Forrett : Rekecocktail m/sjøkreps toast og dressing
Hovedrett : Vi skulle egentlig ha Reinsdyrstek m/ viltsaus, bacon , rosenkål og gulerøtter .. Men fikk høre at det ble veldig vanskelig å finne no godt ufrossent kjøtt , så da blir det indrefilet i stedenfor …
Dessert : Sjokolade mousse m/ friske bringebær og krem
Tusen takk for alle svar, men her sliter vi fortsatt med valg av sang .. Så etter at alt annet i planleggingen og forberedelser har gått på skinner så har vi endelig måttet stoppe opp for å bruke litt ekstra krefter og energi på å finne den riktige sangen til brudevalsen he he.. Har jo fortsatt ca 7 mnd på oss til å finne den så regner meg at det skal gå smertefritt, alt annet er jo så å si pakket og klart allerede 😉
Jeg dro avgårde og prøvde kjole imnpulsivt og tenkte ikke på det at jeg ikke hadde ubarberte legger eller sliten ammebh på meg 😳 Og da jeg hadde prøvd to kjoler hvor jeg følte meg utrolig forferdelig så holdt jeg på å miste lysten. Heldigvis så prøvde jeg den tredje kjolen ( som jeg egentlig ikke hadde sett for meg skulle passe meg ) og det var KJOLEN min.
Selv da i sliten ammebh , ubarbertelegger , uvaskahår og svetten som pipla etter all stressinga, så følte jeg meg vakker .. Og DET var bevis nok for meg [smilie=t5517.gif]
Nei så forferdelig .. Kan ikke tenke meg til hvordan de har det med tanke på å miste sitt barn og så langt på vei .. [smilie=aiwebs_003.gif]
Tror , som Jannicke skriver , at det er viktig at dere viser at dere er der og ikke skygger unna. Det er i tøffe tider man trenger å vite at noen bryr seg 😉
«sivanitaskoglund» wrote: Denne er ferdiglaget og ganske enkel å redigere…. legg inn dine tall…
http://www.stallmestergaarden.no-Bryllupsbudsjett.xls
Fikk den ikke frem jeg ..