Eg lagde tapas til litt over 20 i høst… Eg fikk hjelp av ei venninne som lagde kjøttbolledeigen klar… Og så lagde vi alt den dagen gjestane kom! 🙂 Gikk fint det, men greitt å ha en plan med ka man starta med ja….😉
Det som tar lengst tid er jo egentlig type lefser som skal smørast og sånn! Og å steike kjøttbolla!
Resten skal jo berre varmast i ovnen..
Vi hadde oppskjært serranoskinke og chorizo, div ost – manchego og smøreosta, små baguettskiver med avokadosalsa, lefser med kyllingfilet/røykelaks, kjøttbollar, kyllingvinger, innbakt scampi, og så hadde vi en pasta/kylling-salat… Og så brød og div dressing ved sida av! 🙂
Men det er mykje skåler og dikkedering ja! Men veldig stas når det går bra! og det gjere det jo!! 😃
«Sørlandsbrud_09» wrote: PS: Har begynt å handle julegaver. Litt stolt! Fikk handla noen i går kveld – må vel ta resten i dag ☺
Har beGYNT?! 20. desember?? Hjelpes!! 😉 Du er jammen tidlig ute! hihi…
Eg har igjen ei eg og forsåvidt! Skal ut på jakt no om ei stund! håret skal berre få tørke først! 😉
Det er berre å gå inn på http://www.p4.no og så trykke deg inn å Lyttesenteret (trur eg det heite) og så ligge den vel nederst på den lista!
Men sikkert veldig fint at du nynna sjøl og altså! 😉