Truckgirl
Registreringsdato: 19. feb 2010
Startede emner: 8
Forumsvar totalt: 236
Har forumrolle: Deltaker
Startede emner: 8
Forumsvar totalt: 236
Har forumrolle: Deltaker
Sikle, sikle….
Er på jakt etter forrett selv, og er nå inne på tanken om at «østlandet møter vestlandet», og lander på en forrett med fisk/skalldyr og elg til hovedrett. Men det var ikke det du spurte om.
Her er mine forslag:
Forrett: Laksemedaljong, uten tvil.
Hovedrett: Oksestek.
Dessert: Karamellpudding
Jeg ville styrt unna rettene med skalldyr eller nøtter/mandler hvis dere ikke er helt sikre på at det ikke er allergikere blandt gjestene.
Nå var det faktisk gubben som ville gifte seg, så han har tatt ansvar for det meste. Jeg bare sitter der med planleggingsboka mi og smiler og noterer.
Det eneste som har vært bare mitt ansvar er kjolen og skaffe forlover. Jeg har også ordnet med innbydelsene og en kaketopp.
Ellers er det gubben som har tatt telefonene til kirke og lokale, ordnet med blomster osv.
Gratinerte kyllingbryst:
Ca. 1,5 kyllingbryst pr. person
like mange skiver spekeskinke
like mange skiver gulost (f. eks. Jarlsberg)
hvetemel
smør
salt
pepper
Bank ut kyllingbrystene så de blir så tynne som mulig. Krydre med salt og pepper, og vend dem i mel. Rist godt av.
Brun filetene raskt i smør, og legg dem i langpanna. Stek på 220 grader i 15 minutter.
Ta ut panna og legg spekeskinke og ost på hver filet. Sett panna øverst eller nestøverst i ovnen og
stek i 10 minutter til.
For å spare penger kan du kjøpe frossen kyllingfilet, f. eks. First Price e.l.
«LilleLavendel» wrote:
Truckgirl wrote:Vi samler på dette: http://www.magnor.no/coll.asp?Koll=2&La … =Antarktis» onclick=»window.open(this.href);return false;» onclick=»window.open(this.href);return false;» onclick=»window.open(this.href);return false;» onclick=»window.open(this.href);return false;» onclick=»window.open(this.href);return false;Trenger jeg si at det er gubben som har bestemt?
Jeg syntes Antarktis er kjempeflott… men redd jeg ville blitt lei det, og det er kanskje ikke isfjell som passer best midt på sommeren..! Men serviset i seg selv er veldig fint:)
Jeg kunne tenke meg «Märtha»-serviset, men jeg har visst ikke stemmerett i denne saken…
I de utdrikningslagene jeg har vært de siste årene, har det stort sett vært folk som ikke var invitert i bryllupet. Så vidt jeg husker var jeg ikke i min søsters utdrikningslag.
Vi skal ha en jentemiddag ca. to måneder før bryllupet. Min forlover har stått for invitasjonene, så jeg er ikke helt sikker på hvem som kommer. Det blir altså ikke et tradisjonelt utdrikningslag, ganske enkelt fordi jeg ikke ønsker det.
Vi samler på dette: http://www.magnor.no/coll.asp?Koll=2&La … =Antarktis» onclick=»window.open(this.href);return false;» onclick=»window.open(this.href);return false;
Trenger jeg si at det er gubben som har bestemt?
Vi har ikke menyen helt i boks ennå, men prisen blir max 600,- pr. person. Gjester under 4 år gratis, og halv pris for de mellom 4 og 15.
Vi skal ha en eller annen fisk til forrett. Skulle ha rakafisk, men det klarer de visst ikke å skaffe.
Til hovedrett blir det elgfilet med viltsaus og grønnsaker.
Dessert er heller ikke helt spikra, men det blir noe med frukt/bær og is.
Kaker kommer utenom.