
Har forumrolle: Deltaker
Forumsvar Lagt Inn
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 8Replies: 236
Skal vi se…
Kjolen min er på vei i posten, regner med at jeg har den på tirsdag.
Bunaden til gubben er ferdig 1. juni.
Bunadene til brudesvennene er i orden.
Invitasjoner er skrevet og skal sendes på tirsdag.
Bordkort er kjøpt og skrives etter hvert som vi får svar.
Kirke og lokale er bestilt.
Toastmaster er klar.
Musikk er bestilt.
Brudebukett er bestilt, garantert uten noe rosa…
Vi mangler:
Fotograf
Kaker
Meny (mangler forrett)
Skjemaer (litt for tidlig ennå…)
Hundepasser
Blomster/borddekorasjoner
Pynt i kirka (vi er 3. par den dagen, så skal snakke med de to andre parene før jeg bestemmer noe)
Ellers venter hotellet på endelig beskjed om antall barnesenger, barnestoler, rom for rullestolbrukere osv.
Skal ha ei ferieuke i begynnelsen av juni, så da skal alt på plass.
Topics: 8Replies: 236Gubben skal ha hallingbunad (han er halvt halling)
http://www.hallingbunad.no/mannsbunad/4/» onclick=»window.open(this.href);return false;
Topics: 8Replies: 236Topics: 8Replies: 236Frøken
annonseTopics: 8Replies: 236Topics: 8Replies: 236«Lisa» wrote: Vi har gitt beskjed om at vi ikke skal ha sanger, og regner med at folk respekterer det.
Optimist… Var det opp til meg, så skulle det verken vært sanger eller taler, men jeg har en sterk følelse av at det blir store mengder av begge deler, spesielt fra slekta hans. De har tydeligvis som hobby å skrive (mer eller mindre vellykkede) sanger til all verdens anledninger.
Da min søster giftet seg var det min mor som hadde kontrollen over sangene. Regner med at hun tar kontrollen denne gangen også.
Topics: 8Replies: 236Sikle, sikle….
Er på jakt etter forrett selv, og er nå inne på tanken om at «østlandet møter vestlandet», og lander på en forrett med fisk/skalldyr og elg til hovedrett. Men det var ikke det du spurte om.
Her er mine forslag:
Forrett: Laksemedaljong, uten tvil.
Hovedrett: Oksestek.
Dessert: Karamellpudding
Jeg ville styrt unna rettene med skalldyr eller nøtter/mandler hvis dere ikke er helt sikre på at det ikke er allergikere blandt gjestene.
Topics: 8Replies: 236Frøken
annonseTopics: 8Replies: 236Topics: 8Replies: 236Nå var det faktisk gubben som ville gifte seg, så han har tatt ansvar for det meste. Jeg bare sitter der med planleggingsboka mi og smiler og noterer.
Det eneste som har vært bare mitt ansvar er kjolen og skaffe forlover. Jeg har også ordnet med innbydelsene og en kaketopp.
Ellers er det gubben som har tatt telefonene til kirke og lokale, ordnet med blomster osv.
Topics: 8Replies: 236Topics: 8Replies: 236Topics: 8Replies: 236Gratinerte kyllingbryst:
Ca. 1,5 kyllingbryst pr. person
like mange skiver spekeskinke
like mange skiver gulost (f. eks. Jarlsberg)
hvetemel
smør
salt
pepper
Bank ut kyllingbrystene så de blir så tynne som mulig. Krydre med salt og pepper, og vend dem i mel. Rist godt av.
Brun filetene raskt i smør, og legg dem i langpanna. Stek på 220 grader i 15 minutter.
Ta ut panna og legg spekeskinke og ost på hver filet. Sett panna øverst eller nestøverst i ovnen og
stek i 10 minutter til.
For å spare penger kan du kjøpe frossen kyllingfilet, f. eks. First Price e.l.
Topics: 8Replies: 236Topics: 8Replies: 236Frøken
annonseTopics: 8Replies: 236Topics: 8Replies: 236 -
ForfatterInnlegg